christosfazer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδια!Πηρα την παραπανω οθονη και αντιμετωπιζω το εξης θεμα.....Την εχω συνδεσει πανω στο pc μου μεσω hdmi.....Οταν απενεργοποιησω τον υπολογιστη και κλεισει και η οθονη (μονο μεσω τηλεκοντρολ) οταν ανοιγω τον υπολογιστη πρεπει να ανοιξω την οθονη με το τηλεκοντρολ γιανα παιξει......Δεν γινετε να ανοιγει κατευθειαν σαν κανονικο pc monitor????
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου εχω την ιδια οθονη...Το εχω ψαξει και εγω και δεν βρηκα τετοια ρυθμιση!
christosfazer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Επιτελους ρε φιλε!Επιτελους.....Μεγαλη μαλακια παντως!Δηλαδη αν χασεις η για καποιον τροπο δεν δουλευει το τηλεκοντρολ την κατσαμε!Καλη οθονη ειναι ομως εε???Εχει πολυ ωραιο πανελ και στα παιχνιδια ειναι πολυ καλη....Δεν την εχω συνδεσει ακομα με κεραια να δω τι λεει....
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα ουτε εγω την εχω δοκιμασει ως τηλεοραση!!Μονο για παιχνιδια και ειναι πολυ καλη οντως!!
christosfazer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Φιλε εσυ που εχεις την ιδια οθονη...την εχεις συνδεδεμενη πανω στο Pc Μεσω vga η μεσω hdmi???
giannisag17 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Φιλε εσυ που εχεις την ιδια οθονη...την εχεις συνδεδεμενη πανω στο Pc Μεσω vga η μεσω hdmi???Μεσω hdmi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα