stakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα σε pc 3 μηνών αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σύνδεσα εναν εξωτερικό δίσκο και έχει μέσα δεκάδες αρχεία ε μια συγκεκριμένη ονομασία πχ. "Ε_15_6_Χ400" τα έχω με κάτω παύλα για να είναι και πιο άμεση η αναζήτηση εγώ παω πάνω δεξιά και βάζω *400 και δεν μου το φέρνει τοι αρχείο οταν ξέρω οτι υπάρχει και οταν έβαλα τον εξβτερικό δίσκο σε άλλο pc τα έφερνε. Παίζει να φταίει το pc, οχι τπτ άλλο αλλα είνια πολύ δυνατό μηχάνημα το συγκεκριμένο. Κάτι ακόμα στον internet explorer αντιμετωπίζω το εξής στην μπάρα αναζήτησης google στα Ελληνικά μου βγάζει κάτι περίεργα σύμβολα, δοκόιμασα το F lock όλα τα f1-f12 το scrLk τα πάντα ποιο έχει πατηθεί και το κάνει αυτό? Γιατί το έχω δει σε 2 pc μέχρι τώρα και δεν ξέρω γιατί. Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Για την αναζήτηση. Τι λειτουργικό έχεις; Τα αρχεία είναι χύμα ή σε φακέλους; Είναι ρυθμισμένη η αναζήτηση να ψάχνει σε υποφάκελους; Μήπως είναι κρυφά ή σε κρυφό φάκελο; Μπορείς να τα δεις από την εξερεύνηση των αρχείων χωρίς αναζήτηση; Πήγαινε στις επιλογές φακέλων και όρισε να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία. Για την μπάρα. Για να σου πούμε τι μπορεί να είναι πρέπει να ανεβάσεις ένα screenshot. Ένα εύκολο εργαλείο είναι το lightshot. Αν το εγκαταστήσεις, πατώντας prtscr σου βγάλει να επιλέξεις ποιο σημείο της οθόνης θέλεις να πάρεις και αν θέλεις να επισημάνεις κάτι ή να γράψεις. Όταν είσαι έτοιμος στο ανεβάζει αυτόματα και σου δίνει το λινκ. Κάνε ένα grab της μπάρας να το δούμε.
stakas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα, η αναζήτηση γίνεται μέσα σε εναν φάκελο με χύμα εικόνες jpeg. Ενώ βλέπω πχ. η 1η φωτογραφία ένα όνομα E_14_6500 , πάω πάνω δεξιά που έχει το search box που έχουν στα win7 και γράφω *6500 και χωρίς * πάλι δεν θα μου την φέρει, ενώ την βλέπω να υπάρχει. Το λειτουργικό είναι win7. Δεν είναι κρυφά αρχεία αυτά που κάνω αναζήτηση. Κάτι ακόμα καινούργια mobo και μάλλον θέλει μπαταρία γιατι το μηχάνημα χάνει συνεχώς την ημ/νια + ώρα. Όσον αφορά την μπάρα με τα "κινέζικα" θα ανεβάσω σύντομα PrtScn.
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέσα στο search box γράφει με θαμπά γράμματα "Search: " και το όνομα του φάκελου; Όπως το βλέπω στο δικό μου με 8άρια, έτσι το έχει. Μια δοκιμή που έκανα σε φάκελο με φωτογραφίες του στυλ SDCxxxxx.jpg, γράφοντας sdc μου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες από τον φάκελο και τους υποφάκελους αυτόματα, αν ξεκινήσω με αστεράκι και βάλω νούμερα π.χ. *155 μου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες που περιέχουν το 155 στην αρίθμηση τους.
stakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ναί έτσι ακριβώς φίλε μου και οταν το κάνω πχ *155 δεν μου το φέρνει ενώ υπάρχει μέσα το αρχείο αυτό. Το θέμα είναι οτι δεν το κάνει πάντα και φοβάμαι μην είναι ο δίσκος το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αυτό γιατί σκέψου εναν φάκελο με 2.500 περίπου αρχεία και κάνω αναζήτηση να δω εαν υπάρχουν μέσα κάποια αρχεία jpg και μου έλεγε δεν υπάρχουν ενώ υπήρχαν και έκανα 2 πλή δουλειά μέχρι να καταλάβω οτι κάτι άλλο έφταιγε, γιατί ήμουν σίγουρος οτι τα αρχεία ηταν μέσα. Οι 2 δίσκοι είναι WD RED 2TB έκαστος , παίζει να είναι ιος ή να είναι θέμα δίσκου. Το pc κόστισε 1300 ευρώπουλα και η μητρική μάλλον θέλει μπαταρία γιατι το σύστημα χάνει την ημ/νια συνεχώς και εχθές μου κράσαρε μπλε οθόνη. Είναι αγορασμένο απο μεγάλο κατάστημα και το έχω 2-3 μήνες.
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Για ιό δεν το νομίζω, δε θα συμπεριφερόταν έτσι. Ούτε για πρόβλημα δίσκου μοιάζει. Αν είχε πρόβλημα δεν θα σου εμφάνιζε τα αρχεία ή δεν θα άνοιγαν. Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει να δεις αν τα αρχεία ανοίγουν κανονικά. Αν βάλεις αναζήτηση βάση επέκτασης θα πρέπει να σου τα φέρει όλα, έτσι; Δεν είπες συγκεκριμένα αλλά πιστεύω ότι στο πλαίσιο αναζήτησης γράφει το όνομα το φάκελου (πριν πατήσεις μέσα σε αυτό φυσικά). Πήγαινε "Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και αναζήτησης" και δες αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "Εύρεση μερικών αποτελεσμάτων". Αν δεν είναι θα σου φέρει αποτελέσματα μόνο αφού δώσεις ολόκληρο το όνομα αρχείου. Αυτό είναι και το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ.
stakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Θα το κοιτάξω και αυτό, σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
stakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Για δες λίγο σε παρακαλώ αυτό μου εμφανίζει στην μπάρα στον ΙΕ οταν γράφω Ελληνικά, τι έχω πατήσει και βγαίνουν αυτά?
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Είναι σίγουρα στα Ελληνικά το πληκτρολόγιο; Το εικονίδιο γλώσσας δείχνει Ελληνικά; Σε άλλο browser στο κάνει; Στις επιλογές internet, στην καρτέλα Γενικά, έχει στο κάτω μέρος επιλογές για γλώσσα και γραμματοσειρά. Είναι όλα στα Ελληνικά;
stakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα για δες λίγο εδώ Στην πάνω μπάρα μου γράφει ελληνικά στην μπάρα της google οχι. Μου το κάνει μόνο στον IE στον Chrome παει σωστά.
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Να σε ρωτήσω. Είσαι Ελλάδα ή σε άλλη χώρα; Πήγαινε εδώ και δες τι ρυθμίσεις έχει.
stakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ναι Ελλάδα είμαι , πήγα εκει που μου είπες πάτησα το Language και ήταν Ελληνικά, δεν είδα κάτι άλλο σχετικό? Στο Location, ενώ βάζω στα Ελληνικά αλλά και Αγγλικά μου λέει σαν error (Isle of Man) τι σημαίνει αυτό? Πρέπει να παραδώσω αύριο το pc αυτό και είναι κρίμα να του κάνω format οταν έχει μόλις 2 μήνες χρήσης και για αυτόν τον λόγο οτι ΜΟΝΟ στον ΙΕ στην μπάρα αναζήτησης είτε google είτε bing μου βγάζει σύμβολα.. και keyboard άλλαξα και τα πάντα, ενώ σε google chrome στην μπάρα αναζήτησης google γράφει κανονικά Ελληνικά.
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι Ελλάδα είμαι , πήγα εκει που μου είπες πάτησα το Language και ήταν Ελληνικά, δεν είδα κάτι άλλο σχετικό? Στο Location, ενώ βάζω στα Ελληνικά αλλά και Αγγλικά μου λέει σαν error (Isle of Man) τι σημαίνει αυτό? Πρέπει να παραδώσω αύριο το pc αυτό και είναι κρίμα να του κάνω format οταν έχει μόλις 2 μήνες χρήσης και για αυτόν τον λόγο οτι ΜΟΝΟ στον ΙΕ στην μπάρα αναζήτησης είτε google είτε bing μου βγάζει σύμβολα.. και keyboard άλλαξα και τα πάντα, ενώ σε google chrome στην μπάρα αναζήτησης google γράφει κανονικά Ελληνικά. Διεύθυνση Ballasalla, Isle of Man IM9 2AS, Ηνωμένο Βασίλειο Περίεργη διεύθυνση! Αφού του έβαλες chrome δεν νομίζω να ασχοληθεί ποτέ με ie ο πελάτης. Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω τίποτε άλλο σχετικό στις αναζητήσεις, μόνο αυτό που σου είπα.
stakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τελικά έκανα format και επιλύθηκε το πρόβλημα, απλά το αναζητούσα για να το γνωρίζω μην μου τύχει και σε άλλη περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα