Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν ποτέ το OSX games friendly ή επιλογή για τους gamers?

Για φωτογραφίες απλά θες μια αξιοπρεπή οθόνη, αλλά για επαγγελματική επεξεργασία εικόνας θες την καλύτερη οθόνη!

τώρα που το συζητούσα με μια κοπέλα που ασχολείται ημιεπαγγελματικά μου έλεγε πως προτιμάει ram και ssd για καλύτερη απόδοση  και ψιλοχέστηκε για την τέλεια οθόνη, έτσι κι αλλιώς όταν τυπώνεται κάτι ποτέ δεν είναι όπως το βλέπεις στην οθόνη 

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο για την οθόνη , κακό hardware μόνο η κάρτα γραφικών είναι hard-core επιλογή περίμενα κάτι ποιό δυναμικό από cpu και RAM στο στάνταρ μοντέλοη

• Super Moderators
Δημοσ.

τώρα που το συζητούσα με μια κοπέλα που ασχολείται ημιεπαγγελματικά μου έλεγε πως προτιμάει ram και ssd για καλύτερη απόδοση  και ψιλοχέστηκε για την τέλεια οθόνη, έτσι κι αλλιώς όταν τυπώνεται κάτι ποτέ δεν είναι όπως το βλέπεις στην οθόνη 

Αντίστοιχα φίλος που ασχολείται επαγγελματικά, το περιμένει πως και πως και ήταν έτοιμος να παραγγείλει οθόνη 4Κ...

Δημοσ.

Αντίστοιχα φίλος που ασχολείται επαγγελματικά, το περιμένει πως και πως και ήταν έτοιμος να παραγγείλει οθόνη 4Κ...

Που ειναι να παρουμε ματι ?:P

Δημοσ.

Με 14MP οθόνη μπορείς να έχεις σχεδόν στο 1:1 φωτογραφίες από DSLR ή επεξεργάζεσαι 4K video και έχεις χώρο για τα toolbars, εντυπωσιακό. Σε αυτή την ανάλυση όμως οι 27 ίντσες ακούγονται λίγες, πιο αρμοστό θα ήταν ένα 32άρι πανελ (μιλάω μόνο για την οθόνη, όχι για 32άρι iMac).

• Like 1
Δημοσ.

Πες της να μην το πάρει, δεν κάνει για ημιεπαγγελματίες

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπα κι αυτή γουστάρει τα μήλα και τα θεωρεί θεϊκά για αυτή τη δουλειά

Σωστά, εμείς ξέρουμε περισσότερα αφού... :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δν εγινε αυτη η αναβαθμιση στο Mac Pro, που εξ ονοματος απευθυνεται και επαγγελματιες? 

Δηλαδη ειμαι ο μονος που βλεπω οτι σκοτωσαν την μεσαια κατηγορια? 

Γιατι να χτυπησουν τον ανταγωνισμο με το mac mini στα 1000$, το θεωρω παντελως αδυνατον.

Δημοσ.

Και ξαναρωτάω: Βγάλε μας κοστολόγιο για ένα pc με αυτά τα specs και μια αντίστοιχη οθόνη. Και όχι γενικώς το τι pc φτιάχνεις με 2500 ευρώ! :P

Με 4Κ οθόνη δεν ξέρω, αλλά στις παλιές υψηλής ανάλυσης οθόνης φτιάχνεις.

Θυμάμαι μου έλεγε τα ίδια ένας fan mac για ένα iMac 27 που είχε πάρει πριν μερικά χρόνια....

Έτυχε να πάω σπίτι του να φτιάξω κάτι στο δίκτυο και το πισί παρόλο που είχε 2πλάσια λεφτά από το δικό μου που είναι 6 χρονό, λάγκαρε ακόμα και στο maximize. Το χειρότερο γραφικό περιβάλλον να βάλεις σε linux 6 χρονό, τέτοιο lag δεν το 'χεις....

Πραγματικά είχε πολύ καλή οθόνη όμως, αλλά....

Η οθόνη δεν είναι το παν....

Δημοσ.
h dell δεν την έχει βγάλει ακόμα στην αγορά .....όσο για την τιμή του imac όντως παραδόξως για αυτά που έχει είναι χαμηλή καθώς η κάρτα κοστίζει 1000$ και ο επεξεργαστής (που λογικά είναι ο ι7-4790k) έχει μια 350$ οπότε για οθόνη, μνήμες  σκληρούς και τα συναφή μπορεί να δικαιολογηθεί

Όχι απλά δικαιολογείται... Μια χαρά τιμή είναι. Στεναχωρήθηκα μόνο που δεν έβαλε τις 970 - 980 της nvidia. Μιλάμε για άλλη κλάση οι Maxwell. Δεν μπορώ μερικές φορές να καταλάβω την apple όταν κάνει τέτοιες επιλογές.

Ξέρει κανείς αν η 295 είναι αρκετά καλύτερη της 290;

Δημοσ.

Με 4Κ οθόνη δεν ξέρω, αλλά στις παλιές υψηλής ανάλυσης οθόνης φτιάχνεις.

Θυμάμαι μου έλεγε τα ίδια ένας fan mac για ένα iMac 27 που είχε πάρει πριν μερικά χρόνια....

Έτυχε να πάω σπίτι του να φτιάξω κάτι στο δίκτυο και το πισί παρόλο που είχε 2πλάσια λεφτά από το δικό μου που είναι 6 χρονό, λάγκαρε ακόμα και στο maximize. Το χειρότερο γραφικό περιβάλλον να βάλεις σε linux 6 χρονό, τέτοιο lag δεν το 'χεις....

Πραγματικά είχε πολύ καλή οθόνη όμως, αλλά....

Η οθόνη δεν είναι το παν....

LOL
  • Like 4
Δημοσ.

Όχι απλά δικαιολογείται... Μια χαρά τιμή είναι. Στεναχωρήθηκα μόνο που δεν έβαλε τις 970 - 980 της nvidia. Μιλάμε για άλλη κλάση οι Maxwell. Δεν μπορώ μερικές φορές να καταλάβω την apple όταν κάνει τέτοιες επιλογές.Ξέρει κανείς αν η 295 είναι αρκετά καλύτερη της 290;

Έχει βγει 970 για λάπτοπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...