conkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εχω το κουτι του τιτλου και θελω να του προσθεσω την υδροψυξη της Corsair H110 Ειναι προτιμοτερο να την βαλω στην μπροστινη θεση ή στην πανω ? Επισης αν ξερετε , εχει νοημα να βαλω τα ανεμιστηρια της θηκης στην ψυχτρα και αναποδα? διαβασα οτι ειναι δυνατοτερα απο αυτα της Η110 Η CPU ειναι η 2600Κ και θελω να ανεβει οσο παει και η καρτα γραφικων ή η GTX460 ή GTX 560ti (ειδικα η πρωτη ειναι πολυ δροσερη , η δευτερη οχι τοσο)Οπως καταλαβατε ειναι η πρωτη μου φορα με υδροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για να γινω πιο επεξηγηματικος απο οτι εχω καταλαβει οι δυνατες επιλογες ειναι : 1. και οι 4 ανεμιστηρες (2 της ψυχτρας 2 του κουτιου ) να μπουν πανω στην ψυχτρα και η ψυχτρα στην μπροστινη θεση του κουτιου φυσωντας αερα προς τα μεσα. 2. το ιδιο αλλα στην πανω πλευρα και να ψυσαει αερα προς τα εξω ή προς τα μεσα και 3. 2 ανεμιστηρες πανω στην ψυχτρα και 2 πανω στο κουτι ειτε μπροστα ειτε πανω τι προτεινετε γενικως ? να πειραματιστω ή υπαρχει καποια κλασσικη λυση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα