dollyyy19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 τα καρφουρ δεν επιστρεφουν χρημα,εδω και καιρο.ο ηχος με ακουστικα,ειναι θεμα για την κατασκευαστρια γενικα,οχι μονο για αυτο το μοντελο.το καλο ειναι οτι βαζει μεγαλες μπαταριες και εχει καλη αυτονομια.
mamitsoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να επιστρεψουν τα χρηματα στον καταναλωτη εντος 7 ημερων αν δεν κανω λαθος...Οσο για τον ηχο τι να πω....Δεν καιγομαι και τοσο γιατι το εχει ο μικρος για να παιζει παιχνιδια.. 1
doomed Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μαζί με την απόδειξη μου δώσαν και ένα χαρτί που λέει πως δίνουν πιστωτικό με την αξία αν μετανιώσεις. Βέβαια λέει εξαιρούνται πχ τα κινητά τηλέφωνα.. αλλά κινητό δεν είναι.. Αν ο ήχος είναι να ακούγεται έτσι χάλια να μην ζητήσω αντικατάσταση αλλά πιστωτικό..
Antzelaki89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 έχει sd και εύκολο root-άρισμα, έστειλα ένα φίλο στο μακεδονία να μου το πάρει και τσάκωσε και ένα για τον εαυτό του, είχε αρκετά κομμάτια όπως μου είπε, θα το έχω το απόγευμα στα χερια μου και θα ήθελα πληροφορίες για καμια custom rom, προφανώς θα κυκλοφορεί και με άλλο brand name, το 1065-63 ίσος και 64 μάλλον αντιστοιχεί στα χρώματα μαύρο λευκό ασημι, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη και μέγια σας όσοι το πήρατε, εγώ το πήρα για δώρο και ότι μόντες του κάνω μέχρι αύριο βραδυ γιαυτό παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώΦιλε, ξερεις μηπως πως γινεται το ρουταρισμα σε αυτο το μοντελο? Εψαξα και δεν καταφερα να βρω ακρη..!
magdalhnh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μολις εβαλα ακουστικα ο ηχος ειναι για τον που...Ξερει κανεις μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση; Ο ηχος ειναι δυνατος,αλλα φαινεται οτι εχει καποιο εφφε σαν hall η κατι παρομοιο. Δοκίμασε και με άλλα ακουστικά. Αν έχεις απο κάποιο παλαιότερο κινητό. Το λέω γιατί με τα δικά μου ακουστικά ( samsung ) ενώ έχω τέλειο ήχο στο κινητό και στο laptop, όταν τα βάζω σε ένα κινέζικο κινητό του ανηψιού μου ο ήχος είναι χάλια. Και φυσικά το ίδιο συμβαίνει όταν βάζω τα ακουστικά του στο δικό μου κινητό.
mamitsoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε και με άλλα ακουστικά. Αν έχεις απο κάποιο παλαιότερο κινητό. Το λέω γιατί με τα δικά μου ακουστικά ( samsung ) ενώ έχω τέλειο ήχο στο κινητό και στο laptop, όταν τα βάζω σε ένα κινέζικο κινητό του ανηψιού μου ο ήχος είναι χάλια. Και φυσικά το ίδιο συμβαίνει όταν βάζω τα ακουστικά του στο δικό μου κινητό. Δοκιμασα αλλα ακουστικα και ο ηχος ειναι οκ 1
enduro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει κανεις που να το πηρε σημερα και να μην το πηγε εστω και 1 φορα πισω επιστροφη λογω προβληματος;;; Απλα βλεπω το αγορασε πολυ κοσμος και το 50% μην πω παραπανω το πηγε πισω για προβληματα διαφορα με την οθονη και την φορτιση...και ηταν ολοκαινουργιο σφραγισμενο..που να περασει το μηνα τι εχει να γινει... ελπιζω να μην σας βγαλει αλλα θεματα παντως...νιωθω ψιλοτυχερος που δεν το πηρα τελικα.ετοιμος ημουν να παω αλλα ειδα οτι υπαρχει παρα πολυ επιστροφη για προβληματα.. όχι φιλε μου δεν ισχύει αυτό το ποσοστό, ίσως ένα 2 άντε 5%... οχι και 50%!!!, 4 πήραμε, 2 πρωί 2 απόγευμα, και όλα δουλεύουν σφαίρα, εξαιρετικό για τα λεφτά του, 21500 antutu, άριστη οθόνη σε touch και φωτεινότητα συγκρινόμενο με άλλα αντίστοιχης ανάλυσης-επιπεδου tablets (ξηλώθηκε το film εννοείτε). οκ δεν είναι fHD αλλά επουδενί δε μετανιώνεις για την αγορά του, όσο για τον μήνα που λες δεν ισχύει επίσης, η δουλεύει η δεν...., Εάν υπάρχει αστοχία υλικού θα το βγάλει από την αρχή, μάλλον δεν τα τσεκάρουν, (quality control) και ισος βγαίνουν περισσότερα με πρόβλημα, μη ξεχνάμε και πόσα πουληθήκανε μονομιάς σήμερα!!! λογικό να googlάρουν οι άτυχοι και να αναφέρονται στην ατυχία τους, ειλικρινά αν και δε μου χρειάζεται (ήδη έχω 2 επώνυμα) εντούτοις το σκέφτομαι να πάω αύριο πρωί να τσακώσω ένα, όχι για το κομοδίνο (για εκεί υπάρχει ήδη), μάλλον για την τουαλέτα χάχά....
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εισαι ο πρωτος που λεει οτι η οθονη αν και 10" με τετοια αναλυση ειναι αριστη η οθονη σε touch + φωτεινοτητα οπως λες.οποτε μαλλον ειναι θεμα γουστου και πως την βλεπει ο καθενας την οθονη με τα δικα του ματια σε αλλους ειναι μια χαρα σε αλλους οχι.τεσπα ελπιζω να ειναι μια χαρα και πιασουν τοπο τα χρηματα σας. Ταμπλετ τουαλετας;; μεχρι και εκει εφτασε η τεχνολογια.να περναει ευχαριστα η ωρα
gregdel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με το που το άναψα ήταν μπαταρία στο 80% και μενού στα αγγλικά... υπάρχει περίπτωση να ήταν χρησιμοποιημένο?
doomed Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με το που το άναψα ήταν μπαταρία στο 80% και μενού στα αγγλικά... υπάρχει περίπτωση να ήταν χρησιμοποιημένο? Μάλλον. Εμένα ήταν στο 60κάτι%, ελληνικά και κατευθείαν μου έβγαλε τις οδηγίες χρήσης του android που σημαίνει αχρησιμοποίητο ή resetαρισμένο. Πάντως 2-3 δαχτυλιές / μικρές γρατζουνίτσες τις είχε. Λες και το βάλαν με το χέρι στο κουτί αντί πχ αυτοματοποιημένα από εργοστάσιο.
babinosman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 τα δικά μου πάντως και τα 2 βγηκανε ελλατωματικά στην οθόνη το 1 και στο touch το άλλο. Αυριο πρωί επιστροφή και το δεύτερο και ζητάω τα λεφτά μου πίσω.Ειμαι σχεδον πεπεισμένος ότι φερανε ελλατωματική παρτίδα. Αν όχι official ελλατωματίκη, τουλάχιστον τρίτης διαλογής hardware,εξου και η χαμηλή τιμή του tablet.Συνηθως τα καρφουρια απο τιμές σε τεχνολογικά προιόντα ειναι 10 χρόνια πίσω τουλάχιστον.Οπότε εάν ήτανε λειτουργικό το tablet θα το δίνανε τουλάχιστον 150 ευρώ. Σου λέει δώστο μισή τιμή και που θα πάει θα βαρεθούν να τα γυρνάνε πίσω. Πάω στοίχημα έχουνε ατομο πίσω στην αποθήκη να τα ξανασφραγίζει με την ναυλον ζελατίνα,για να τα δώσουνε στα επόμενα θύματα. Στο τέλος τα ταμπλετ με την μέθοδο της της ανακύκλωσης θα φτασουνε σε πιτσιρίκια και γερόντια, που φυσικα όπως το πάρουνε θα το "δουλέψουνε" μισή ώρα και μετά στο ντουλάπι με τα αζήτητα. Ούτε δευτεροκλασάτες μάρκες κινέζων τόσο αστοχία στην παραγωγή. 1
koulkos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Εγώ έχω ένα προηγούμενο μοντέλο και συγκεκριμένα το ETB9544 με 1ghz επεξεργαστή, κάμερα 2αρα πίσω και 0,3 μπροστά. Το έδιναν δωρεάν με κάποιο ποσό αγορών από το carrefour σε ένα διάστημα δύο μηνών αν θυμάμαι καλά. Όπως καταλαβαίνετε οι κάμερες είναι τραγικές. Ακόμη και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για λήψη φωτογραφίας το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από τραγικό. Ένα ακόμη θεματάκι έχει με το touch screen το οποίο μερικές φορές αρνείται να λειτουργήσει. Αυτό το έχω παρατηρήσει κατά το σερφάρισμα. Στα παιχνίδια δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Η οθόνη είναι decent για τα λεφτά του (πλέον έχει πέσει στα 49 ευρώ νομίζω ενώ βρωμάει ο τόπος από αυτά σε αγγελίες (κλειστά στο κουτί τους) γιατί όπως προείπα το έδιναν δωρεάν μετά από κάποιο όριο αγορών. Θέματα με ταχύτητα και θερμοκρασίες δεν έχω. Φυσικά δεν πάει βολίδα αλλά είναι αρκετά decent και σε αυτόν το τομέα. Ένα ακόμη μείον θεωρώ την τοποθέτηση του κουμπιού της έντασης του ήχου στο κάτω μέρος του tablet ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να το έχουν σε πλαϊνό μέρος ώστε να βολεύει στο χειρισμό. Εν κατακλείδι, θεωρώ πως πρόκειται για πολύ καλό tablet αρκεί να ξέρεις για ποιο λόγο το παίρνεις και να μην περιμένεις παπάδες από μηχάνημα 50-70 ευρώ. Θεωρώ πως αξίζει να στείλετε email σε καμιά αγγελία μήπως και τσιμπήστε το παλιότερο για κανά 30αρι γιατί όπως παρατηρώ δεν έχει αισθητή διαφορά με αυτό του θέματος. Για την f&u τώρα, επειδή ρωτάνε πολλοί και σε άλλα νήματα. Προσωπικά δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα. Έχω μια 40" τηλεόραση εδώ και 1 χρόνο, λειτουργεί άψογα και πιστεύω δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις απλές των άλλων εταιρειών που χρυσοπληρώνεις το όνομα. Το tablet μια από τα ίδια. Για απλή χρήση είναι άψογο μέχρι στιγμής. Πάρε δώσε με αντιπροσωπεία δεν είχα so far και ελπίζω να μείνει έτσι.
enduro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εισαι ο πρωτος που λεει οτι η οθονη αν και 10" με τετοια αναλυση ειναι αριστη η οθονη σε touch + φωτεινοτητα οπως λες.οποτε μαλλον ειναι θεμα γουστου και πως την βλεπει ο καθενας την οθονη με τα δικα του ματια σε αλλους ειναι μια χαρα σε αλλους οχι.τεσπα ελπιζω να ειναι μια χαρα και πιασουν τοπο τα χρηματα σας. Ταμπλετ τουαλετας;; μεχρι και εκει εφτασε η τεχνολογια.να περναει ευχαριστα η ωρα έχω δει 1024x600 οθόνες σε 10άρια και ήτανε εμφανώς θαμπές, είπα του f&u είναι αξιοπρεπής στην κατηγορία του, καθαρότερη και καλύτερη από όσο την περίμενα, μιλάω πάντα σε σχέση με άλλα φτηνιάρικα tablets του κατοστάρικου είναι νικητής με διαφορά, τώρα όσοι ψάχνουν το απόλυτο δε πάνε στο carrefour με 50-75 ευρώ στη τσέπη για tablet. Το λειτουργικό του επίσης εξαιρετικό δε κόλλησε δε κρασάρισε, όλα καλά, φορτώνει και με usb και με το δικό του extra τροφοδοτικό οπότε έχεις ελεύθερη θήρα usb για σύνδεση περιφερειακών, και hdmi (1080p) για εξωτερικό monitor tv, αυτά... root με ZhuoDaShi 2.2.0 2
kukukali Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πήγα να το δω και δεν το πήρα λόγω του πιξελιάσματος της οθόνης αφού το δούλεψα εκεί που το είχαν.Αν ήταν λίγο καλύτερο στην ανάλυση θα το έπαιρνα 100% ακόμα και αν κόστιζε παραπάνω. 1
enduro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πήγα να το δω και δεν το πήρα λόγω του πιξελιάσματος της οθόνης αφού το δούλεψα εκεί που το είχαν.Αν ήταν λίγο καλύτερο στην ανάλυση θα το έπαιρνα 100% ακόμα και αν κόστιζε παραπάνω. μακάρι να είχε καλύτερη ανάλυση κίας κόστιζε 20-30 ευρω παραπάνω, όμως εάν ήτανε όλα του up δεν θα έβγαινε σε τόσο down τιμή, δε πειράζει, εξυπηρετήθηκε πολύς κόσμος που τα οικονομικά τους δεν τους επιτρέπουν να πάνε σε hi-end επιλογές, αποκτήσανε ένα γρήγορο tablet (μη ξεχνάμε 1gb ram 4πύρινο cpu που βρίσκουμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα) με λίγο συμβιβασμό στην ανάλυση οθόνης, η οποια για youtube facebook και για τις κλασικές δουλειές που κάνουν το 99% των χρηστών είναι μια χαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις