LosV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Γνωριζει καποιος αν εχει GPS;Θα μπορω να εχω 3G με καποιο τροπο;Yposthrizei στικακια κλπ. ;
makfil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το πήρα από το Carrefour Γλυφάδας (Βουλιαγμένης και Ανθέων) και είχε 3 κομμάτια μόνο (αφού έφυγα μόνο 2), ως δώρο στη γυναίκα μου που θα ασχοληθεί τώρα με το ... άθλημα. Φαίνεται αρκετά καλό για τα χαρακτηριστικά του και νομίζω "τίμιο" για την αξία του. Το σύνδεσα με το καλώδιο usb του κινητού που βρίσκεται μόνιμα πάνω στο desktop και ολοκλήρωσε τη φόρτιση πολύ γρήγορα, που σημαίνει οτι είναι ήδη φορτισμένο αλλά το manual λέει πλήρη φόρτιση. Έχει υποδοχή για SD μέχρι 32GB
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 κριμα, αν ειχε GPS θα το χτύπαγα για 75€...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μαζεψα το θεμα οσο γινεται, ηρθαν εδω τα ποστς που εγιναν στο "βρηκα κατι..." πριν ανοιξει το παρον τοπικ, καθαρισα τις λαθος αναφορες - συνδεσμους και ερωτήσεις περι μοντελου που εγιναν μετα την ενημερωση του συμφορουμιτη για το ποιο μοντελο είναι, και εβαλα τα δυο χρησιμα ενημερωτικα ποστ του στο #1 ποστ για να παψει λιγο το μπερδεμα! 3
vrwmiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μαζεψα το θεμα οσο γινεται, ηρθαν εδω τα ποστς που εγιναν στο "βρηκα κατι..." πριν ανοιξει το παρον τοπικ, καθαρισα τις λαθος αναφορες - συνδεσμους και ερωτήσεις περι μοντελου που εγιναν μετα την ενημερωση του συμφορουμιτη για το ποιο μοντελο είναι, και εβαλα τα δυο χρησιμα ενημερωτικα ποστ του στο #1 ποστ για να παψει λιγο το μπερδεμα! Είσαι νοικοκύρης μοντ 1
GoldenEye Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Είναι αυτό που φαινεται στο βίντεο; Πρώτες εντυπώσεις; http://www.youtube.com/watch?v=009AGb4l3nA
johnny77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τελικα εχει ηδη playstore κλπ απλα πρεπει ν ξεκλικαρεις απ τις ρυθμισεις το hide google apps 1
enduro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 έχει sd και εύκολο root-άρισμα, έστειλα ένα φίλο στο μακεδονία να μου το πάρει και τσάκωσε και ένα για τον εαυτό του, είχε αρκετά κομμάτια όπως μου είπε, θα το έχω το απόγευμα στα χερια μου και θα ήθελα πληροφορίες για καμια custom rom, προφανώς θα κυκλοφορεί και με άλλο brand name, το 1065-63 ίσος και 64 μάλλον αντιστοιχεί στα χρώματα μαύρο λευκό ασημι, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη και μέγια σας όσοι το πήρατε, εγώ το πήρα για δώρο και ότι μόντες του κάνω μέχρι αύριο βραδυ γιαυτό παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώ
babinosman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το πρωτο tablet που πηρα είχε ελατωματική οθόνη,μια σειρά pixel νεκρά,απο άκρη σε άκρη. Πισω για άλλαγμα και τώρα ανοίγω το δεύτερο και to touch του είναι για τα ανάθεμα.Στην μεση της οθόνης δεν πιάνει καθόλου. Δεν ξέρω εάν είμαι εγώ γκαντέμης, αλλα πέτυχα 2 στα 2. Γνωρίζετε εάν μπορούμε να πάρουμε χρήματα πίσω ή πέταξε το πουλάκι?
newtech Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το πρωτο tablet που πηρα είχε ελατωματική οθόνη,μια σειρά pixel νεκρά,απο άκρη σε άκρη. Πισω για άλλαγμα και τώρα ανοίγω το δεύτερο και to touch του είναι για τα ανάθεμα.Στην μεση της οθόνης δεν πιάνει καθόλου. Δεν ξέρω εάν είμαι εγώ γκαντέμης, αλλα πέτυχα 2 στα 2. Γνωρίζετε εάν μπορούμε να πάρουμε χρήματα πίσω ή πέταξε το πουλάκι? Αν εχεις προβλημα φυσικα και πας και το επιστρεφεις στο CARREFOUR με την πληρη συσκευασια και παίρνεις τα λεφτα σου πισω!
fpump Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Στο CRF Μακεδονία πριν κανα 2ωρο που πέρασα για το 10" είδα πως έβγαλαν και το ETB9544 στα 49€. Επεξεργαστής Dual Core A9 Processor 1,0 GHz Οθόνη αφής 9" Πολλαπλών σημείων capacitive Ανάλυση οθόνης 1024x600 Μνήμη RAM 1G DDR Αποθηκευτικός χώρος 8GB WIFI 802.11b/g/n OS Android 4.2 Jelly Bean Micro SD card Υποστηρίζει από 2GB ως 32GB USB2.0 Micro USB υποδοχή για σύνδεση με υπολογιστή, USB flash drive, πληκτρολόγιο, ποντίκι Υποδοχή 3.5χιλ για στερεοφωνικά ακουστικά Εμπρόσθια κάμερα VGA Οπίσθια Κάμερα 2MP G-sensor Μπαταρία 3.7V 4000mAh Πολυμερών λιθίου Ηχείο Ενσωματωμένο μικρόφωνο Δεν ξέρω πόσα κομμάτια έχουν, οπότε ένα τηλέφωνο είναι χρήσιμο αν είναι να ξεκινήσει κανείς μόνο για αυτό.
makfil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τελικα εχει ηδη playstore κλπ απλα πρεπει ν ξεκλικαρεις απ τις ρυθμισεις το hide google apps Όταν ξεκλικάρεις το hidden Google application από το "Προβολή", εμφανίζονται, εκτός από το Google Play και πολλές άλλες εφαρμογές καθώς και το ΕΤΒ1063 manual. To Bazaar Electric το έχει στα 99 ευρώ!!! 1
johnny77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μια ερώτηση..Με το chrome όποτε επιλέγω να μεταβώ σε μια σελίδα περιμετρικά της οθόνης αναβοσβήνει μία φορά μια κόκκινη γραμμή..Μόνο με το chrome το κάνει..Δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα το tablet εφόσον δεν το κάνει κάπου αλλού σωστά? Πάντως απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το chrome και πάλι το κάνει..Τι μπορεί να είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις