Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά εγώ το βούτηξα αρχικά για να δω αν έχει θέμα και να φύγει rma, αφού είδα ότι δεν είχε το επλυνα κάνα δυο φορές :P και πλέον απλά το έχω στο μπάνιο και αν χτυπάει απαντάω με τα νερά ή αν βρέχει το χρησιμοποιώ και το κρατάω κανονικά.

Θα βουτήξει και θάλασσα βέβαια, αυτό δε το έχω τολμήσει ακόμα, αλλά δεσμεύομαι

Εσένα σου έχει anti shatter film πάνω από το γυαλί; το z2 σίγουρα ήταν το πρώτο που σταμάτησε αυτή η σιχαμάρα, αλλά δε ξέρω αν το επανέφεραν ή όχι στο z3..

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά εγώ το βούτηξα αρχικά για να δω αν έχει θέμα και να φύγει rma, αφού είδα ότι δεν είχε το επλυνα κάνα δυο φορές :P και πλέον απλά το έχω στο μπάνιο και αν χτυπάει απαντάω με τα νερά ή αν βρέχει το χρησιμοποιώ και το κρατάω κανονικά.

Θα βουτήξει και θάλασσα βέβαια, αυτό δε το έχω τολμήσει ακόμα, αλλά δεσμεύομαι

Εσένα σου έχει anti shatter film πάνω από το γυαλί; το z2 σίγουρα ήταν το πρώτο που σταμάτησε αυτή η σιχαμάρα, αλλά δε ξέρω αν το επανέφεραν ή όχι στο z3..

Όχι δεν έχει τίποτα κολλημένο πάνω του (ευτυχώς) και ούτε είχε και στη συσκευασία κάποιο εξτρά film κλπ.

Πάντως αν πρόσεξες στο manual, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, τονίζει ξεκάθαρα πως ΔΕΝ είναι για αλμυρό νερό (και δεν ξέρω αν καλύπτεται και απο την εγγύηση)!

Εν τω μεταξύ είναι αστείο γιατί από τη μία ακόμη και τα δικά της video το δείχνουν να είναι μέσα στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα στις οδηγίες τονίζει πως είναι μόνο για γλυκό νερό...

Δημοσ.

καλά αααν το βάλεις σε θαλασσόνερο το ξεπλένεις μετά αμέσως, το αλάτι θα φάει τα πλασικά καλύμματα και άντε γεια μετά, δεν είναι για αλατόνερο σίγουρα

το asf δεν είναι απλό screen protector, πρέπει να σου πουν ότι υπάρχει, διαφορετικά δε παίζει να το παρατηρήσεις αμέσως, απλά το καταλαβαίνεις κάποια στιγμή επειδή η συσκευή κάνει αραχνιάσματα με το παραμικρό 

το δικό σου δε πρέπει να έχει (όπως δεν έχει 1000% και το z2) , δε βρίσκω πουθενά αναφορές. είσαι τυχερός που δεν έμπλεξες με αυτή τη βλακεία

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά όλα. Αν η Sony αγαπούσε τόσο πολύ τις custom rom δεν θα άφηνε την cam να υπολειτουργεί όταν κάνεις root στο Ζ3!

Επιπλέον όταν διαλέγουμε μια συσκευή δεν κοιτάζουμε μόνο το λειτουργικό αλλά συνολικά και άλλα χαρακτηριστικά.

Καλό το nexus 5 στις αναβαθμίσεις, αλλά κακό στην κάμερα.

Καλό το Ζ3 στην κάμερα, αλλά λίγο αργό στις αναβαθμίσεις.

κλπ

κλπ

Αλλά και πάλι, δεν νομίζω να είμαι παράλογος που θεωρώ μεγάλο το χρονικό διάστημα, όταν κυκλοφορεί το L τον Οκτώβρη και πρέπει να περιμένω από 4 εως 6 μήνες για να για να το δω σε non stock συσκευές!

Δεν έχω ασχοληθεί με το z3. Αλλά συγκρίνεις την υπολειτουργία της κάμερας, με ότι στέλνει συσκευές σε devs και φτιάχνει kernel συμβατούς με όλα τα κινητά της και τους δίνει απλόχερα; Και δεν νομίζω να την άφησε. Bug μου κάνει. Καμία εταιρία δε θέλει να υπολειτουργούν τα κινητά της.

Για ποιο λόγο; Νομίζεις πως ότι η Sony πιστεύει ότι αυτός που θα το ξεκλειδώσει και δε θα του λειτουργεί καλά, θα σκεφτεί ότι δεν έπρεπε να το κάνει, ή ότι δε θα πάρει κινητό της εταιρίας μιας κι έχει αυτή τη στάση στο μέλλον; Όχι. Μην το ψάχνεις, η sony είναι open source friendly oem. 

Και για να απαντήσω στην παραπάνω ερώτηση: Ο σωστός καταναλωτής κάνει το 2ο, το πρόβατο κάνει το 1ο.

Βασικά, μεταξύ μας, όλοι οι oem αφήνουν να ξεκλειδώσουν οι συσκευές. Νομίζεις ότι αν ήθελαν δε θα μπορούσαν; Ο Chainfire (supersu developer) το είχε πει ξεκάθαρα, ότι αν ήθελαν δε θα γινόταν καν root ή έστω πολύ δύσκολα και όχι σε όλες τις συσκευές.

Όσο για τις συσκευές, όλα τα χαρακτηριστικά κοιτάζεις ναι, αλλά επειδή όλα δεν μπορείς να έχεις σε τίποτα σε αυτή τη ζωή, θέτεις τις προτεραιότητές σου. Από τη στιγμή που ξέρεις τι παίζει, δεν μπορείς να γκρινιάζεις για την επιλογή σου, γιατί ήξερες τι έπαιρνες εξαρχής.

Όσο για τους oem που αργούν, είναι ένα θλιβερό φαινόμενο ναι, και όχι δεν είσαι παράλογος. Για αυτό λοιπόν, άμα σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, πας σε nexus/moto και σύντομα android one (και ευελπιστώ και στο μέλλον σε google play edition devices). 

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά αααν το βάλεις σε θαλασσόνερο το ξεπλένεις μετά αμέσως, το αλάτι θα φάει τα πλασικά καλύμματα και άντε γεια μετά, δεν είναι για αλατόνερο σίγουρα

το asf δεν είναι απλό screen protector, πρέπει να σου πουν ότι υπάρχει, διαφορετικά δε παίζει να το παρατηρήσεις αμέσως, απλά το καταλαβαίνεις κάποια στιγμή επειδή η συσκευή κάνει αραχνιάσματα με το παραμικρό 

το δικό σου δε πρέπει να έχει (όπως δεν έχει 1000% και το z2) , δε βρίσκω πουθενά αναφορές. είσαι τυχερός που δεν έμπλεξες με αυτή τη βλακεία

Εχω την εντύπωση πως το asf που λες, φαινόταν αν παρατηρούσες προσεκτικά την οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ πάντως ότι 4-6 μήνες είναι όντως πολλοί για να έρθει το 5.0 στα Ζ, αλλά απ'την άλλη και το 4.4.4 δεν έχει και κάποιο θέμα ώστε να επείγει η αναβάθμιση.

Όντως σιχαμάρα αυτό το πράμα στο Ζ1, όλη την ώρα θέλει καθάρισμα (και σιχαίνομαι θήκες/protectors ακόμα περισσότερο οπότε δεν είναι λύση για εμένα). Αλλά χαλάλι γιατί είναι μωβ :P

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση πως το asf που λες, φαινόταν αν παρατηρούσες προσεκτικά την οθόνη.

βασικά φαίνεται επειδή γρατζουνιέται πολύ εύκολα, δε κάνει και τη τρομερή διαφορά στην εικόνα και είναι τέλεια κολλημένα μιας και είναι εργοστασιακά 

ενώ το tempered glass από κάτω δε καταλαβαίνει τίποτα, μου φαίνεται είναι πολύ πιο ανθεκτικό από gorilla και σε τούμπες επίσης δεν έχει νιώσει 

Όντως σιχαμάρα αυτό το πράμα στο Ζ1, όλη την ώρα θέλει καθάρισμα (και σιχαίνομαι θήκες/protectors ακόμα περισσότερο οπότε δεν είναι λύση για εμένα). Αλλά χαλάλι γιατί είναι μωβ :P

εγώ απλά το έβγαλα.. αλλά μάντεψε..

επειδή από κάτω δεν υπάρχει oleophobic coating, τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα αν το αφαιρέσεις και τελικά αναγκάζεσαι να ξαναπεράσεις κάποιου είδους protector από πάνω είτε (επίσης) ζελατίνα ή tempered που το παχαίνει όμως αρκετά 

σε σκέτο γυαλί πέρα από ότι μπιχλιάζει σε σημείο που δε φαντάζεσαι και δε καθαρίζει με τίποτα ( και το εννοώ σοβαρά αυτό, για να μπει ζελατίνα ρίχνεις μυθικό καθάρισμα..) , λόγω της μη ύπαρξης olephobic coating αν μείνει λίπος σε κάποιο σημείο της οθόνης, το touch "τρελαίνεται" και και βλέπει ότι πιέζεις σε σημείο που δε πιέζεις και μέχρι να το καθαρίσεις κάνει το ίδιο και πρακτικά δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή 

με screen protector δουλεύει μια χαρά, αλλά είναι ξενέρα γιατί ήθελα να ακουμπάω το γυαλί

αυτό πραγματικά με έχει χαλάσει απίστευτα στο z1 και μετάνιωσα που τσιγκουνεύτηκα τα 130 παραπάνω € για να πάρω το z2.. αν το ήξερα βέβαια δε θα το σκεφτόμουν καν 

και αν τελικά πεις ότι το αφήνεις με το asf, κάποια στιγμή θα γίνει χάλι από τις γρατζουνιές και δε θα θες να το βλέπεις.. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο την sony. Απο εδω και στο εξής μόνο Μότο και Sony για android smartphone (πέρα απο τα nexus φυσικά).

Περιμένω να δω αν θα προχωρήσει και η lg και η samsung αλλά χλωμό το κόβω...

Δημοσ.

Αναμένουμε και τα υπόλοιπα μοντέλα που (μπορεί) να έχει στο νου της για αναβάθμιση 

Μακάρι να την πάρει και το xperia M2 

Δημοσ.

η samsung τον έχει δεμένο το γαϊδαρό της, η sony έχει πολλά να αποδείξει 

από την άλλη καλύτερα να τσιμπάμε σκοτωμένες τις ναυαρχίδες της :P 

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο την sony. Απο εδω και στο εξής μόνο Μότο και Sony για android smartphone (πέρα απο τα nexus φυσικά).

Περιμένω να δω αν θα προχωρήσει και η lg και η samsung αλλά χλωμό το κόβω...

H sony ανεβαίνει αργά και σταθερά σαν εταιρεία και αυτό φαίνεται ακόμη και τώρα που έδωσε αναβάθμιση σε τόσες πολλές συσκευές . Οι άλλες εταιρείες δείχνουν στάσιμες και πρέπει κάτι να κάνουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...