Saize Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Γεια παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο, πριν αρχίσουμε να σας δείξω το Η/Υ μου. Motherboard: Aspire m5640/m3640 GPU: MSI R7 260X oc editionCPU: Intel Core 2 Quad Q8200RAM: 2x2GB DDR2(800mhz) PSU : 600 WATT Monitor: Μια ASUS 22inch 75hz Την r7 την έβαλα πρόσφατα πριν λίγο καιρό φόραγε μια nVidia 9600GS πίστευα ότι θα δω μεγάλες διαφορές άλλα απ' ότι καταλαβαίνω φταίει το υπόλοιπο σύστημα και δεν βλέπω μεγάλες διάφορες. Στο θέμα μας τώρα γίνετε να κάνω τον Q8200 OC ή είναι κλειδωμένος και ναι γίνετε με αυτήν την μητρική ή όχι αν όχι να αλλάξω μητρική ; ή να αλλάξω και μητρική και CPU ; * προφανώς θα μου πείτε να αλλάξω και μητρική και CPU άλλα δεν είμαι για τέτοια τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Την r7 την έβαλα πρόσφατα πριν λίγο καιρό φόραγε μια nVidia 9600GS πίστευα ότι θα δω μεγάλες διαφορές άλλα απ' ότι καταλαβαίνω φταίει το υπόλοιπο σύστημα και δεν βλέπω μεγάλες διάφορες. Για ποια παιχνίδια μιλάς,γιατί δεν γίνεται να μην είδες μεγάλες διαφορές έστω σε κάποια. Όλοι η σειρά αυτή έπαιρνε o/c και μάλιστα μεγάλο. (ολόκληρο stiky,δεν το είδες;; ) Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saize Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Είδα διαφορες στο LoL μπορω να πω αλλα στο CS:GO τα fps μου παίζουν 50-80 και μαλιστα σε low settings.Το stiky το είδα αλλα είναι του 2007 ποστ γιαυτο ξαναρωταω να μου πουνε τι να κανω και αν συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ε, και ο επεξεργαστής του τότε είναι.......δεν άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saize Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το γωρίζω οτι ο επεξεργαστείς μου κανει καλό O/C αλλα τα bios που έχω στην μητρική μου με μπερδέβουν και γενικός δεν μπορώ να βρώ της ρυθμίσεις για το O/C. Γιαυτο ρωτάω μήπως ξερετε εαν ή μητρική μου υποστιρίζει O/C. Και αν όχι να πάρω μια καινούρια μητρική με socket 775; η δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καινούργια σίγουρα δεν αξίζει,μεταχειρισμένη ίιιιιιιιισως να αξίζει. Το εγχειρίδιο της μητρικής υπάρχει,στην σελίδα 44 λέει για της επιλογές συχνότητας. https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDAQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.elvikom.pl%2Fdownload%2Ffile.php%3Fid%3D20874&ei=xG9CVNSOJMH8ygPW0oCACA&usg=AFQjCNGYqsPIFVQ_1p0L9B5gWbf_HYkRXA&sig2=xLqxzDdVbP7FPgMq0ceKNw&bvm=bv.77648437,d.bGQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saize Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ακρίβως δεν έχω στα bios μου Frequency/Voltage Control τώρα ή πρεπει να κάνω καπια ρύθμιση την οποια ακομα δεν έχω βρεί ή απλα δεν έχει. Ευχαριστώ για το εγχερίδιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα