Προς το περιεχόμενο

ζήτηση: ειδικός τηλεοράσεων επειγόντως

clevo014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα 

Θα ήθελα κάποιον που να γνωρίζει από τηλεοράσεις για να με βοηθήσει σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με μια smart tv funai σε ένα τηλεκοντρόλ δεν δουλεύουν μερικά πλήκτρα έχει κολάσει στην εγκατάσταση καναλιών και δεν μπορώ ούτε να την σβήσω από το κουμπί που έχει η τηλεόραση αλλά ούτε και από το κοντρόλ της το μόνο είναι να την βγάλω από την πρίζα έχω επικοινωνήσει με τον Κοτσόβολο όπου την αγόρασα και με παρέπεμψε στην εταιρία morris ανέφερα το πρόβλημα και εδώ και ένα μήνα δεν μου έχει απαντήσει κανένας και είναι η μόνη τηλεόραση στο σπίτι οπότε περιμένω την βοήθειά σας .

θα ήθελα κάποιο αυθεντικό κοντρόλ να μου προτείνεται ευχαριστώ 

κωδικός τηλεκοντρόλ:RC1912/30076862

κωδικός πλακέτας :S5304A2207 v1.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μη σχολιάσω ότι περιμένεις 1 μήνα απάντηση αντί να τους ξαναπάρεις τηλέφωνο... :P

Θέλω να επιμείνω πως ο κωτσόβολος είναι υποχρεωμένος βάση νόμου να στείλει το προϊόν στο σερβις εφόσον είναι ακόμα σε εγγύηση.

Κουμπιά η τηλεόραση δεν έχει πάνω της;;; Από αυτά κανονικά μπορείς να την δουλέψεις! Δουλεύουν άραγε αυτά;

Τελος παντων αν είσαι σίγουρος ότι φταίει το τηλεκοντρόλ και από ότι καταλαβαίνω το έχεις ήδη αποσυναρμολογήσει,  καθάρισε την πλακέτα από την μεριά των κουμπιών, καθώς και τα λαστιχένια κουμπιά από την κάτω μεριά που υποτίθεται ότι θα κάνουν επαφή στην πλακέτα. (τώρα θα έρθουν πολλοί να σου πουν 10 διαφορετικούς τρόπους για τον καθαρισμό, αλλά εγώ προσωπικά επειδή πλέον και το καθαρό οινόπνευμα είναι πιο ακριβό κι από vodka, έχω καθαρίσει αρκετές φορές τέτοια πράματα και με μπλε οινόπνευμα :P )

1) τους παίρνω  τηλέφωνο και δεν με ενημερώνουν ποτέ 

2)κουμπιά έχει μόνο για αλλαγή καναλιών και ήχου δεν έχει για το μενού

3)το καθάρισα το κοντρόλ με υγρό για πλακέτες άλλαξα μπαταρίες και κοντρόλ από άλλη τηλεόραση (ίδιο μοντέλο και μάρκα) και παίζει κανονικά 

Θέλω να επιμείνω πως ο κωτσόβολος είναι υποχρεωμένος βάση νόμου να στείλει το προϊόν στο σερβις εφόσον είναι ακόμα σε εγγύηση.

Αυτό. Θα πήγαινα στον Κωτσο μαζί με την τηλεόραση και θα τους έλεγα να το κανονίσουν, άλλωστε τους υποχρεώνει η νομοθεσία. Αυτοί θα αντιτάξουν σαν επιχείρημα οτι μπορεί να περάσει και μήνας για να φτιαχτεί, οπότε πολύ απλά θα τους πεις οτι με βάση την ίδια νομοθεσία πρέπει να σου παρέχουν συσκευή προσωρινής αντικατάστασης (δεν ειναι αναγκαία η ίδια τηλεόραση). Αν σου κάνουν πάλι ναζάκια πες να στο δώσουν άμεσα γραπτα και μετά κάνεις καταγγελία στη ΓΓΤΚαταναλωτή. Εκεί να δεις πως θα τους τρέξουν. 

Το μονο σου πρόβλημα θα ειναι το παρακάτω

... και είναι η μόνη τηλεόραση στο σπίτι ...

Αυτό ειναι ενα μειονέκτημα και στην περιπτωση που παει για σερβις (με όποιο τρόπο) θα είσαι χωρις tv τουλάχιστον 15-20 ημέρες.

• Like 1

Αν σου κάνουν πάλι ναζάκια πες να στο δώσουν άμεσα γραπτα και μετά κάνεις καταγγελία στη ΓΓΤΚαταναλωτή. Εκεί να δεις πως θα τους τρέξουν. 

Προχώρα μπας και βγάλεις άκρη.

Δυστυχώς τώρα τελευταία το ακούω από αρκετούς για μη εξυπηρέτηση καταστημάτων και όχι μόνο τεχνολογίας.

Εφόσον η tv είναι εντός εγγύησης δεν ασχολείσαι καθόλου με την επισκευή της. Ο Κωτσοβολος όπως και κάθε κατάστημα - μετά πωλητής δεν έχει την ευθύνη για το προϊόν αλλά ο αντιπρόσωπος που παρέχει το service - προμήθεια. Αν και το σωστό θα ήταν αυτό αλλά εδώ στην χώρα μας υπάρχουν παραθυράκια που τους συγκαλυπτουν.

Κάλεσε τον αντιπρόσωπο και ζητά να έρθουν να την πάρουν. Αν είναι κοντά σου πάρτη και δωστην για service. Αν φταίει μόνο το κοντρολ ίσως να σου αλλάξουν μόνο αυτό.

Πάρε ένα κινητό και άνοιξε την φωτογραφική του μηχανή. Όσο είναι στην αναμονή, σημάδεψε το διαφανές Led στην πάνω μεριά του control Πάτα τα κουμπιά που δεν λειτουργούν. Αν δεν δεις το Led να ανάβει μωβ, μέσω της οθόνης του κινητόυ τότε το κοντρολ δεν λειτουργεί και δεν είναι θέμα της tv. Στην τελική ακόμα και εσύ να το χαλασες η αν ισχυριστουν αυτο. Πόσο να έχει? 10-12€

• Like 1

Πάρε ένα κινητό και άνοιξε την φωτογραφική του μηχανή. Όσο είναι στην αναμονή, σημάδεψε το διαφανές Led στην πάνω μεριά του control Πάτα τα κουμπιά που δεν λειτουργούν. Αν δεν δεις το Led να ανάβει μωβ, μέσω της οθόνης του κινητόυ τότε το κοντρολ δεν λειτουργεί και δεν είναι θέμα της tv. Στην τελική ακόμα και εσύ να το χαλασες η αν ισχυριστουν αυτο. Πόσο να έχει? 10-12€

Thanks για το tip. Καιρός να ξεφορτωθώ εκείνο το παλιό ραδιοφωνο AM που το κρατούσα μόνο για δοκιμές τηλ/ριων. :)

Παντως με την morris εγώ μια φορά πήγα έναν αποκωδικοποιητή και μια χαρά ευχαριστημένος έμεινα με το σέρβις τους. Δεν μένεις κοντά να το πας εσύ εκεί; Το τηλεκοντρόλ μόνο να πας εφόσον έχεις αποδείξει ότι φταίει αυτό (θα τους πεις οτι δοκίμασες άλλο κοντρόλ από ίδια τηλεόραση) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...