Προς το περιεχόμενο

F&U tablet 10.1" 75€ Carrefour [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις το πήρα. Η οθονίτσα μου φαίνεται πως έχει αρκετό banding και η απεικόνιση των χρωμάτων πάσχει αρκετά.

Μου θυμίζει τα πρώτα κινητά με τα 65k χρώματα..

Είναι φυσιολογικό αυτό, ή μπα..

Δημοσ.

Το φόρτισα με το καλώδιο usb του κινητού και αφού πήγε 100% το σύνδεσα στο router και άρχισα ρυθμίσεις και σερφάρισμα αλλά μετά από μισή ώρα έσβησε, λόγω μπαταρίας (!!!), ενώ εξακολουθούσε να είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο στο desktop.

Τώρα το φορτίζω με το δικό του φορτιστή αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το γρήγορο άδειασμα.

Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοια κατάσταση; 

Δημοσ.

Παιδια το αγορασα κ εγω.Το πρωτο που πηρα ειχε προβλημα στην οθονη (ειχε κατι χρωματιστες καθετες γραμμες) πηγα και το αλλαξα, το δευτερο φαινεται οκ...Σαν ταμπλετ για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.Ξερει καποιος  τι μαρκα ειναι για να το ροοταρουμε?? 

Δημοσ.

Υπαρχει κανεις που να το πηρε σημερα και να μην το πηγε εστω και 1 φορα πισω επιστροφη λογω προβληματος;;; :P

Απλα βλεπω το αγορασε πολυ κοσμος και το 50% μην πω παραπανω το πηγε πισω για προβληματα διαφορα με την οθονη και την φορτιση...και ηταν ολοκαινουργιο σφραγισμενο..που να περασει το μηνα τι εχει να γινει...:P ελπιζω να μην σας βγαλει αλλα θεματα παντως...νιωθω ψιλοτυχερος που δεν το πηρα τελικα.ετοιμος ημουν να παω αλλα ειδα οτι υπαρχει παρα πολυ επιστροφη για προβληματα..

• Like 5
Δημοσ.

Εγω το πηρα και δουλευει μια χαρα αλλα δεν με βολευει λογω διαστασεων και θα το γυρισω πισω. Αν το θελει καποιος ας μου στειλει ενα μηνυμα αλλιως το πρωι θα το επιστρεψω.

Δημοσ.

Εγω το πηρα και δουλευει μια χαρα αλλα δεν με βολευει λογω διαστασεων και θα το γυρισω πισω. Αν το θελει καποιος ας μου στειλει ενα μηνυμα αλλιως το πρωι θα το επιστρεψω.

Και θα σου πούνε, ρε φίλε ένα καλό δώσαμε και μας το φέρανε και αυτό πίσω. :-D

• Like 16
Δημοσ.

Πέρα απ' την οθόνη που λίγο συνηθίζεται μόλις διαπίστωσα πως αν βάλω ακουστικά πολλές, συχνότητες ας το πούμε, δεν ακούγονται καθόλου δυνατά.. Συγκεκριμένα πχ σε ταινία οι φωνές ακούγονται με το ζόρι στο 10%.. Αυτό το έχω δει να γίνεται σε πχ κινητό όταν δεν κουμπώνει πολύ καλά το βύσμα και απλά το βάζεις πιο μέσα.. Έλα που το έχω βάλει μια χαρά μέσα..

Αύριο πάει για επιστροφή.

Δημοσ.

Δεν νομίζει ότι αξίζει παιδιά κρατήστε τα λεφτά σας και κάντε οικονομίες να παρέτε ένα καλύτερο. Ειδικά η οθόνη ειναι μαύρα χάλια. Κρίμα για τα specs του αλλά η προσωπική που άποψη είναι ότι η οθόνη ειναι πολύ σημαντική σ ένα tablet

Δημοσ.

Μολις εβαλα ακουστικα ο ηχος ειναι για τον που...Ξερει κανεις μηπως υπαρχει  καποια ρυθμιση;

Ο ηχος ειναι δυνατος,αλλα φαινεται οτι εχει καποιο εφφε σαν hall  η κατι παρομοιο.

Δημοσ.

Μολις εβαλα ακουστικα ο ηχος ειναι για τον που...Ξερει κανεις μηπως υπαρχει  καποια ρυθμιση;

Ο ηχος ειναι δυνατος,αλλα φαινεται οτι εχει καποιο εφφε σαν hall  η κατι παρομοιο.

Φωνές ακούς δηλαδή σε ταινία; Καλύτερα από εμένα είσαι τότε!!

Δημοσ.

Φωνές ακούς δηλαδή σε ταινία; Καλύτερα από εμένα είσαι τότε!!

Ακουω φωνες αλλα στο βαθος η μουσικη ειναι δυνατα αλλα οιφωνες εχουν βαθος....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...