georgetsl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλά τι λέτε??? Συνδέετε τις 5Κ οθόνες μόνο με τις ταινίες και τα "παιχνιδάκια" που κανουμε στα pc των σπιτιών μας??? Υπάρχει κόσμος που ασχολείται με τη φωτογραφία (και που έδινε ήδη 2500+ για ένα καλό macbook pro retina, μόνο και μόνο για την οθόνη), που μια τέτοια οθόνη είναι παραπάνω από εργαλείο στην επεξεργασία εικόνας κλπ. Μην τα κρίνετε όλα απο την πλευρά του gamer & του home user! οι φωτογραφοι το μονο που τους νοιαζει ειναι μια πολυ καλη επαγγελματικη μηχανη αδιαβροχη με τους καλυτερους φακους σετ μην πιασει καμια βροχη στην εκκλησια και αφησει αμανατι χωρις φωτο την νυφη,και ενας επαγγελματικος εκτυπωτης Και οχι ενας υπολογιστης.....ο επαγγελματιας φωτογραφος οταν γουσταρει να βγαλει την τελεια φωτο......θα το κανει με ΦΙΛΜ και οχι με ψηφιακη που δεν μπορει καν να πιασει την ποιοτητα του φιλμ ,..........εξαλλου στην ψηφιακη φωτο παιζει ρολο το προγραμμα που θα παιξει στο ρετουσαρισμα και οχι μια οθονη των 2500 δολλαριων........στο ματι του πελατη ολα αυτα ειναι ασημαντα και απαρατηρητα.......Τωρα μια εταιρια μεγαλη που φτιαχνει σχεδια ειδικα CAD ,φτιαχνει παιγχνιδια για pc ,και ασχολειται με ευκρινειες μεγαλες για διαφορους και ποικιλους λογους ,εκει ναι......σε εταιριες που διαθετουν μπαγιοκο τυπου google.......απο εκει και περα ειναι αχρηστο για εναν ιδιωτη να δωσει τοσα φραγκα για δυνατοτητες ανυπαρκτες στην καθημερινοτητα....οταν σε 4-5 χρονια θα μπορει να αγορασει οθονη 5Κ με 250-400 ευρω μεσο ορο εαν και εφοσον υπαρχουν ταινιες και games σε τετοιες αναλυσεις....αλλιως μετα το παντρευεσαι και περιμενεις ποτε θα περασουν 40 ετη να γινει εκθεσιακο κομματι σε κανα μουσειο τεχνολογιας για να μαθαινουν οι νεοι!!! 2
qsis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλά ούτε για εταιρεία παιχνιδιών, φαντάζεσαι να φτιάχνεις παιχνίδια για καλύτερες κάρτες από αυτές που έχεις; Δε θες μπορείς να δεις το game σου σε full settings
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που αδυνατούν να κατανοήσουν όσοι δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ Apple device (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ πριν μερικά χρόνια) - και "κράζουν" την Apple και λένε ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο πράμα,... είναι ότι συγκρίνονται ανόμοια πράγματα.Τα Apple είναι οι... Ρολς Ρόις ή οι Τζάγκουαρ ή οι Άστον Μάρτιν ή οι Μπέντλεϋ...και όλα τα άλλα είναι Χουντάι ή Σουμπαρού "πειραγμένα"! Δηλαδή, με τα προϊόντα Mac ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (πολυτέλειας, λειτουργικότητας, ευχρηστίας κτλ), ενώ με τα άλλα διαθέτεις φθηνό πολύ καλό "εργαλείο".Ενδεχομένως, πολλοί δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω, απ' το να έχουν ένα "τούμπανο" μηχάνημα "κωλοφτιαγμένο/πειραγμένο" (βλ. για παράδειγμα τα "πειραγμένα" αμάξια τύπου "Fast & Furious", που θα δεις και Audi ή Ibiza με μεγάλες επιδόσεις)......Όμως, ΡΟΛΣ ΡΟΙΣ ΔΕΝ είναι και δεν θα γίνουν ποτέ!Και ένας πχ. φραγκάτος, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να χάσει χρόνο να "πειράξει" ένα "Σιμπιζάκι" να το κάνει "αεροπλάνο" - απλά αγοράζει μια πανάκριβη τούρμπο Άστον Μάρτιν που ΚΑΙ επιδόσεις έχει αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ως αυτοκίνητο (πολυτέλεια, επίπεδο, στάτους κτλ) και που ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ διαθέτουν πχ. τα 300 χιλιάρικα στερλίνες να την αγοράσουν!!!ΑΥΤΟ είναι και η Apple. "Think Different" λέει το ρητό της.Εγώ ήμουν ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ της, δεν την γούσταρα, έλεγα τα ίδια "μα καλά, με τόσα φράγκα αγοράζω PC τούμπανο και οι αναβαθμίσεις του είναι σαφώς φθηνότερες"... Ή έλεγα "μα είναι δυνατόν να μην έχει την τάδε θύρα το τάδε μηχάνημα Apple, ενώ άλλα Android ή PC τα έχουν χρόνια"...;Ναι, ισχύουν πολλά απ' τα παραπάνω.Όπως ισχύει και κάτι άλλο: ΔΥΟ MAJOR λειτουργικά υπάρχουν, τα MacOS και τα Windows που ΕΚΛΑΠΗΚΕ το λειτουργικό απ' την Apple (ο Γκέιτς) και βγήκαν λίγο πριν τα MacOS. Υπάρχουν και τα Linux και άλλα, όμως τα MAJOR λειτουργικά είναι τα MacOS & Windows - και τα iOS & Android σε ταμπλέτες και τηλέφωνα.Όμως... επειδή ήμουν ΑΡΧΙΚΑ (ΠΡΩΤΑ!) φανατικός χρήστης PC Windows & Android και μετά μου έτυχε να μεταβώ σε MacOS & iOS... είναι σαν να συγκρίνεις ένα Laser Gun (Apple) με... G3A3 τουφέκι (Win/Android)!Το λειτουργικό (MacOS/iOS) απλά "δεν υπάρχει"!Δώστε ένα οποιοδήποτε Win8 κομπιούτερ ή ένα Android phone σε ένα...5χρονο παιδάκι ή σε έναν 70άρι ηλικιωμένο.Και μετά, δώστε τους ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Apple device!Mε τα πρώτα (τα Win/Android) θα μπερδέψουν "την βούρτσα με την π**τσα"...! Με τα Apple μηχανήματα, σε μισή ώρα θα το 'χουν κάνει "βίδες" το εργαλείο, θα μοιάζει σαν να το 'χαν από πάντα στην κατοχή τους - ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝ-ΕΥΧΡΗΣΤΟ είναι ένα μηχάνημα Apple!Να μη μιλήσω για...εμφάνιση, έτσι; Ό,τι πιο τέλειο κουτί να βρεις για ένα Desktop PC Win, δεν θα φτάσει ΠΟΤΕ την μινιμαλιστική τελειότητα των Mac. ΑΠΛΑ, ΣΤΟΛΙΔΙ.Και όσο αφορά και τις δυνατότητες; Η Apple τις δίνει με το "σταγονόμετρο", είναι αλήθεια. Μόλις ΤΩΡΑ έβαλε τετραπύρηνο. Γιατί το κάνει άραγε;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στα Apple!!!Γιατί με έναν διπύρινο κάνεις Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!Γιατί με 1GB "μόνο" μνήμη στο μηλόφωνο, ΔΕΝ "ΛΑΓΚΑΡΕΙΣ" ΠΟΤΕ όπως ένα "τουμπανέ" Samsung Galaxy S4!Όλα αυτά, τα γράφω από προσωπική εμπειρία. Τα είχα/έχω ΟΛΑ! Τα 'χα/τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ! Ήμουν ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ της Apple... μέχρι που έτυχε να δουλέψω σε Apple και κατάλαβα ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ είχα.Όποιος "κάνει το λάθος" και πάρει Apple device (ενώ είχε κάτι άλλο)... ποτέ δεν θα επιστρέψει πίσω στα άλλα - για μένα.Και για την τιμή των Apple devices; Οκ...Πληρώνεις ένα ποσό σημαντικό (όχι "τρελό", αλλά σημαντικό) για το "μηλαράκι"-σήμα από πίσω. ΛΟΓΙΚΟ, όταν πληρώνεις 300 χιλιάρικα για την Άστον Μάρτιν και το 1/3 του ποσού το δίνεις για το έμβλημα στο καπό πάνω!!!Τα Apple ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το!Θέλετε να 'χετε πολυτελές μηχάνημα; ΤΑ ΣΚΑΤΕ, τα "ακουμπάτε"! ΔΕΝ θέλετε; Μια χαρά, πάρτε "της σειράς" μηχανήματα και καθίστε και γίνετε...τεχνικοί PC οι ίδιοι να μάθετε και να τεστάρετε να φτιάξετε το "τουμπανέ" μηχάνημα των ονείρων σας. ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, αγοράζω το Apple και απλά πατώ το "ON"! TEΛΟΣ, τίποτ' άλλο...!Και για την τιμή του εν λόγο μηχανήματος, του νέου iMacRetina... ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ υψηλών επιδόσεων των 4κ, κοστίζει από 1 έως 1.5 χιλιάρικο (ευρώ)! Βάλτε και δυο ασύρματα "smart" control devices (keyboard/mouse), άλλα 100-150 το καθένα. Βάλτε και τα hardware που 'χει μέσα στα σπλάχνα του το νέο Mac, γύρω στο χιλιάρικο. Βάλτε και ένα εκπληκτικά λειτουργικό και όμορφο κουτί (που ΠΟΤΕ δεν θα φτάσει στο επίπεδο ενός Mac), άλλο ένα 200άρι!... Είμαστε ΗΔΗ στα 2.500 ευρώ. Προσθέστε κι ένα 200άρι για τα Windows, πήγαμε στα 2.700......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAC, είναι "Παραθυράτο" (Win) PCάκι!Άρα, μια απ' τα ίδια είναι στην τιμή, αν το καλοσκεφτείτε - και ΕΙΝΑΙ APPLE! Είναι ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, όπως ανέφερα...Διαλέξτε και πάρτε...Εγώ πάντως, μπορεί να κάτσω να μαζεύω χρήματα (κάθε φορά) το διπλάσιο χρόνο απ' ό,τι κάνουν άλλοι, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ μετάνιωσα για το iPad Mini Retina μου ή το iPhone6 μου ή το MacBook που πήρα - και τώρα, υπομονή κάνα 6άρι μήνες, να πάρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον απόλυτο πόθο μου, έναν iMac (με ΡΕΤΙΝΑ πλέον οθόνη)... 4
xaniared Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που αδυνατούν να κατανοήσουν όσοι δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ Apple device (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ πριν μερικά χρόνια) - και "κράζουν" την Apple και λένε ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο πράμα,... είναι ότι συγκρίνονται ανόμοια πράγματα. Τα Apple είναι οι... Ρολς Ρόις ή οι Τζάγκουαρ ή οι Άστον Μάρτιν ή οι Μπέντλεϋ...και όλα τα άλλα είναι Χουντάι ή Σουμπαρού "πειραγμένα"! Δηλαδή, με τα προϊόντα Mac ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (πολυτέλειας, λειτουργικότητας, ευχρηστίας κτλ), ενώ με τα άλλα διαθέτεις φθηνό πολύ καλό "εργαλείο". Ενδεχομένως, πολλοί δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω, απ' το να έχουν ένα "τούμπανο" μηχάνημα "κωλοφτιαγμένο/πειραγμένο" (βλ. για παράδειγμα τα "πειραγμένα" αμάξια τύπου "Fast & Furious", που θα δεις και Audi ή Ibiza με μεγάλες επιδόσεις)... ...Όμως, ΡΟΛΣ ΡΟΙΣ ΔΕΝ είναι και δεν θα γίνουν ποτέ! Και ένας πχ. φραγκάτος, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να χάσει χρόνο να "πειράξει" ένα "Σιμπιζάκι" να το κάνει "αεροπλάνο" - απλά αγοράζει μια πανάκριβη τούρμπο Άστον Μάρτιν που ΚΑΙ επιδόσεις έχει αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ως αυτοκίνητο (πολυτέλεια, επίπεδο, στάτους κτλ) και που ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ διαθέτουν πχ. τα 300 χιλιάρικα στερλίνες να την αγοράσουν!!! ΑΥΤΟ είναι και η Apple. "Think Different" λέει το ρητό της. Εγώ ήμουν ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ της, δεν την γούσταρα, έλεγα τα ίδια "μα καλά, με τόσα φράγκα αγοράζω PC τούμπανο και οι αναβαθμίσεις του είναι σαφώς φθηνότερες"... Ή έλεγα "μα είναι δυνατόν να μην έχει την τάδε θύρα το τάδε μηχάνημα Apple, ενώ άλλα Android ή PC τα έχουν χρόνια"...; Ναι, ισχύουν πολλά απ' τα παραπάνω. Όπως ισχύει και κάτι άλλο: ΔΥΟ MAJOR λειτουργικά υπάρχουν, τα MacOS και τα Windows που ΕΚΛΑΠΗΚΕ το λειτουργικό απ' την Apple (ο Γκέιτς) και βγήκαν λίγο πριν τα MacOS. Υπάρχουν και τα Linux και άλλα, όμως τα MAJOR λειτουργικά είναι τα MacOS & Windows - και τα iOS & Android σε ταμπλέτες και τηλέφωνα. Όμως... επειδή ήμουν ΑΡΧΙΚΑ (ΠΡΩΤΑ!) φανατικός χρήστης PC Windows & Android και μετά μου έτυχε να μεταβώ σε MacOS & iOS... είναι σαν να συγκρίνεις ένα Laser Gun (Apple) με... G3A3 τουφέκι (Win/Android)! Το λειτουργικό (MacOS/iOS) απλά "δεν υπάρχει"! Δώστε ένα οποιοδήποτε Win8 κομπιούτερ ή ένα Android phone σε ένα...5χρονο παιδάκι ή σε έναν 70άρι ηλικιωμένο. Και μετά, δώστε τους ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Apple device! Mε τα πρώτα (τα Win/Android) θα μπερδέψουν "την βούρτσα με την π**τσα"...! Με τα Apple μηχανήματα, σε μισή ώρα θα το 'χουν κάνει "βίδες" το εργαλείο, θα μοιάζει σαν να το 'χαν από πάντα στην κατοχή τους - ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝ-ΕΥΧΡΗΣΤΟ είναι ένα μηχάνημα Apple! Να μη μιλήσω για...εμφάνιση, έτσι; Ό,τι πιο τέλειο κουτί να βρεις για ένα Desktop PC Win, δεν θα φτάσει ΠΟΤΕ την μινιμαλιστική τελειότητα των Mac. ΑΠΛΑ, ΣΤΟΛΙΔΙ. Και όσο αφορά και τις δυνατότητες; Η Apple τις δίνει με το "σταγονόμετρο", είναι αλήθεια. Μόλις ΤΩΡΑ έβαλε τετραπύρηνο. Γιατί το κάνει άραγε;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στα Apple!!! Γιατί με έναν διπύρινο κάνεις Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! Γιατί με 1GB "μόνο" μνήμη στο μηλόφωνο, ΔΕΝ "ΛΑΓΚΑΡΕΙΣ" ΠΟΤΕ όπως ένα "τουμπανέ" Samsung Galaxy S4! Όλα αυτά, τα γράφω από προσωπική εμπειρία. Τα είχα/έχω ΟΛΑ! Τα 'χα/τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ! Ήμουν ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ της Apple... μέχρι που έτυχε να δουλέψω σε Apple και κατάλαβα ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ είχα. Όποιος "κάνει το λάθος" και πάρει Apple device (ενώ είχε κάτι άλλο)... ποτέ δεν θα επιστρέψει πίσω στα άλλα - για μένα. Και για την τιμή των Apple devices; Οκ... Πληρώνεις ένα ποσό σημαντικό (όχι "τρελό", αλλά σημαντικό) για το "μηλαράκι"-σήμα από πίσω. ΛΟΓΙΚΟ, όταν πληρώνεις 300 χιλιάρικα για την Άστον Μάρτιν και το 1/3 του ποσού το δίνεις για το έμβλημα στο καπό πάνω!!! Τα Apple ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το! Θέλετε να 'χετε πολυτελές μηχάνημα; ΤΑ ΣΚΑΤΕ, τα "ακουμπάτε"! ΔΕΝ θέλετε; Μια χαρά, πάρτε "της σειράς" μηχανήματα και καθίστε και γίνετε...τεχνικοί PC οι ίδιοι να μάθετε και να τεστάρετε να φτιάξετε το "τουμπανέ" μηχάνημα των ονείρων σας. ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, αγοράζω το Apple και απλά πατώ το "ON"! TEΛΟΣ, τίποτ' άλλο...! Και για την τιμή του εν λόγο μηχανήματος, του νέου iMacRetina... ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ υψηλών επιδόσεων των 4κ, κοστίζει από 1 έως 1.5 χιλιάρικο (ευρώ)! Βάλτε και δυο ασύρματα "smart" control devices (keyboard/mouse), άλλα 100-150 το καθένα. Βάλτε και τα hardware που 'χει μέσα στα σπλάχνα του το νέο Mac, γύρω στο χιλιάρικο. Βάλτε και ένα εκπληκτικά λειτουργικό και όμορφο κουτί (που ΠΟΤΕ δεν θα φτάσει στο επίπεδο ενός Mac), άλλο ένα 200άρι!... Είμαστε ΗΔΗ στα 2.500 ευρώ. Προσθέστε κι ένα 200άρι για τα Windows, πήγαμε στα 2.700... ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAC, είναι "Παραθυράτο" (Win) PCάκι! Άρα, μια απ' τα ίδια είναι στην τιμή, αν το καλοσκεφτείτε - και ΕΙΝΑΙ APPLE! Είναι ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, όπως ανέφερα... Διαλέξτε και πάρτε... Εγώ πάντως, μπορεί να κάτσω να μαζεύω χρήματα (κάθε φορά) το διπλάσιο χρόνο απ' ό,τι κάνουν άλλοι, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ μετάνιωσα για το iPad Mini Retina μου ή το iPhone6 μου ή το MacBook που πήρα - και τώρα, υπομονή κάνα 6άρι μήνες, να πάρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον απόλυτο πόθο μου, έναν iMac (με ΡΕΤΙΝΑ πλέον οθόνη)... Haters gonna hate dude 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 οι φωτογραφοι το μονο που τους νοιαζει ειναι μια πολυ καλη επαγγελματικη μηχανη αδιαβροχη με τους καλυτερους φακους σετ μην πιασει καμια βροχη στην εκκλησια και αφησει αμανατι χωρις φωτο την νυφη,και ενας επαγγελματικος εκτυπωτης Και οχι ενας υπολογιστης.....ο επαγγελματιας φωτογραφος οταν γουσταρει να βγαλει την τελεια φωτο......θα το κανει με ΦΙΛΜ και οχι με ψηφιακη που δεν μπορει καν να πιασει την ποιοτητα του φιλμ ,..........εξαλλου στην ψηφιακη φωτο παιζει ρολο το προγραμμα που θα παιξει στο ρετουσαρισμα και οχι μια οθονη των 2500 δολλαριων........στο ματι του πελατη ολα αυτα ειναι ασημαντα και απαρατηρητα.......Τωρα μια εταιρια μεγαλη που φτιαχνει σχεδια ειδικα CAD ,φτιαχνει παιγχνιδια για pc ,και ασχολειται με ευκρινειες μεγαλες για διαφορους και ποικιλους λογους ,εκει ναι......σε εταιριες που διαθετουν μπαγιοκο τυπου google.......απο εκει και περα ειναι αχρηστο για εναν ιδιωτη να δωσει τοσα φραγκα για δυνατοτητες ανυπαρκτες στην καθημερινοτητα....οταν σε 4-5 χρονια θα μπορει να αγορασει οθονη 5Κ με 250-400 ευρω μεσο ορο εαν και εφοσον υπαρχουν ταινιες και games σε τετοιες αναλυσεις....αλλιως μετα το παντρευεσαι και περιμενεις ποτε θα περασουν 40 ετη να γινει εκθεσιακο κομματι σε κανα μουσειο τεχνολογιας για να μαθαινουν οι νεοι!!! Φωτογράφοι δεν είναι μόνο όσοι πάνε σε γάμους και βαφτίσια (no offence) που οι φωτό τους πάνε "με το κιλό" και είναι όλες flat λόγω flash. Το πρόγραμμα παίζει ρόλο αλλά και μια οθόνη που σου απεικονίζει σχεδόν 1:1 τα pixels της φωτογραφίας, είναι εξίσου σημαντικό με το ίδιο το software! Δεν μπορώ να κρίνω τη σημερινή τιμή με το τι θα συμβεί σε 4-5 χρόνια απο τώρα! 2
qsis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα Apple είναι οι... Ρολς Ρόις ή οι Τζάγκουαρ ή οι Άστον Μάρτιν ή οι Μπέντλεϋ.. καλά κόψε κάτι κι εσύ βρε παιδί μου... hw του κιλού έχουν που μπορείς να το βρεις παντού, ειδικά στα pc αν εσύ θεωρείς premium και στολίδι ένα rubber dome πληκτρολόγιο και σου δίνει αίσθηση πολυτέλειας (μιλάω για κάτι που αγγίζεις έτσι; και σε φέρνει υποτίθεται σε επαφή με τη "πολυτέλεια") , τότε τι να πουν και τα μηχανικά; το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε, το να συγκρίνεται η apple με άλλα πολυτελή προϊόντα ή προϊόντα που ξεχωρίζουν -πραγματικά- τεχνολογικά στο τομέα τους είναι τουλάχιστον ατυχές... επίσης να στο πω και διαφορετικά, aston, RR κτλ.. θα πάρει κάποιος που πραγματικά το φυσάει μήλο μπορεί να πάρει και ο κάθε τελειωμένος που πήγε και χρεώθηκε για αυτό δεν είναι προϊόντα για λίγους, είναι απλά ακριβά στη κατηγορία τους (που δεν είναι η διαστημική τεχνολογία της nasa) , γιατί πολύ απλά μπορούν και κάποιοι τα αγοράζουν
bilya Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που αδυνατούν να κατανοήσουν όσοι δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ Apple device (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ πριν μερικά χρόνια) - και "κράζουν" την Apple και λένε ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο πράμα,... είναι ότι συγκρίνονται ανόμοια πράγματα. Τα Apple είναι οι... Ρολς Ρόις ή οι Τζάγκουαρ ή οι Άστον Μάρτιν ή οι Μπέντλεϋ...και όλα τα άλλα είναι Χουντάι ή Σουμπαρού "πειραγμένα"! Δηλαδή, με τα προϊόντα Mac ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (πολυτέλειας, λειτουργικότητας, ευχρηστίας κτλ), ενώ με τα άλλα διαθέτεις φθηνό πολύ καλό "εργαλείο". Ενδεχομένως, πολλοί δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω, απ' το να έχουν ένα "τούμπανο" μηχάνημα "κωλοφτιαγμένο/πειραγμένο" (βλ. για παράδειγμα τα "πειραγμένα" αμάξια τύπου "Fast & Furious", που θα δεις και Audi ή Ibiza με μεγάλες επιδόσεις)... ...Όμως, ΡΟΛΣ ΡΟΙΣ ΔΕΝ είναι και δεν θα γίνουν ποτέ! Και ένας πχ. φραγκάτος, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να χάσει χρόνο να "πειράξει" ένα "Σιμπιζάκι" να το κάνει "αεροπλάνο" - απλά αγοράζει μια πανάκριβη τούρμπο Άστον Μάρτιν που ΚΑΙ επιδόσεις έχει αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ως αυτοκίνητο (πολυτέλεια, επίπεδο, στάτους κτλ) και που ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ διαθέτουν πχ. τα 300 χιλιάρικα στερλίνες να την αγοράσουν!!! ΑΥΤΟ είναι και η Apple. "Think Different" λέει το ρητό της. Εγώ ήμουν ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ της, δεν την γούσταρα, έλεγα τα ίδια "μα καλά, με τόσα φράγκα αγοράζω PC τούμπανο και οι αναβαθμίσεις του είναι σαφώς φθηνότερες"... Ή έλεγα "μα είναι δυνατόν να μην έχει την τάδε θύρα το τάδε μηχάνημα Apple, ενώ άλλα Android ή PC τα έχουν χρόνια"...; Ναι, ισχύουν πολλά απ' τα παραπάνω. Όπως ισχύει και κάτι άλλο: ΔΥΟ MAJOR λειτουργικά υπάρχουν, τα MacOS και τα Windows που ΕΚΛΑΠΗΚΕ το λειτουργικό απ' την Apple (ο Γκέιτς) και βγήκαν λίγο πριν τα MacOS. Υπάρχουν και τα Linux και άλλα, όμως τα MAJOR λειτουργικά είναι τα MacOS & Windows - και τα iOS & Android σε ταμπλέτες και τηλέφωνα. Όμως... επειδή ήμουν ΑΡΧΙΚΑ (ΠΡΩΤΑ!) φανατικός χρήστης PC Windows & Android και μετά μου έτυχε να μεταβώ σε MacOS & iOS... είναι σαν να συγκρίνεις ένα Laser Gun (Apple) με... G3A3 τουφέκι (Win/Android)! Το λειτουργικό (MacOS/iOS) απλά "δεν υπάρχει"! Δώστε ένα οποιοδήποτε Win8 κομπιούτερ ή ένα Android phone σε ένα...5χρονο παιδάκι ή σε έναν 70άρι ηλικιωμένο. Και μετά, δώστε τους ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Apple device! Mε τα πρώτα (τα Win/Android) θα μπερδέψουν "την βούρτσα με την π**τσα"...! Με τα Apple μηχανήματα, σε μισή ώρα θα το 'χουν κάνει "βίδες" το εργαλείο, θα μοιάζει σαν να το 'χαν από πάντα στην κατοχή τους - ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝ-ΕΥΧΡΗΣΤΟ είναι ένα μηχάνημα Apple! Να μη μιλήσω για...εμφάνιση, έτσι; Ό,τι πιο τέλειο κουτί να βρεις για ένα Desktop PC Win, δεν θα φτάσει ΠΟΤΕ την μινιμαλιστική τελειότητα των Mac. ΑΠΛΑ, ΣΤΟΛΙΔΙ. Και όσο αφορά και τις δυνατότητες; Η Apple τις δίνει με το "σταγονόμετρο", είναι αλήθεια. Μόλις ΤΩΡΑ έβαλε τετραπύρηνο. Γιατί το κάνει άραγε;... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στα Apple!!! Γιατί με έναν διπύρινο κάνεις Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! Γιατί με 1GB "μόνο" μνήμη στο μηλόφωνο, ΔΕΝ "ΛΑΓΚΑΡΕΙΣ" ΠΟΤΕ όπως ένα "τουμπανέ" Samsung Galaxy S4! Όλα αυτά, τα γράφω από προσωπική εμπειρία. Τα είχα/έχω ΟΛΑ! Τα 'χα/τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ! Ήμουν ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ της Apple... μέχρι που έτυχε να δουλέψω σε Apple και κατάλαβα ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ είχα. Όποιος "κάνει το λάθος" και πάρει Apple device (ενώ είχε κάτι άλλο)... ποτέ δεν θα επιστρέψει πίσω στα άλλα - για μένα. Και για την τιμή των Apple devices; Οκ... Πληρώνεις ένα ποσό σημαντικό (όχι "τρελό", αλλά σημαντικό) για το "μηλαράκι"-σήμα από πίσω. ΛΟΓΙΚΟ, όταν πληρώνεις 300 χιλιάρικα για την Άστον Μάρτιν και το 1/3 του ποσού το δίνεις για το έμβλημα στο καπό πάνω!!! Τα Apple ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το! Θέλετε να 'χετε πολυτελές μηχάνημα; ΤΑ ΣΚΑΤΕ, τα "ακουμπάτε"! ΔΕΝ θέλετε; Μια χαρά, πάρτε "της σειράς" μηχανήματα και καθίστε και γίνετε...τεχνικοί PC οι ίδιοι να μάθετε και να τεστάρετε να φτιάξετε το "τουμπανέ" μηχάνημα των ονείρων σας. ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, αγοράζω το Apple και απλά πατώ το "ON"! TEΛΟΣ, τίποτ' άλλο...! Και για την τιμή του εν λόγο μηχανήματος, του νέου iMacRetina... ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ υψηλών επιδόσεων των 4κ, κοστίζει από 1 έως 1.5 χιλιάρικο (ευρώ)! Βάλτε και δυο ασύρματα "smart" control devices (keyboard/mouse), άλλα 100-150 το καθένα. Βάλτε και τα hardware που 'χει μέσα στα σπλάχνα του το νέο Mac, γύρω στο χιλιάρικο. Βάλτε και ένα εκπληκτικά λειτουργικό και όμορφο κουτί (που ΠΟΤΕ δεν θα φτάσει στο επίπεδο ενός Mac), άλλο ένα 200άρι!... Είμαστε ΗΔΗ στα 2.500 ευρώ. Προσθέστε κι ένα 200άρι για τα Windows, πήγαμε στα 2.700... ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAC, είναι "Παραθυράτο" (Win) PCάκι! Άρα, μια απ' τα ίδια είναι στην τιμή, αν το καλοσκεφτείτε - και ΕΙΝΑΙ APPLE! Είναι ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, όπως ανέφερα... Διαλέξτε και πάρτε... Εγώ πάντως, μπορεί να κάτσω να μαζεύω χρήματα (κάθε φορά) το διπλάσιο χρόνο απ' ό,τι κάνουν άλλοι, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ μετάνιωσα για το iPad Mini Retina μου ή το iPhone6 μου ή το MacBook που πήρα - και τώρα, υπομονή κάνα 6άρι μήνες, να πάρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον απόλυτο πόθο μου, έναν iMac (με ΡΕΤΙΝΑ πλέον οθόνη).. δεν έδωσες ούτε ένα ουσιαστικό λόγο που προτιμάς ios από windows (γιατί το hardware υπάρχει και για pc άρα μιλάμε για ένα pc με ios)......με αυτά που λες για είδη πολυτελείας και λοιπά πρώτον δεν τιμούν εσένα αν σκας τόσα λεφτά για ένα μηχάνημα μόνο και μόνο για να πουλάς μούρη πραγματικά τι να πω ........οι πραγματικοί επαγγελματίες που κάνουν games,vfx, simulation χρησιμοποιούν windows οπότε κάτι ξέρουν παραπάνω πιστεύω αυτοί......χαρακτηριστικό παραδείγματα: οι τεχνικοί της adobe πριν δυο χρόνια είπαν πως η έκδοση για windows και ios είναι ακριβώς η ίδια και πως η επίδοση του προγράμματος βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο hardware 2(guess who wins) 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλά κόψε κάτι κι εσύ βρε παιδί μου... hw του κιλού έχουν που μπορείς να το βρεις παντού, ειδικά στα pc αν εσύ θεωρείς premium και στολίδι ένα rubber dome πληκτρολόγιο και σου δίνει αίσθηση πολυτέλειας (μιλάω για κάτι που αγγίζεις έτσι; και σε φέρνει υποτίθεται σε επαφή με τη "πολυτέλεια") , τότε τι να πουν και τα μηχανικά; το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε, το να συγκρίνεται η apple με άλλα πολυτελή προϊόντα ή προϊόντα που ξεχωρίζουν -πραγματικά- τεχνολογικά στο τομέα τους είναι τουλάχιστον ατυχές... επίσης να στο πω και διαφορετικά, aston, RR κτλ.. θα πάρει κάποιος που πραγματικά το φυσάει μήλο μπορεί να πάρει και ο κάθε τελειωμένος που πήγε και χρεώθηκε για αυτό δεν είναι προϊόντα για λίγους, είναι απλά ακριβά στη κατηγορία τους (που δεν είναι η διαστημική τεχνολογία της nasa) , γιατί πολύ απλά μπορούν και κάποιοι τα αγοράζουν Μια χαρα τα ειπε και με συγκεκριμενα παραδειγματα για να μην γινουν παρανοησεις ,εγινε και πιο πανω μια συντομη αναλυση του κοστους και μια ερωτηση σχετικα με κοστολογιo αντιστοιχης οθονης που ο αλλος δεν απαντησε ποτε αλλα κατι μουρμουρισε που δεν εβγαζε καν νοημα και το θεμα συμπληρωθηκε . Τωρα αν εσυ δεν διακρινεις ενα premium προιον και το design που το καθιστα στολιδι εχεις προβλημα αισθητικης δεν πειραζει ειναι κοινο συμπτωμα για την συντριπτικη πλειοψηφια μην σε ανησυχει . Δεν ειναι ουτε κοροιδα ουτε βλακες οσοι πληρωνουν για τα προιοντα της και ολοι οι υπολοιποι εξυπνοι ,ειναι θεμα απαιτησεων ,αισθητικης ,και οικονομικης δυνατοτητας να τα αποκτησεις . Η συναρτηση αυτων των παραγοντων καθοριζει τις συγχρονες αναγκες και οχι οι αναγκες απο μονες τους οπως ειπε καποιος διοτι τοτε θα ειμασταν ακομα στις σπηλιες . Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2014 από Fotis13 2
qsis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το να λέτε πράγματα που δε βγάζουν νόημα δε σας κάνει να ακούγεστε και τόσο ψαγμένοι πάντως ποιες σπηλιές; 1
d4mage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 εκτός από επαγγελματίες όπως πχ φωτογράφοι που αλλού απευθύνεται ? Πουθενά αλλού, απλά! Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, από τη στιγμή που δεν μου χρειάζεται το συγκεκριμένο λογισμικό ποιος ο λόγος να το αγοράσω, όταν θα φτιάξω ένα pc με δικές μου επιλογές και θα είναι τούμπανο! Να πάρω pc και να ξέρω πως πρέπει να βάλω windows για να τρέξω ένα online game ή μήπως να πάρω laptop επειδή τον τελευταίο καιρό την έχω δει Dj Sasha παίζοντας μουσική στο μπαράκι της γειτονιάς με automix? Πόσοι από τους χρήστες είναι άραγε επαγγελματίες? Η πιο σούπερ απάντηση που άκουσα ήταν " εεε δεν θα πάρεις macbook για να παίζεις παιχνίδια! Με αυτά τα χρήματα δεν φτιάχνεις υπολογιστή, φτιάχνεις πύραυλο!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Η πιο σούπερ απάντηση που άκουσα ήταν " εεε δεν θα πάρεις macbook για να παίζεις παιχνίδια! Θα παίζεις παιχνίδια, αλλά οι επιλογές σου όπως ξέρεις είναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με την πλατφόρμα των PC. Απλό δεν είναι λοιπόν ένας φανατικός gamer να μην πάρει MAC? (και προφανώς δεν αναφέρομαι στο μοντέλο 5Κ)
d4mage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα παίζεις παιχνίδια, αλλά οι επιλογές σου όπως ξέρεις είναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με την πλατφόρμα των PC. Απλό δεν είναι λοιπόν ένας φανατικός gamer να μην πάρει MAC? (και προφανώς δεν αναφέρομαι στο μοντέλο 5Κ) Δεν αναφέρομαι σε φανατικό gamer, άλλα στη διαδικασία να θέλει κάποιος να ασχοληθεί με κάποιο game... δεν μπορείς, θα χρειαστείς windows, επίσης το γεγονός ότι θα ασχοληθείς με κάποιο game δεν σημαίνει πως είσαι φανατικός! Και φυσικά επίσης δεν αναφέρομαι στο μοντέλο 5Κ επειδή αν το απλό imac είναι επαγγελματικό, τότε το 5Κ είναι υπερ τρομερά επαγγελματικό! Και επειδή το έφερα παράδειγμα, ο συγκεκριμένος γνωστός μου έπαιζε official ( Line Age ) στο macbook ενώ είχε και imac και Micosoft Windows pc. Του είπα ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείς macbook από τη στιγμή που δεν το χρειάζεσαι κάπου συγκεκριμένα? Ούτε φωτογράφος είναι, ούτε με τη μουσική έχει σχέση, ούτε επιχειρηματίας είναι, τι παραπάνω έχει στη περίπτωση αυτή ένα mac από ένα οποιασδήποτε μάρκας laptop? Να τονίσω ότι τα περισσότερα χρήματα που έχω δώσει για λαπτοπ είναι 800 ευρώ σε acer aspire 6930z όταν αυτός έκανε τα ίδια στο mac με 2.500 ευρώ. p.s δεν αναφέρομαι σε χρήστη με επαγγελματικό στοιχείο, άλλα σε χρήστη με ερασιτεχνικές διαθέσεις.
Razor333 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Χαλαρωστε λιγο με τις επαγγελματικες χρησεις, consumer gpu mobile εχει, consumer cpu mid class και οθονη πιθανοτατα 8bit και glossy (και 10bit να ειναι δεν θα δουλευεi), οποτε μια χαρα entertainment υπολογιστης ειναι για το σαλονι του πλουσιου γονου. Οποιος βγαζει λεφτα, δεν θα παρει πρωτα απο ολα ΑΙΟ υπολογιστη, θα παρει ενα workstation θα παρει και μια οθονη που btw θα του βγαλει και μια 10ετια και δεν θα την πεταξει μολις καει το ενσωματωμενο της amd. Επισης ο επαγγελματιας ζηταει εγγυηση αμεση, αν του καει το monitor, την αλλη μερα η dell θα του στειλει καινουριο με την apple στην Ελλαδα, πρεπει να περιμενεις ποτε θα βγαλει γνωματευση η quest και τι κουστουμακι θα σου βγαλει μετα τον πρωτο χρονο. 2
Papakaliati Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Χαλαρωστε λιγο με τις επαγγελματικες χρησεις, consumer gpu mobile εχει, consumer cpu mid class και οθονη πιθανοτατα 8bit και glossy (και 10bit να ειναι δεν θα δουλευεi), οποτε μια χαρα entertainment υπολογιστης ειναι για το σαλονι του πλουσιου γονου. Οποιος βγαζει λεφτα, δεν θα παρει πρωτα απο ολα ΑΙΟ υπολογιστη, θα παρει ενα workstation θα παρει και μια οθονη που btw θα του βγαλει και μια 10ετια και δεν θα την πεταξει μολις καει το ενσωματωμενο της amd. Επισης ο επαγγελματιας ζηταει εγγυηση αμεση, αν του καει το monitor, την αλλη μερα η dell θα του στειλει καινουριο με την apple στην Ελλαδα, πρεπει να περιμενεις ποτε θα βγαλει γνωματευση η quest και τι κουστουμακι θα σου βγαλει μετα τον πρωτο χρονο. Μαθαμε στην Ελλαδα και τα παντα τα χαρακτηριζουμε πλουσιου γονου. Λες και εχει νοημα ποτε να κανεις review εναν mac με κριτηριο την οικονομικη δυνατοτητα της Ελλαδας. Υπαρχει και μια μεγαλη κατηγορια στο εξωτερικο, και στην Ελλαδα ακομη απλα σε πολυ μικροτερο βαθμο , των επιτυχημενων επαγγελματικα, που δεν γεννηθηκανε με αυτα τα λεφτα αλλα δουλευουν και τα βγαζουν και θεωρουνε οτι αξιζει τα λεφτα του πολυ περισσοτερο απο ενα custom, τερας οσον αφορα τα σπεκς pc των 2000 ευρω. Προσωπικα δεν θα εδινα ουτε 1000 ευρω για να παρω ενα σταθερο pc, για imac θα εδινα ανετα τα 2500. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 δεν έδωσες ούτε ένα ουσιαστικό λόγο που προτιμάς ios από windows (γιατί το hardware υπάρχει και για pc άρα μιλάμε για ένα pc με ios)......με αυτά που λες για είδη πολυτελείας και λοιπά πρώτον δεν τιμούν εσένα αν σκας τόσα λεφτά για ένα μηχάνημα μόνο και μόνο για να πουλάς μούρη πραγματικά τι να πω ........οι πραγματικοί επαγγελματίες που κάνουν games,vfx, simulation χρησιμοποιούν windows οπότε κάτι ξέρουν παραπάνω πιστεύω αυτοί......χαρακτηριστικό παραδείγματα: οι τεχνικοί της adobe πριν δυο χρόνια είπαν πως η έκδοση για windows και ios είναι ακριβώς η ίδια και πως η επίδοση του προγράμματος βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο hardware 2(guess who wins) Είτε δεν κατάλαβες είτε δεν διάβασες ΟΛΟ το ποστ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ λειτουργικό! Κάνει τα πάντα πανεύκολα. Σε κάθε αναβάθμιση (major) των Windows (¨όντας εγώ Win user), έτρωγα... 1,5 μήνα να καταλάβω τί διάολο παίζει. Πήγα στο MacOS - δίχως ΠΟΤΕ να 'χω - και σε ένα Σουκού ήταν σαν να 'χα MacOS μια ζωή, απ' την...κούνια μου! (λολ) Το ίδιο ίσχυε και με τα WinMob και Android. Με τα WinMob (Οmnia 1, 2 & HTC Leo)... έφαγα 2-3 χρόνια για να τα μάθω, να τα κάνω optimize, να αλλάζω συνεχώς ρομς ΜΠΑΣ και βρω κάτι να τρέχει καλά με δαύτο (ρομ) το κινητό... ...ενώ το ίδιο ισχύει και με το Android (όλα τα Galaxy είχα, πριν πάω σε 5άρι iPhone). Πήγα στο μηλόφωνο... και ήταν σαν να το 'ξερα εξ' αρχής! Μου πήρε 2 μέρες να καταλάβω σχεδόν πλήρως το iOS. Το 'κανα JB (το 'χω βγάλει τώρα) και ήταν ΠΙΟ CUSTOMIZED από Android! (Να ψάξω να βρω screencupture να δείτε τί είχα περασμένο πάνω, ούτε στα τρελά όνειρα των Android δεν υπήρχαν τα features 'Η ΤΑ VISUALS που είχα τροποποιήσει - όλα αυτά μέσα σ' ένα μήνα τα 'μαθα να τα κάνω, όταν είχα "φάει τα νιάτα μου" με WinMob & Android)! Επίσης, είναι πανάλαφρα σε σχέση με τα Win. Και το "κλασσικό" επιχείρημα των Mac users: ΔΕΝ... ΚΟΛΛΑΜΕ... ΙΟΥΣ! ΔΕΝ... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ... ANTIVIRUS! Kαι άμα λάχει γουστάρουμε να παίξουμε και το μαμάτο παιχνιδάκι σε PC... του πετάμε πάνω τα κωλο-παράθυρα και παίζουμε το παιχνίδι σε Win ΠΑΝΩ στον Mac περασμένα, να τρέχουν ΑΨΟΓΑ! Το... ΑΝΑΠΟΔΟ (MacOS) σε Win PC γίνεται; Nope!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα