Guerriero4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Oraia, twra pou exw tin prosoxi sas, gia peite mou.. Xrisimopoiw MyIE 0.8 kai merikes fores mou bgazei errors opos auto: To exei paratirisei kapoios allos i eimai mono egw?? :?:
wert Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Πολύ καλό έγραψες φίλε.... Για το προβλημά σου δεν ξέρω. Και εγώ χρησιμοποιώ το MyIE2 αλλά έχω μείνει σε μια παλιά έκδοση την 0.7.1240 είμαι ευχαριστημένος με αυτήν και δεν έχω προσπαθήσει να την αλλάξω. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο παρόμοιο ......
DimitrisKTM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δεν ξερω για το προβλημα σου, παντως Avatars δεν μπαινουν.
Petza Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Allazw tis egdwseis tou MyIE san palabos twra eimai me tin v.0.8.2070 kanena apolitos problem oute me aytin oute kai me kamia alli
Petza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 siga re paidia edw exei gemisi to forum me fotos kathe megethous 350x200 , 400x 350 !!!!!!!! kai ta avatars pou einai 100x80 mas maranan
Dark_son20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 ta avatars einai ksenera giati argei na fortwsei i selida kai enw diavazeis vgenoun oi ikones kia kouniete to kimeno mexri na vgoun oles... to provlima fevgei me update to eixa kai go..
Cristina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Guerriero4, καλό το σκεπτικό σου, ομολογώ πως γέλασα. Και πιο πολύ γέλασα με όσους την "πάτησαν". Άλλαξέ το όμως γιατί είναι παραπλάνηση και παραβαίνεις τον κανόνα 3δ, που λέει: Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Προτείνω 100 ραπίσματα με βρεγμένη σανίδα στα οπίσθια. Ο τόπος εκτέλεσης της τιμωρίας κατά προτίμηση να είναι τα γόνατα γυναίκας moderator του insomnia που θα αποφασισθεί μετά από κλήρωση.
wert Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Petza, Allazw tis egdwseis tou MyIE san palabos twra eimai me tin v.0.8.2070 kanena apolitos problem oute me aytin oute kai me kamia alli A έτσι; Αν είναι έτσι θα το κάνω και εγώ Που είναι ο random κάπως έτσι που ρίχνει καμιά μετάφραση όμως;!!!!!! Τ'ακούς; καινούργιες εκδόσεις θέλουν μετάφραση...... Πρέπει να με άκουσε γιατί φώναξα. Cristina, Guerriero4, καλό το σκεπτικό σου, ομολογώ πως γέλασα. Και πιο πολύ γέλασα με όσους την "πάτησαν". Άλλαξέ το όμως γιατί είναι παραπλάνηση και παραβαίνεις τον κανόνα 3δ, που λέει: Αν το άλλαζε εμείς πως θα ρίχναμε λιγάκι γέλιο. Επειτα η συζήτηση είναι αποδοτική. Άλλο που ο συγγραφέας θα μαστιγωθεί
sornok Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 re paidia ta avatars den einai provlima, sto phpbb mporeis na kathoriseis megethos kai diastaseis avatar, mporoun oi admin na setaroun to forum na dexetai mikra avatars oste na min yparxei provlima !!!
Hal9000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Mη ξαναλέμε τα ίδια για τα avatars 'Οσο για τα xml errors εμφανίζονται πολύ σπάνια. Αν ο browser σου τα βγάζει συνέχεια δοκίμασε με explorer 6.0 που δεν έχω συναντήσει πρόβλημα.
sornok Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 mia kai den ksero ti exete ksanapei mporei kapoios na mou pei kai emena h na mou dosei kapoio link na diavaso ? me endiaferei to thema
dim_b Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Γιατί δεν κάνεις μιά αναζήτηση γιά να μην ξαναρχίσει η ίδια συζήτηση που δεν καταλήγει πουθενά. Αν βάλεις τη λέξη "Avatar" στο searchbox θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα γιά να μάθεις τι έχει συζητηθεί στο παρελθόν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 mia kai den ksero ti exete ksanapei mporei kapoios na mou pei kai emena h na mou dosei kapoio link na diavaso ? me endiaferei to thema http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=185889 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=233245 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=352974 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357562 Ένα search με λήμμα "Avatars" θα σου έβγαζε αυτά τα αποτελέσματα (αν το είχες κάνει βέβαια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.