Προς το περιεχόμενο

F&U tablet 10.1" 75€ Carrefour [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βράδυ με τέτοιο φορτιστή τηλεφώνου το φόρτισα :/ Έδειξε να φορτίζει, όλα φυσιολογικά και το πρωί το βρήκα με άδεια μπαταρία και πλέον δε φορτίζει ούτε από φορτιστή τηλεφώνου, ούτε από laptop, ούτε από τον δικό του φορτιστή.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για το ποσοστό μπαταρίας. Για να φαίνεται στη 4.4 πρέπει να βάλεις την αντίστοιχη εφαρμογή, αλλιώς δεν γίνεται;

Δημοσ.

Λοιπον εγω αφού πάλεψα  με το ZhuoDaShi παρατήρησα ότι δεν κάνει σωστό root τουλαχιστον σε μένα. Binary και app δεν έκανα update και δεν με ρώταγε σε πολλά app αν θέλω να δώσω root access.

Εγκατέστησα το Kingo Android ROOT από εδώ http://www.kingoapp.com/android-root.htm

και αφού πρώτα έκανα unroot και μετά root όλα δουλεύουν τέλεια και το binary είναι up2date οπως και το supersu

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά όντως βαριέται να γεμίσει, και συν της άλλης λέει ότι έχει μπαταρία lipol και όχι ληθιου, βέβαια δεν ξέρω την διαφορά. Η γωνίες θέασης όντως δεν παλευονται, αλλά όπως και να χει πετάει ο επεξεργαστής, οπότε σύνδεση με τν Bluetooth πληκτρολόγιο ποντίκι, όταν μπορέσουμε ένα καλό ρουτ και είμαστε μπαμπά. όσο αφορά για την Μπαταρία που δεν γεμίζει μάλλον καλό θα ταν να αφήσετε τις πατέντες και να το γυρίσετε οσονούπω για να μην σας πούνε ότι το χάλασατε κι ολας.

Δημοσ.

Λοιπον εγω αφού πάλεψα  με το ZhuoDaShi παρατήρησα ότι δεν κάνει σωστό root τουλαχιστον σε μένα. Binary και app δεν έκανα update και δεν με ρώταγε σε πολλά app αν θέλω να δώσω root access.

Εγκατέστησα το Kingo Android ROOT από εδώ http://www.kingoapp.com/android-root.htm

και αφού πρώτα έκανα unroot και μετά root όλα δουλεύουν τέλεια και το binary είναι up2date οπως και το supersu

Όλα τζετ. Να 'σαι καλά :)

Χρησιμοποίησε κάποιος άλλος handsfree να μας πει αν του απομωνώνει το ενσωματωμένο μικρόφωνο;

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τζετ. Να 'σαι καλά :)

Χρησιμοποίησε κάποιος άλλος handsfree να μας πει αν του απομωνώνει το ενσωματωμένο μικρόφωνο;

αμφιβάλλω αν έχει αυτή τη δυνατότητα.

μη το μπερδεύετε με τα κινητά που από την ίδια υποδοχή έχουμε έξοδο και είσοδο.

ενημέρωση για την μπαταρία.

μετά από 7 ώρες με wifi/σερφάρισμα και φωτεινότητα στο - άδειασε.

από το 15% μέχρι να αδειάσει έκανε περίπου 10 λεπτά.

ένα 7' που είχα κρατούσε 4 ώρες.

άρα αν συνεχίσει έτσι το βλέπω ικανοποιητικό.

το βάζω να φορτίσει να δούμε πως θα τα πάει γιατί μου ήρθε στο 100%.

τελικά απάντηση δε πήρα.

Αν κάνουμε ρουτ χάνουμε την εγγύηση;

Δημοσ.

αμφιβάλλω αν έχει αυτή τη δυνατότητα.

μη το μπερδεύετε με τα κινητά που από την ίδια υποδοχή έχουμε έξοδο και είσοδο.

Αν κάνουμε ρουτ χάνουμε την εγγύηση;

Τουλάχιστον να μπορείς να έχεις ήχο κλήσης του viber ας πούμε από τα ηχεία ενώ είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά;

Γίνεται έστω αυτό;

Και να χάνεις την εγγύηση με το root, κάνεις ένα unroot αν χρειαστεί να το πας για επισκευή και τέλος.

Δημοσ.

Τουλάχιστον να μπορείς να έχεις ήχο κλήσης του viber ας πούμε από τα ηχεία ενώ είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά;

Γίνεται έστω αυτό;

Και να χάνεις την εγγύηση με το root, κάνεις ένα unroot αν χρειαστεί να το πας για επισκευή και τέλος.

δε νομίζω να γίνεται. αν συνδέσεις ακουστικά. πάει..

στον υπολογιστή μου νομίζω (σταθερό) μπορείς να έχεις και από ηχείο και ακουστικά μαζί. έχω και μπροστά υποδοχές για ήχο.

ένα tablet που είχα, στα ξαφνικά δεν άνοιγε. φαντάσου να πάθει αυτό κάτι τέτοιο και να το στείλεις πίσω χωρίς να μπορείς να κάνεις unroot.

εγώ θα στείλω ένα Mail πάντως να ρωτήσω τι ισχύει, αν και λογικά θα κάνω root.

αν δε κάνω λάθος σε όλες τις συσκευές με το root χάνεις την εγγύηση αλλά δεν είμαι σίγουρος

η μπαταρία αργεί να φορτίσει πάντως. κοντά στις 5 ώρες θέλει (χωρίς χρήση). δε μπόρεσα να το υπολογίσω σωστά διότι το χρησιμοποιούσα κιόλας και τότε αργούσε τρομερά να φορτίσει.

Δημοσ.

δε νομίζω να γίνεται. αν συνδέσεις ακουστικά. πάει..

στον υπολογιστή μου νομίζω (σταθερό) μπορείς να έχεις και από ηχείο και ακουστικά μαζί. έχω και μπροστά υποδοχές για ήχο.

Σε ένα άλλο κινέζικο tablet που έχω o ήχος βγαίνει από τα ακουστικά που έχεις συνδεδεμένα αλλά οι ήχοι κλήσεων από εφαρμογές επικοινωνίας (skype, viber) βγαίνουν και από τα ηχεία.

Οπότε αν σε καλέσει κάποιος και εκείνη την στιγμή δεν φοράς τα ακουστικά δεν χάνεις την κλήση.

Δεν γίνεται κάπως να το κάνουμε και σε αυτό το tablet;

Δημοσ.

αν δε κάνω λάθος σε όλες τις συσκευές με το root χάνεις την εγγύηση αλλά δεν είμαι σίγουρος

Δεν κάνεις λάθος, την χάνεις την εγγύηση αν κάνεις root!

Δημοσ.

Μήπως βρήκατε και καμμιά θήκη;
Όσες generic βρίσκω στο ebay για tablets των 10.1 ιντσών, έχουν περίπου ένα πόντο μεγαλύτερες διαστάσεις και σε πλάτος και σε ύψος από το ETB1063 :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...