txcellas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά προφανώς εχει καεί η μητρική μου μια gigabyte 946 gmx s2. Απο οτι μ είπαν ο επεξεργαστής ειναι παλιός οπότε δεν θα μπορέσω να τον βαλω σε κάποια νεα. Μπορείτε να μου πείτε με σιγουριά; Αυτά ειναι τ χαράκτηριστικα Το τροφοδοτικο ειναι ενα turbo x 550watt πλέον
trek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αν και με λίγο τσιμπιμένη τιμή , παίζουν και καινούργιες μητρικές για s775 πχ Site: αυτή Αυτή και την αντίστοιχη g41 combo απο msi, τις έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές τον τελευταίο χρόνο και δεν με έχουν κρεμάσει ποτέ, ότι επεξεργαστή/μνήμη και να τους έχω βάλει Αν θες μεταχειρισμένη, έχω δει κατα καιρούς και στις αγγελίες του φόρουμ.
trebelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ποιος είναι ο επεξεργαστής?Κάτι έχεις κάνει και δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά η δεν μου τα εμφανίζει εμένα.
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ειναι σκυλί απο τους καλύτερους που βγήκαν σε αυτο το socker δυστηχώς όμως δεν υπάρχουν καινούργιες μητρικές εκτος και αν βρείς καινούργια η μεταχειρισμένη στις αγγελίες εδω ή στο ebay
txcellas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Να η μητρική Κα εδω μητρική χωρις επεξεργαστή. Βλέπετε κατι που δεν βλέπω εγώ;
txcellas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Τα ξεσυνδεσα Ολα και τα ξανασυνδεσα. Στη διάρκεια αυτη έγινε ενα μικρό θαύμα κ ξαναπήρε κανονικότητα μπροστά! Ευχαριστώ ολα τα παιδιά για τη βοήθεια τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα