Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως περιμέναμε, ένας ένας οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν το χρονοδιάγραμμα και το ποιες συσκευές τους αναμένεται να αναβαθμιστούν στο νέο Android 5.0 Lollipop το οποίο ανακοινώθηκε χθες.Έτσι μετά τη Motorola, σειρά έχει η Sony η οποία αρχικά κάνει σαφείς τις προθέσεις της να αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά Xperia Z είτε αυτή αφορά smartphones είτε tablets. Αναλυτικά τα νέα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν στο Android 5.0 είναι τα εξής:

• Xperia Z
  • Xperia ZL
  • Xperia ZR
  • Xperia Tablet Z
  • Xperia Z Ultra
  • Xperia Z1
  • Xperia Z1S
  • Xperia Z1 Compact
  • Xperia Z2
  • Xperia Z2 Tablet
  • Xperia Z3
  • Xperia Z3v
  • Xperia Z3 Compact
  • Xperia Z3 Tablet Compact
Η Ιαπωνική εταιρεία δεν ανακοινώνει σήμερα κάτι περισσότερο για τα πιο φθηνά της μοντέλα, κάτι που θα γίνει πιθανότατα μέχρι το τέλος του έτους.

Link.png Site: Sony Blog

Link.png Site: PhoneArena

• Super Moderators
Δημοσ.

"We’ll start the upgrade at beginning of 2015 for the core Xperia Z3 and Xperia Z2 series – continuing thereafter for all remaining devices above."  :mad: 

• Like 2
Δημοσ.

Σωστή κίνηση, δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. 

Τις τελευταίες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι όλα τα moto θα πάρουν lollipopo, διαβάζω συνεχώς "θα πάρω Moto για να παίρνω updates".

Έπρεπε και οι άλλες να "απαντήσουν". Αναμένω LG, Samy etc

Δημοσ.

"We’ll start the upgrade at beginning of 2015 for the core Xperia Z3 and Xperia Z2 series – continuing thereafter for all remaining devices above."  :mad: 

Α, δεν έχεις iphone?

• Like 7
Δημοσ.

Εντάξει καλά τα πάει η sony σε σχέση με άλλους κατασκευαστές, όλη η σειρά z αν δε κάνω λάθος έχει αυτή τη στιγμή 4.4.4, δε γίνεται να έχουν την αμεσότητα των nexus

Δημοσ.

"Τεκνο μου" billdanos,τα κινητα αυτα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ vanilla android,γι'αυτο πρεπει να φτιαχτει και το User Interface μαζι με τα features,τα apps,τους drivers  της ,πανω στο 5αρι,να δοκιμαστουν και μετα να το δωσει στον ΛΑΟ!

Αντε σημερα βγηκαν,αυριο στο παγκο της λαικης,οπως κανουν καποιοι αλλοι,που ονοματα δε λεμε!!!:P

• Like 1
Δημοσ.

Και πάλι τι  να το κάνεις όταν είναι με τη στραπατσαρισμένη, άσχημη, άβολη, ασύμφορη έκδοση που βάζει η Sony στα κινητά της.. Για αυτό ουσιαστικά παίρνει ο κόσμος που ξέρει Moto. Γιατί σαν το vanilla δεν έχει...

• Like 1
Δημοσ.

Και πάλι τι  να το κάνεις όταν είναι με τη στραπατσαρισμένη, άσχημη, άβολη, ασύμφορη έκδοση που βάζει η Sony στα κινητά της.. Για αυτό ουσιαστικά παίρνει ο κόσμος που ξέρει Moto. Γιατί σαν το vanilla δεν έχει...

Γουστα...!

• Like 2
Δημοσ.

Εγω προτιμω chocolate. :P

Δημοσ.

Και θα προκύψουν θέματα όπως σε xperia sp;αν είναι έτσι άστο παγωσουν καλύτερα.

Να δούμε και σαμμυ να παγώνει s4 mini συσκευή 500€ όταν βγήκε σε 4.4 να γελάμε.τα κάνουν κάτι τέτοια οι κορεατες βλέπε s3.

Δημοσ.

Και πάλι τι να το κάνεις όταν είναι με τη στραπατσαρισμένη, άσχημη, άβολη, ασύμφορη έκδοση που βάζει η Sony στα κινητά της.. Για αυτό ουσιαστικά παίρνει ο κόσμος που ξέρει Moto. Γιατί σαν το vanilla δεν έχει...

Η sony τουλάχιστον σε σχέση με υπόλοιπες skinned εκδοσεις είναι πολύ πιο κοντά στο vanilla και οι εκδόσεις της είναι πανάλαφρες (από Samsung που πλέον έχει βιάσει το android και ειδικά από lg σίγουρα)

Λίγα πραγματάκια έχει ουσιαστικά πειράξει σε σχέση με το aosp και τα περισσότερα από αυτά κάνουν το κινητό πιο εύχρηστο (βλέπε xperia connectivity που το miracast για παράδειγμα δουλεύει ΣΩΣΤΑ σε σχέση με ένα nexus, quick settings που τα έχει όπως θα τα είχα σε custom rom, ρυθμίσεις και shortcuts στο drawer.. αυτά πάνω κάτω, δεν του έχει αλλάξει τα φώτα του kit kat σε σχέση με τα nexus)

Βέβαια έχει το κακό ότι και αυτή όπως και άλλοι, ότι θέλει πολλή ram για το τίποτα

Γενικά αλλού είναι τα κακά των sony (tft οθόνες με κακές γωνίες θέασης, asf..) , όχι τόσο στο software και την υποστήριξη των ναυαρχίδων της, με εξαίρεση βέβαια το software της κάμερας που πρέπει να λύσεις γρίφους για να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα γίνεται το hw 

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ δεν το περίμενα, αλλά τελικά το android της Sony είναι το πιο ελαφρύ και καλοστημένο "πειραγμένο" από όλων των υπολοίπων. Δεν είναι το "σούπερ-ουάου" ούτε έχει πολλά μπιχλιμπίδια και για αυτό μάλλον πάει τόσο καλά. Αφού δεν μπήκα καν στον πειρασμό να περάσω custom rom, αν και για αυτό υπήρχαν και άλλοι, σημαντικοί λόγοι.

Στο προκείμενο τώρα, πολύ φοβάμαι ότι, μέχρι να έρθει το L στο Z1c μου σε σωστή μορφή, εγώ θα το έχω αλλάξει...

• Like 2
Δημοσ.

απογοήτευση η Sony μόνο την σειρά Ζ σκέφτεται. επειδή είμαι κάτοχος SP είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα δώσει 4,4 κ τελικά το ακύρωσε . πλέον έχει πεθάνει για μένα σαν εταιρία

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...