Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Α, δεν έχεις iphone? Έχω το 5s φυσικά. Αλλά και ένα Ζ3 και ένα εφεδρικό κοκκινάκι nexus5 μιας και δεν μπορώ κάθε φορά να περιμένω για μήνες μέχρι να δω τη νέα έκδοση... "Τεκνο μου" billdanos,τα κινητα αυτα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ vanilla android,γι'αυτο πρεπει να φτιαχτει και το User Interface μαζι με τα features,τα apps,τους drivers της ,πανω στο 5αρι,να δοκιμαστουν και μετα να το δωσει στον ΛΑΟ! Αντε σημερα βγηκαν,αυριο στο παγκο της λαικης,οπως κανουν καποιοι αλλοι,που ονοματα δε λεμε!!! Μην κοροϊδευόμαστε για να νιώθουμε "άνετα"! Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η αναμονή μιας και βλέπει κάτι μήηηηηηηηηηνες πριν το δει και στη συσκευή του. Και όταν βγει θα είναι έτοιμο το Z4, το S6, το Note5 κλπ κλπ. Γνωρίζω πολύ καλά τι απαιτείται για να προσαρμοστεί μια συσκευή αλλά ξέρεις κάτι? Δεν με ενδιαφέρει! Σαν tech freak τα θέλω όλα ...χθες! 1
Nix Pixel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλή η sony, είναι και custom rom και open source friendly oem, αλλά πλέον τίποτα πέρα από nexus και moto. Η εμπειρία του moto g (1st gen) που έχω στα χέρια μου είναι απλά απίστευτη. Ελαφρύ, γρήγορο, ταχύτατο. Και το πιο σημαντικό είναι η nexus-like εμπειρία. Και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή. Μέχρι και το moto e θα πάρει το Lollipop. Το moto e σηκώνει το Lollipop. Αυτό, για αυτούς που θα πιστέψουν άλλες εταιρίες που θα λένε ότι δεν μπορούνε να αναβαθμίσουν λόγω specs, και για χρήστες που θα τα ρίχνουν στο android. Συνοψίζοντας: Nexus, Moto, Android One. Stock experience, άμεσες και εγγυημένες αναβαθμίσεις, προσιτή τιμή.
JohnyFire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 οτι και να κανεις σονυ μας μονο ενα θαυμα θα σε σωσει τπτ αλλο..
Viskas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστώ Sony που αποφάσησες να αφήσεις το SP με 4.3 και συνεχίζεις την υποστήριξη σε ενα παλιότερο κινητο οπως ειναι το Ζ... 2
Nix Pixel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ δεν το περίμενα, αλλά τελικά το android της Sony είναι το πιο ελαφρύ και καλοστημένο "πειραγμένο" από όλων των υπολοίπων. Δεν είναι το "σούπερ-ουάου" ούτε έχει πολλά μπιχλιμπίδια και για αυτό μάλλον πάει τόσο καλά. Αφού δεν μπήκα καν στον πειρασμό να περάσω custom rom, αν και για αυτό υπήρχαν και άλλοι, σημαντικοί λόγοι. Στο προκείμενο τώρα, πολύ φοβάμαι ότι, μέχρι να έρθει το L στο Z1c μου σε σωστή μορφή, εγώ θα το έχω αλλάξει... Το καλό με το Android είναι ότι τα apps είναι ανεξάρτητα του os. Π.χ. Έχουμε Play Store 5.0.31 χωρίς android lollipop. Άρα, μέχρι να σου έρθει το lollipop, κατέβασε τα google apps και τον νέο google now launcher και θα πάρεις μια ιδέα του lollipop.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το καλό με το Android είναι ότι τα apps είναι ανεξάρτητα του os. Π.χ. Έχουμε Play Store 5.0.31 χωρίς android lollipop. Άρα, μέχρι να σου έρθει το lollipop, κατέβασε τα google apps και τον νέο google now launcher και θα πάρεις μια ιδέα του lollipop. Ε δεν είναι μόνο οι αισθητικές αλλαγές του playstore και του now τα σημαντικά στοιχεία του L! Αλλιώς αρκεί και ένα theme με στοιχεία του L.
Nix Pixel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Έχω το 5s φυσικά. Αλλά και ένα Ζ3 και ένα εφεδρικό κοκκινάκι nexus5 μιας και δεν μπορώ κάθε φορά να περιμένω για μήνες μέχρι να δω τη νέα έκδοση... Μην κοροϊδευόμαστε για να νιώθουμε "άνετα"! Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η αναμονή μιας και βλέπει κάτι μήηηηηηηηηηνες πριν το δει και στη συσκευή του. Και όταν βγει θα είναι έτοιμο το Z4, το S6, το Note5 κλπ κλπ. Γνωρίζω πολύ καλά τι απαιτείται για να προσαρμοστεί μια συσκευή αλλά ξέρεις κάτι? Δεν με ενδιαφέρει! Σαν tech freak τα θέλω όλα ...χθες! Άμα γνωρίζεις, τότε ξέρεις ότι από τη στιγμή που ο κώδικας απαιτεί προσαρμογή, και θέλει κάποια δουλειά, δεν μπορούν οι υπάλληλοι της sony (και της κάθε sony) να πάνε στα κρεβάτια τους τη δευτέρα, και την τρίτη πρωί να τους περιμένει το android lollipop με όλες τις αλλαγές της sony έτοιμο και μάλιστα για όλα τα μοντέλα. Τώρα, αν δε σε διαφέρει και το θέλεις χθες, η απάντηση είναι απλή: Θέλε. Ο κώδικας δε γράφεται μόνος του. Γιατί οι κατασκευαστές έχουν skin είναι άλλο θέμα. Αλλά είπαμε, συσκευές με άμεσες αναβαθμίσεις υπάρχουν: nexus, moto και σύντομα android one.
Nix Pixel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ε δεν είναι μόνο οι αισθητικές αλλαγές του playstore και του now τα σημαντικά στοιχεία του L! Αλλιώς αρκεί και ένα theme με στοιχεία του L. Για αυτό κι έγραψα ότι απλά "θα πάρει μια ιδέα". Δεν έγραψα ότι είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία του L. Ξαναδιάβασε καλύτερα. Και ξαναλέω, θα πάρει μια ιδέα του lollipop με τα gapps. Όσο για τα themes, ας αναφέρω κάτι γενικό και όχι ως απάντηση, τα αποφεύγω, γιατί αφενός είναι κακογραμμένα στη μεγάλη τους πλειοψηφία τουλάχιστον, και αφετέρου αφήνουν και "σκουπίδια" σε μια πρόσφατη δοκιμή που έκανα. Π.χ. Στο theme engine των cyanogenmod 11 που έχω στο s4, άμα βάλεις theme, ακόμα κι αν το βγάλεις, στα widgets του google now launcher σου μένουν τα εικονίδια από το theme. Γενικώς με themes δεν ασχολούμαι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Άμα γνωρίζεις, τότε ξέρεις ότι από τη στιγμή που ο κώδικας απαιτεί προσαρμογή, και θέλει κάποια δουλειά, δεν μπορούν οι υπάλληλοι της sony (και της κάθε sony) να πάνε στα κρεβάτια τους τη δευτέρα, και την τρίτη πρω;i να τους περιμένει το android lollipop με όλες τις αλλαγές της sony έτοιμο και μάλιστα για όλα τα μοντέλα. Τώρα, αν δε σε διαφέρει και το θέλει χθες, η απάντηση είναι απλή: Θέλε. Ο κώδικας δε γράφεται μόνος του. Τώρα γιατί οι κατασκευαστές έχουν skin είναι άλλο θέμα. Αλλά είπαμε, συσκευές με άμεσες αναβαθμίσεις υπάρχουν: nexus, moto και σύντομα android one. Θα μπορούσαν να δούλευαν ήδη τη νέα version ώστε όταν έβγαινε η final να χρειαζόταν το πολύ κάνα μήνα για να βγεί και όχι ...6! Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έχω την επιλογή για μια εντελώς καθαρή stock rom για το Z3 που θα ερχόταν πρώτη και πιο νωρίς. Για αυτό κι έγραψα ότι απλά "θα πάρει μια ιδέα". Δεν έγραψα ότι είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία του L. Ξαναδιάβασε καλύτερα. Και ξαναλέω, θα πάρει μια ιδέα του lollipop με τα gapps. Όσο για τα themes, ας αναφέρω κάτι γενικό και όχι ως απάντηση, τα αποφεύγω, γιατί αφενός είναι κακογραμμένα στη μεγάλη τους πλειοψηφία τουλάχιστον, και αφετέρου αφήνουν και "σκουπίδια" σε μια πρόσφατη δοκιμή που έκανα. Π.χ. Στο theme engine των cyanogenmod 11 που έχω στο s4, άμα βάλεις theme, ακόμα κι αν το βγάλεις, στα widgets του google now launcher σου μένουν τα εικονίδια από το theme. Γενικώς με themes δεν ασχολούμαι. Και εγώ σιχαίνομαι τα themes.
Nix Pixel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 "Θα μπορούσαν να δούλευαν ήδη τη νέα version ώστε όταν έβγαινε η final να χρειαζόταν το πολύ κάνα μήνα για να βγεί και όχι ...6! Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έχω την επιλογή για μια εντελώς καθαρή stock rom για το Z3 που θα ερχόταν πρώτη και πιο νωρίς." Θα μπορούσαν, αλλά δεν παίρνουν τον κώδικα τόσο νωρίς. Λες να είχαν τον κώδικα και να μην δούλευαν αμέσως; Όσο για τη stock rom, όλοι θα το προτιμούσαμε αλλά δυστυχώς... η κάθε εταιρία κάνει την επιλογή της. Τουλάχιστον η Sony βοηθάει τους developers να φτιάξουν custom rom για τις συσκευές της. Αλλά όπως είπα, είναι τι επιλογές κάνει η κάθε εταιρία. Η μόνη εταιρία που έχει ξεχωρίσει είναι η Motorola. Πραγματικά, υπόδειγμα oem. Ευτυχώς στο android, δεν υπάρχει μόνο μια εταιρία που φτιάχνει κινητά, και δεν υπάρχει μόνο ένα σύστημα που μπορείς να βάλεις στο κινητό σου. Μπορείς να πας σε nexus, moto, android one, μπορείς να πας σε ωραίο oem skin (htc sense), μπορείς να πας σε custom rom για πλήρη ελευθερία. Με λίγα λόγια, υπάρχουν επιλογές. Εγώ έχω ένα nexus 7 (2012 wifi), ένα moto g, κι ένα s4 με cyanogen. Σε όλα θα παρω το Lollipop. Γιατί όταν διάλεγα, ήξερα τι έπαιρνα. Αν ο άλλος κάνει ένα από τα παρακάτω, δεν του φταίει κανείς. Όσοι γκρινιάζουν για την τελευταία έκδοση ότι θα αργήσει κι άλλα τέτοια, έχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης: Πρώτον, αν ήξεραν την κατάσταση, έκαναν την επιλογή εν γνώση τους. Δεύτερον, αν δεν την ήξεραν, φταίνε που δεν το έψαξαν παραπάνω. Τρίτον, αν είναι fanboy που πήραν κινητό λόγω μάρκας, καλά να πάθουν. Και τέταρτον, στο τέλος τέλος, φταίνε οι εταιρίες (και φταίνε στο τέλος, γιατί άλλες επιλογές υπήρχαν). Σημείωση: Το quote δε δουλεύει. Μου εμφάνιζε μόνο το δεύτερο κομμάτι του post σου.
gravenas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Είναι πολλές οι συσκευές θα πάρουν την νέα αναβάθμιση . Δεν περίμενα ποτέ ότι η sony θα έκανε τέτοια κίνηση με τόσες πολλές συσκευές . Είναι πολύ καλή κίνηση και μπράβο στη sony . Με το που βγάζει τα νέα Ζ3 , Ζ3 compact θα δώσει και κατευθείαν αναβάθμιση L
StigmaX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορούσαν να δούλευαν ήδη τη νέα version ώστε όταν έβγαινε η final να χρειαζόταν το πολύ κάνα μήνα για να βγεί και όχι ...6! Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έχω την επιλογή για μια εντελώς καθαρή stock rom για το Z3 που θα ερχόταν πρώτη και πιο νωρίς. Και εγώ σιχαίνομαι τα themes. Οι περισσότεροι κατασκευαστές παρέχουν και Google play έκδοση των ναυαρχίδων τους. Απλά δεν είναι διαθέσιμες έξω από το play store και η τιμή τους ακατέβατη από την αρχική.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 "Θα μπορούσαν να δούλευαν ήδη τη νέα version ώστε όταν έβγαινε η final να χρειαζόταν το πολύ κάνα μήνα για να βγεί και όχι ...6! Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έχω την επιλογή για μια εντελώς καθαρή stock rom για το Z3 που θα ερχόταν πρώτη και πιο νωρίς." Θα μπορούσαν, αλλά δεν παίρνουν τον κώδικα τόσο νωρίς. Λες να είχαν τον κώδικα και να μην δούλευαν αμέσως; Όσο για τη stock rom, όλοι θα το προτιμούσαμε αλλά δυστυχώς... η κάθε εταιρία κάνει την επιλογή της. Τουλάχιστον η Sony βοηθάει τους developers να φτιάξουν custom rom για τις συσκευές της. Αλλά όπως είπα, είναι τι επιλογές κάνει η κάθε εταιρία. Η μόνη εταιρία που έχει ξεχωρίσει είναι η Motorola. Πραγματικά, υπόδειγμα oem. Ευτυχώς στο android, δεν υπάρχει μόνο μια εταιρία που φτιάχνει κινητά, και δεν υπάρχει μόνο ένα σύστημα που μπορείς να βάλεις στο κινητό σου. Μπορείς να πας σε nexus, moto, android one, μπορείς να πας σε ωραίο oem skin (htc sense), μπορείς να πας σε custom rom για πλήρη ελευθερία. Με λίγα λόγια, υπάρχουν επιλογές. Εγώ έχω ένα nexus 7 (2012 wifi), ένα moto g, κι ένα s4 με cyanogen. Σε όλα θα παρω το Lollipop. Γιατί όταν διάλεγα, ήξερα τι έπαιρνα. Αν ο άλλος κάνει ένα από τα παρακάτω, δεν του φταίει κανείς. Όσοι γκρινιάζουν για την τελευταία έκδοση ότι θα αργήσει κι άλλα τέτοια, έχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης: Πρώτον, αν ήξεραν την κατάσταση, έκαναν την επιλογή εν γνώση τους. Δεύτερον, αν δεν την ήξεραν, φταίνε που δεν το έψαξαν παραπάνω. Τρίτον, αν είναι fanboy που πήραν κινητό λόγω μάρκας, καλά να πάθουν. Και τέταρτον, στο τέλος τέλος, φταίνε οι εταιρίες (και φταίνε στο τέλος, γιατί άλλες επιλογές υπήρχαν). Σημείωση: Το quote δε δουλεύει. Μου εμφάνιζε μόνο το δεύτερο κομμάτι του post σου. Δεν είναι τόσο απλά όλα. Αν η Sony αγαπούσε τόσο πολύ τις custom rom δεν θα άφηνε την cam να υπολειτουργεί όταν κάνεις root στο Ζ3! Επιπλέον όταν διαλέγουμε μια συσκευή δεν κοιτάζουμε μόνο το λειτουργικό αλλά συνολικά και άλλα χαρακτηριστικά. Καλό το nexus 5 στις αναβαθμίσεις, αλλά κακό στην κάμερα. Καλό το Ζ3 στην κάμερα, αλλά λίγο αργό στις αναβαθμίσεις. κλπ κλπ Αλλά και πάλι, δεν νομίζω να είμαι παράλογος που θεωρώ μεγάλο το χρονικό διάστημα, όταν κυκλοφορεί το L τον Οκτώβρη και πρέπει να περιμένω από 4 εως 6 μήνες για να για να το δω σε non stock συσκευές!
qsis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Στο νερό το βούτηξες; Αυτό έχει σημασία Όσο για τις αναβαθμίσεις και το αρχαίο Ζ θα πάρει δε νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος για παράπονο, ούτε τώρα σου λείπει κάτι 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Στο νερό το βούτηξες; Αυτό έχει σημασία Όσο για τις αναβαθμίσεις και το αρχαίο Ζ θα πάρει δε νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος για παράπονο, ούτε τώρα σου λείπει κάτι Σαφώς και δεν θα το βουτήξω για πλάκα και χωρίς λόγο μέσα σε λεκάνες με νερό, όπως και δεν θα δοκιμάσω να το ...λυγίσω! Μου αρκεί που ξέρω πως δεν θα συμβεί κάτι κακό αν με πιάσει καμιά βροχή ή αν πέσει τυχάια πάνω του κάνα ποτήρι με καφέ/νερό κλπ. PS: Ωραίο το γυαλί μπρος πίσω αλλά πολύ δαχτυλιά ρε παιδί μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα