Yngwiedis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ΟΚ το έκανα root αλλά το SuperSU που εγκατέστησε μόνο του δεν μπορεί να αναβαθμίσει τα binary.Βγάζει installation failed συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpahalos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα μαγκες, το τσιμπισα και γω το απογευμα ,το ταμπλετακι παει σφερα, παιζει τα παντα, εbαλα 32GB στικακι με 3D ταινια και δν κολωσε κα9ολου, κομπλε και με ποντικη μεσω otg ,παιζω torrent και συνεχιζω πιεση διχως ελεος . ενα 8εματακι εχω μονο αν ξερεις κανεις να μ απαντησει , οταν το κλειδωνω "βγαινει" απο το wifi και μολις το ανοιγω ξανα μπαινει στα μπαμ, τι μπορει να παιζει?Συγκριτικα με την τιμη του ειναι απλα τουμπανο, και η ραμ δν εχει παει μεχρι στγμης πανω απο 72% ,μονο η ο8ονη ειναι λιγο ¨σαπια¨ ,χαχαχαχαχα. αυτα μαγκιτες ,και καλο λιωσιμο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yngwiedis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Στις ρυθμίσεις wifi έχεις επιλέξει να μένει πάντα ενεργοποιημένο το wifi κατά την αναστολή λειτουργίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpahalos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 έχω βάλει όλες τις επιλογές αλλά τπτ.. το ίδιο πράγμα, ίσως είναι bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yngwiedis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως δεν βγάζω άκρη με το superSU. Έβαλα και superuser αλλά ούτε αυτό αναβαθμίζει τα binaries. Όποιος τα κατάφερε ας μας πει πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η προσφορα εληξε, οποτε το τοπικ πρεπει να κλεισει. Ομως καλο ειναι για οσους το πηραν να ανοιχτει ενα νεο τοπικ για συζητηση και λυσεις προβληματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οπως παντα το τοπικ μενει ανοικτο για θεματα/αναφορες παραλαβων/ επιστροφων μιας και απο ο,τι φαινεται υπαρχουν πολλα προβληματικα κομματια και ακομα ειναι στα peak της η διαδικασια. Για τα υπολοιπα που δεν αφορουν το καταστημα/προσφορα του, οπως ερωτησεις για ρυθμισεις - εντυπωσεις - rooting κλπ μιας και εχει ληξει η προσφορα, πραγματι πρεπει να ανοιξετε θεμα στη σχετικη ενοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evi1001 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα! Πήρα το tablet την Παρασκευή το απόγευμα, το φόρτισα, το χρησιμοποίησα και χθες έφτασε η μπαταρία του στο 30% και το έβαλα να φορτίσει, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Δοκίμασα μέσω usb από τον υπολογιστή και πάλι τίποτα κι έτσι επιχείρησα να το φορτίσω μέσω usb με τον φορτιστή του κινητού μου όμως και ανταποκρίθηκε (δεν ξέρω αν έκανα καλά βέβαια). Σήμερα το πρωί όμως, προσπάθησα να το ανοίξω και μου εμφάνιζε μία άδεια μπαταρία με ένα πορτοκαλί τρίγωνο και έκλεινε κατευθείαν. Συνέδεσα πάλι τον φορτιστή του, το usb και τίποτα. Επειδή είμαι άσχετη, υποθέτω πως δεν προκλήθηκε πρόβλημα από δικό μου λάθος, έτσι; Θα το επιστρέψω στο κατάστημα. Ξέρετε μήπως τι χρονικό περιθώριο υπάρχει για αντικατάσταση συσκευής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Την ΠΑ το φόρτισα και εγώ με το usb του κινητού από το desktop και ενώ έφτασε στο 100% εκφορτίστηκε σε 30' με τη χρήση. Το φόρτισα πάλι αλλά με το δικό του φορτιστή, πήρε πάνω από 6 ώρες (κάποιος είπε για 8 ώρες) και αποδείχτηκε ότι έτσι γίνεται η σωστή φόρτιση. Εάν δεν ξεκινάει η φόρτιση με το δικό του φορτιστή, το πας αύριο για επιστροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evi1001 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Όχι, δεν ξεκινάει καθόλου φόρτιση με το δικό του φορτιστή. Από χθες δεν ανταποκρίνεται. Μόνο όταν το συνδέω με usb και πατήσω το κουμπί εκκίνησης (διαφορετικά η οθόνη είναι νεκρή) δείχνει μία μπάρα να ανεβοκατεβαίνει, αλλά στην ουσία δε φορτίζει. Δε γεμίζει η μπαταρία του. Και χθες με το usb που το είχα όλο το βράδυ, παρότι έδειχνε να φορτίζει, μου "έφαγε" και το 30% που είχε από μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Έτσι είναι, με το usb έδειχνε και στο δικό μου τη μπαταρία να φορτίζει ενώ, αντίθετα, όταν το έβαλα στον φορτιστή, αυτό το γράφημα δεν εμφανίστηκε. Αφού έχει πρόβλημα, επιστροφή. Από το δικό μου, πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος, μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamitsoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τον φορτιστη,εχει χαλασει.Δεν φταιει το ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evi1001 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ μια χαρά ήμουν όσο το χρησιμοποιούσα και η πρώτη φόρτιση επίσης έγινε μια χαρά! Δεν ξέρω, θα δω αύριο τι θα γίνει.. Ευχαριστώ πολύ! Δε μου φορτίζει ούτε από usb όμως... Βασικά, όπως είπα, με το usb δείχνει την μπάρα (αφού πατήσω εγώ το κουμπί εκκίνησης), αλλά και πάλι δεν ανεβαίνει το ποσοστό της μπαταρίας (γι'αυτό υποθέτω πως δε φορτίζει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 H οθόνη του με χαλάει.. Λες και το έχουν ρυθμίσει για να το βλέπεις από συγκεκριμένη γωνία, να το κρατάς δηλαδή όπως ήταν τα αυτοκόλητα. Η γωνία θέασης στον κάθετο άξονα είναι περίπου 100/120.Από πάνω δες φαίνεται σχεδόν τίποτα, ή αν το γυρίσεις ανάποδα θα έχεις θέμα. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ μια χαρά ήμουν όσο το χρησιμοποιούσα και η πρώτη φόρτιση επίσης έγινε μια χαρά! Δεν ξέρω, θα δω αύριο τι θα γίνει.. Ευχαριστώ πολύ! Δε μου φορτίζει ούτε από usb όμως... Βασικά, όπως είπα, με το usb δείχνει την μπάρα (αφού πατήσω εγώ το κουμπί εκκίνησης), αλλά και πάλι δεν ανεβαίνει το ποσοστό της μπαταρίας (γι'αυτό υποθέτω πως δε φορτίζει). όταν λες USB εννοείς οτι το συνδέεις σε PC; Συνήθως τα tablet δεν φορτίζουν ή αργούν πολύ να φορτίσουν απο PC. δοκίμασε αν έχεις φορτιστή για τηλέφωνο που να βγάζει 1Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις