washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ...αμ δε σε κατάλαβα; :ρ Τεσπα, ρίξε εκεί 5 αριθμούς κι έναν για Τζόκερ να πάω να το παίξω, να φτιαχτώ κι εγώ, να κάνεις κι εσύ ένα ψυχικό. 1
zoranb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Mισό, εσένα πόσοι δίσκοι σου έχουν αποδημήσει; Όσο για την υπογραφή σου και αυτά που γράφεις για τον υπολογιστή (PC και windows υποψιάζομαι) και τα παράπονά σου... πάρε Mac να βρείς την υγειά σου! It all just works!
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ...δεν είναι το θέμα πόσοι έχουν αποδημήσει σε εμένα ή στον γείτονα κτλ. Δεν πάει έτσι. Μιλάμε για προϊόν που βγαίνει σε αναρίθμητα κομμάτια παγκοσμίως. Αν είναι να λειτουργούμε σχεδόν παγανιστικά, την κάτσαμε. Τεσπα γενικώς είσαι κωλ...εεεεεεε τυχερός, αν δεν σου έχει χαλάσει κανείς (πρέπει να μιλάμε για τουλάχιστον καμμιά 10αριά μέσα σε καμμιά δεκαετία όμως, ε. Για να πούμε ότι έχει κάποιο νόημα το δείγμα). Οι εταιρίες δεν δίνουν αυθαίρετα τις εγγυήσεις που δίνουν. (...όσο για την υπογραφή, ελπίζω να κάνεις χαβαλέ. Όπως έκανα κι εγώ όταν μου κατέβηκε.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα