mamitsoulas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ποσο σας κραταει η μπαταρια; το εχει δοκιμασει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 μακάρι να είχε καλύτερη ανάλυση κίας κόστιζε 20-30 ευρω παραπάνω, όμως εάν ήτανε όλα του up δεν θα έβγαινε σε τόσο down τιμή, δε πειράζει, εξυπηρετήθηκε πολύς κόσμος που τα οικονομικά τους δεν τους επιτρέπουν να πάνε σε hi-end επιλογές, αποκτήσανε ένα γρήγορο tablet (μη ξεχνάμε 1gb ram 4πύρινο cpu που βρίσκουμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα) με λίγο συμβιβασμό στην ανάλυση οθόνης, η οποια για youtube facebook και για τις κλασικές δουλειές που κάνουν το 99% των χρηστών είναι μια χαρά Ετσι το βλεπω και εγω.. οταν στην αγορα υπαρχουν ακριβοτερα 7" με 512 μνημη... δεν το συζητάμε καν Μια χαρα επιλογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ποσο σας κραταει η μπαταρια; το εχει δοκιμασει κανεις; Κάτσε ντε ακόμα δε το πήραν Πρώτη φόρτιση ακόμα δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα ειδικά και στις πρώτες μέρες που το μόνο που κάνεις είναι να το πειράζεις και να το ψάχνεις χωρίς έλεος και δε κάνεις καθόλου νορμαλ χρηση. Πάντως 5500mAh νομίζω θεωρείται αρκετά καλό μέγεθος μπαταρίας, το θέμα είναι το λογισμικό πως θα την διαχειρίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ίσως φταίει η ταινία, δοκίμασε και με κάποιο άλλο αρχείο ταινίας. Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία πολλά rip έχουν χάλια ήχο (ειδικά στα microHD και συγκεκριμένα οι φωνές ακούγονται πολύ χαμηλά σε σχέση με την μουσική και τα εφέ) Ακουω φωνες αλλα στο βαθος η μουσικη ειναι δυνατα αλλα οιφωνες εχουν βαθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 μήπως η ταινία εχει στο όνομα της ενα TC. τότε είναι γραμμένη με κάμερα απο κινηματογράφο και ο ήχος έχει πολυυυυυ βάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για όποιον δε το ξέρει δεν είδα αν το έχει πει κανεις Για play store πας settings and unchecked the hide play store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για όποιον δε το ξέρει δεν είδα αν το έχει πει κανεις Για play store πας settings and unchecked the hide play store Τελικα εχει ηδη playstore κλπ απλα πρεπει ν ξεκλικαρεις απ τις ρυθμισεις το hide google apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Τελικά, μετά τη φόρτιση που του έκανα χθες το απόγευμα, με το καλώδιο του κινητού, από το desktop, και στη συνέχεια έμεινε από μπαταρία σε 30', δοκίμασα φόρτιση με το φορτιστή, έκανε πάνω από 6 ώρες να φορτίσει (το πρωί το βρήκα full) και λειτουργεί άψογα σε σερφάρισμα κλπ. Το συμπέρασμα είναι ότι, μάλλον, λόγω μεγάλης χωρητικότητας της μπαταρίας του, δεν μπορεί να φορτιστεί σωστά μέσω του usb καλωδίου από το desktop, όπως το κινητό, και θέλει οπωσδήποτε ρεύμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 5500 νομιζω θεωρείται μικρή μπαταρία για 10άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Λοιπο το talbet ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ειναι μια χαρα. Το τσιμπησα για πλακα (tablet τουαλετας οπως ειπε καποιος αλλος παραπανω ) αλλα τελικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Ειναι 10ρι, η οθονη δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σε συγκριση με αλλου ΙΔΙΟΥ τυπου οθονες ειναι μια χαρα. Σερφαρει μια χαρα, ανοιγει τα παντα πολυ γρηγορα, η μπαταρια ειναι πολυ καλη (ναι θελει τουλαχιστον 8 ωρες αρχικη φορτιση ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΟΧΙ ΤΟ USB), παιζει τα παντα απο ταινιες, ο ηχος ειναι μια χαρα (αλλαξτε ακουστικα με καποια δεν κανει καλη επαφη και οντως ακουγεται απο το υπερπεραν), εχει μεσα google play και οτι χρειαστειτε. Με λιγα λογια για 75 ευρώ δεν αγοραζεις ipad αλλα κατι που συγκριτικα με αλλα προιοντα της ιδιας τιμης ειναι value for money.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan7nick Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ξερουμε αν βγαινει κ σημερα η προσφορα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ξερουμε αν βγαινει κ σημερα η προσφορα; Sent from my iPhone using Insomnia Πήγα σήμερα στο Carrefour Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, και είχε το σταντ που είχε και τα 2 ταμπλέτια εκεί πάνω για να τα δοκιμάσει όποιος θέλει, αλλά δεν είχε κουτιά και δεν ρώτησα. (Δεν ήθελα να το αγοράσω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 2 ερωτήσεις : 1. Απ το touch του tablet έχετε μείνει ικανοποιημένοι όσοι το έχετε ? 2. τελικά με πλήρη φόρτιση και με χρήση πόσο αντέχει η μπαταρία του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomed Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εγώ το επέστρεψα, είπα απλά "δεν είμαι ικανοποιημένος με τον ήχο" - δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, μου έκοψαν πιστωτικό πήρα λάδια που είχε προσφορά και ξέρω πως δεν θα πάνε χαμένα! Είχε και άλλους στην ουρά που έφεραν τα δικά τους πίσω, απ' ότι πήρε το αυτί μου στην περίπτωση τους ήταν χαλασμένα. Γενικά δεν είναι κακό (όχι πως είναι καλό), και για πιτσιρίκια μάλλον είναι τέλειο (έχει το Angry Birds προ-εγκατεστημένο). Γενικότερα αν έχεις αντίληξη του τι ποιότητα να περιμένεις όταν δίνεις μόνο 75 ευρώ αξίζει. Εγώ δεν ήθελα να μπλέξω μέχρι να βρω κάποιο που να μην έχει πρόβλημα στον ήχο, όποτε το επέστρεψα. Στο κάτω-κάτω εκτός προσφοράς η τιμή είναι 100 ευρώ αν αλλάξω γνώμη θα δώσω το κάτι παραπάνω και θα το πάρω. http://www.bazaarelectric.gr/product/fu-etb1063-101-8gb/ edit: 2 ερωτήσεις : 1. Απ το touch του tablet έχετε μείνει ικανοποιημένοι όσοι το έχετε ? 2. τελικά με πλήρη φόρτιση και με χρήση πόσο αντέχει η μπαταρία του ? Το touch μια χαρά ήταν όσο το είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 λοιπόν το πήρα κι εγώ. Η μπαταρία ήταν στο 100%. συνδέομαι στο net, κατεβάζω τελείως τη φωτεινότητα και αρχίζω το σκάλισμα. 4,5 ώρες μετά είναι στο 40%. δε ξέρω αν πέσει απότομα μετά. στις περισσότερες συσκευές που έχω έτσι πάει η μπαταρία. αλλά πιστεύω 6 ώρες τις χτυπάει (τέρμα κάτω η φωτεινότητα). όσον αφορά τον ήχο δεν είχα πρόβλημα. δοκίμασα κάτι ακουστικά που είχα (όχι τίποτα σπουδαίο) και ακούγεται μια χαρά. το wifi δε το έχω δοκιμάσει μιας και έχω το router στα 3 μέτρα. θα το συγκρίνω αργότερα με κινητό και 2ο tablet. κάμερα, δεν έβγαλα φωτογραφία να την δω στον υπολογιστή αλλά απ ότι φαίνεται δεν αξίζει. θα το δοκιμάσω αργότερα. οθόνη, δεν είναι και τόσο καλή. είδα διαφορά σε σχέση με του κινητού μου. και δεν έχω κανένα φοβερό κινητό. (Lenovo a660 4' _800*480). με το touch δεν είχα κανένα πρόβλημα. γενικά από ταχύτητα πάει καλά, δε μου κόλλησε. δε το ζόρισα όμως. το μόνο πρόβλημα. εκεί που σέρφαρα και η μπαταρία ήταν στο 80-70% μου έκλεισε ξαφνικά. νόμιζα τελείωσε η μπαταρία. το ανοίγω, η μπαταρία ήταν οκ και συνέχισα. τώρα τι έγινε ποιος ξέρει; ελπίζω να μην έχω προβλήματα. σε γενικές γραμμές, από το λίγο που το δούλεψα, θα έλεγα για τα λεφτά του αξίζει. ερώτηση: αν το ρουτάρω χάνω την εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις