Προς το περιεχόμενο

Hatred (Isometric Shooter )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

/caremeter 0

Ευχαριστώ φίλος για το τρέϊλερ της "ταινίας", έβγαλα τα εντερά μου.

Παρακαλώ. Ότι ένιωσες όταν το είδες, πολλαπλασίασε επί το άπειρο και μπορείς να πάρεις μια μικρή δόση της αηδία που θα νιώσεις άμα δεις και τη ταινία. Δεν είναι αηδιαστική για εμένα, είναι απλά άρρωστη.

Κλείνω παρένθεση για τη ταινία. Απλά δεν χρειάζεται να τη δει κανείς.

Φτάσαμε λοιπόν και στο Human Centipede, και όπως το κόβω θα καταλήξουμε στα snuff films.

Ένα, πραγματικά μου άρεσε όπως το έθεσες.

Δύο, ήμουν ανάμεσα στο α) να το βάλω το βίντεο β) να μην το βάλω γ) να το βάλω με προειδοποίηση.

Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να το βάλω με προειδοποίηση, με μεγάλα κόκκινα γράμματα.

Πέρα από τη πλάκα, ζητώ συγνώμη για το βίντεο γιατί είναι ένα πολύ μικρό sneak peek της ανωμαλίας που υπάρχει εκεί έξω στις ταινίες. Όταν είχα δει τη ταινία όταν είχε βγει, χωρίς να ξέρω τι βλέπω.. Από τότε δεν έχω ξανά δει ούτε το βίντεο ούτε την ταινία. Ούτε και θέλω ξανά.

---- κλείνω όλα αυτά περί ταινίας ----

Όσων αφορά το παιχνίδι, κάπως έτσι νομίζω καταλήγουν όλα. Ξεκινάνε χαλαρά, σαν το GTA που δεν είναι gore (άσχετα που στο Vice City αν θυμάστε όταν πυροβολούσες το κεφάλι κοβόταν και έκανε πίδακα με αίμα..) το συγκεκριμένο κοντεύει προς gore. Το πρόβλημα δεν είναι το καθεαυτού gore, το πρόβλημα για εμένα είναι ότι έχει gore χωρίς λόγο ύπαρξης. Με κοντινά πλάνα, finishers και λοιπά.

Όπως είπε και η κοπελιά παραπάνω, όποιος δεν θέλει δεν το παίζει. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Δεν θα το παίξω, δεν θα το δω καν στο YouTube. Το Κορίτσι για Σπίτι θα το παίξει.

Επίσης ήθελα να πω και ένα θέμα.

Ο Fear από πάνω είπε: "Επισης κανενας ψυχικα αναπυρος δεν περιμενει να παιξει το hatred για να βγαλει την τρελα του . Βια υπαρχει τριγυρω μας παντου . Στις ειδησεις ,στις ταινιες , στο γηπεδο . Ο τρελος θα την βγαλει την τρελα του  αργα η γρηγορα δεν περιμενει ενα video game να του δωσει ώθηση.".

Θέλω να σε διορθώσω φίλε μου, σε ένα πράγμα. Σκέψου, ότι ο γιος σου είναι κάτω από 15/14 και δεν έχει αναπτύξει ακόμα τον εγκέφαλό του σε τέτοιο επίπεδο ώστε να βάλει φραγμούς στον εαυτό του. Όλα τα παιχνίδια που παίζει, μαζεύονται και στοιβάζονται πάνω του. Να είσαι σίγουρος, ότι όλα έχουν επίπτωση στη ψυχική υγεία ενός ατόμου. Ειδικά σε άτομα που ακόμα έχουν ασταθεί συναισθήματα και (χωρίς υπερβολή) μυαλό όσων έχουν οι πίθηκοι. Παιδί που ακόμα με το ζόρι μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, κάθεται και παίζει αυτά τα games.

Και όχι, δεν μπορείς να το επιβλέψεις. Γιατί μπορεί σπίτι να μην τον αφήσεις, αλλά μπορεί να πάει σε κάποιον φίλο του, σε κάποιο net, κάπου άκυρα γενικά.

Τελικό μου συμπέρασμα, πραγματικά πρέπει να υπάρχουν φραγμοί στα πάντα. Άσχετα τι είναι αυτό.

Όταν απαγορεύεις μια ταινία/παιχνίδι/βιβλίο ή κάτι άλλο, δεν είναι μόνο θέμα ελευθερίας. Η πολύ ελευθερία μπορεί να καταστρέψει αντί να ανασυγκροτήσει ή να διατηρήσει μια Α' ευστάθεια σε μια κοινωνία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα συμφωνησω οτι ενα παιδι μπορει να επιρεαζεται , θα διαφωνισω ομως οτι δεν ειναι θεμα των γονεων . Πολλοι γονεις και οι δικοι μου και οι περισσοτεροι πιστευω ,αφηναν και αφηνουν  τα παιδια τους να παιζουν οτι θελουν για να εχουν την ησυχία τους . Αυτο ειναι λαθος . Γιαυτο και το 90 % των ψυχοπαθων εχουν ασχημα παιδικα χρονια . Τις περισσότερες φορες τα προβληματα αρχιζουν μεσα απο το σπιτι 

Πολλοι γονεις ριχνουν το φταιξιμο στα video games και στις ταινιες οταν το παιδι τους ειναι βιαιο .Κατσε ρε συ εκατσες μαζι με το παιδι σου να παιξετε κατι μαζι, να του μαθεις τι ειναι σωστο και τι λαθος , τι ειναι ηθικο και τι οχι . Ας του δωσει ο γονεας τις βασεις και μετα οτι και να παιξει αν ειναι ψυχικα υγιης θα καταλαβει οτι απλα ειναι ενα παιχνιδι . Αν ειναι ψυχικα αρρωστος οπως ειπα αργα η γρηγορα θα το βγαλει . 

Η ελευθερια σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου . Ειναι ελευθερος ο καθενας να αποφασισει να παιξει η να μην παιξει το συγκεκριμενο τιτλο . 

Οσο για την ταινια απορω πιο πολυ πως δεχτηκαν να παιξουν οι ηθοποιοι σε κατι τετοιο . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Moderators
Δημοσ.

Και όχι, δεν μπορείς να το επιβλέψεις. 

Όχι μόνο μπορείς, αλλά επιβάλλεται κιόλας να το κάνεις. Το οφείλεις στο παιδί σου, στον εαυτό σου και στην κοινωνία (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας). Οφείλεις να του εξηγήσεις τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό και πως να καταλαβαίνει τη διαφορά. Αν δεν το κάνεις, πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις ένα άτομο με λανθασμένη αντίληψη περί πραγματικότητας.

Ωραία λογική πάντως ε. Επειδή υπάρχουν γονείς που δεν μπορούν να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά τους να αρχίσουμε να απαγορεύουμε ότι βλάπτει. Εγώ λέω να ξεκινήσουμε απαγορεύοντας το αλάτι που ανεβάζει την πίεση και συμβάλλει στην παχυσαρκία.

Οσο για την ταινια απορω πιο πολυ πως δεχτηκαν να παιξουν οι ηθοποιοι σε κατι τετοιο . 

Μόνο και μόνο που έχουμε αναλωθεί σε ένα άσχετο νήμα να συζητάμε για τις ταινίες αυτές, αρκεί για να λύσει την απορία σου. Μάγκας ο Tom Six, έγινε διάσημος δημιουργώντας το απόλυτο μηδέν.

• Like 2
Δημοσ.

Ο λόγος που ανέφερα την συγκεκριμένη ταινία είναι ακριβώς οτι σε μέσα διασκέδασης που δεν έχουν καν το imersion που έχουν αρκετά videogames υπάρχει λογοκρισία. 

• Moderators
Δημοσ.

off-topic:

Ο λόγος που ανέφερα την συγκεκριμένη ταινία είναι ακριβώς οτι σε μέσα διασκέδασης που δεν έχουν καν το imersion που έχουν αρκετά videogames υπάρχει λογοκρισία. 

?

Τι λογοκρίσια υπήρχε με τα Human Centipede; Κανονικά προβλήθηκαν στους αμερικάνικους και στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους και το πρώτο και το sequel. Μήπως εννοείς κάποια άλλη ταινία;

Δημοσ.

off-topic:

?

Τι λογοκρίσια υπήρχε με τα Human Centipede; Κανονικά προβλήθηκαν στους αμερικάνικους και στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους και το πρώτο και το sequel. Μήπως εννοείς κάποια άλλη ταινία;

Είχα την εντύπωση ότι είχε λογοκριθεί η ταινία και βγήκε μόνο σε DVD.

θα συμφωνησω οτι ενα παιδι μπορει να επιρεαζεται , θα διαφωνισω ομως οτι δεν ειναι θεμα των γονεων . Πολλοι γονεις και οι δικοι μου και οι περισσοτεροι πιστευω ,αφηναν και αφηνουν  τα παιδια τους να παιζουν οτι θελουν για να εχουν την ησυχία τους . Αυτο ειναι λαθος . Γιαυτο και το 90 % των ψυχοπαθων εχουν ασχημα παιδικα χρονια . Τις περισσότερες φορες τα προβληματα αρχιζουν μεσα απο το σπιτι 

Πολλοι γονεις ριχνουν το φταιξιμο στα video games και στις ταινιες οταν το παιδι τους ειναι βιαιο .Κατσε ρε συ εκατσες μαζι με το παιδι σου να παιξετε κατι μαζι, να του μαθεις τι ειναι σωστο και τι λαθος , τι ειναι ηθικο και τι οχι . Ας του δωσει ο γονεας τις βασεις και μετα οτι και να παιξει αν ειναι ψυχικα υγιης θα καταλαβει οτι απλα ειναι ενα παιχνιδι . Αν ειναι ψυχικα αρρωστος οπως ειπα αργα η γρηγορα θα το βγαλει . 

Η ελευθερια σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου . Ειναι ελευθερος ο καθενας να αποφασισει να παιξει η να μην παιξει το συγκεκριμενο τιτλο . 

Βγαίνουμε πάλι εκτός κάπως θέματος με την παιδοψυχολογία αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη όταν συζητάμε για ακραία παιχνίδια σαν και αυτό.

Να ξεκινήσω να σου πω ότι, συνήθως η βία και τα βίαια παιδιά, είναι λόγο του κλίματος που υπάρχει στην οικογένεια και όχι τόσο για το τι παίζουν. Πάει αυτό, ένα.

Δύο, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ή αν έχεις παιδιά. Εγώ δεν έχω. Αλλά αδέρφια, ξαδέρφια, έχουν και έχω μεγαλώσει μαζί τους παιδί. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός. Θέλω να σου πω ένα πράγμα. Μέχρι κάποια ηλικία, τα παιδιά δεν πρέπει ούτε καν internet να μπαίνουν. Φαίνεται ακραίο; Ναι. Είναι σωστό; Τις περισσότερες φορές ναι. Δυστυχώς φίλε μου, τα video games όπως και οτιδήποτε θα διδάξεις σε ένα παιδί, από το ποιο απλό ως για το ποιο σύνθετο και δύσκολο, δεν αφομοιώνετε πλήρως στις ηλικίες αυτές. Δεν έχει σχέση με το αν είναι έξυπνο ή όχι. Έχει σχέση με το ότι δεν έχει εμπειρία στη ζωή του. Δεν ξέρει τίποτα πέρα από αυτό που βλέπει και ακούει. Δεν έχει μπορέσει να εξετάσει από πρώτο χέρι καταστάσεις. Γι αυτό είναι και ποιο επιρρεπή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που υπάρχει και αυτή η βλακεία η P.E.G.I Άθλια πολλές φορές, αλλά είναι μια καλή ιδέα για το τι επηρεάζει κάποιον.

Δεν νομίζω οι άνθρωποι εκεί να είναι υδραυλικοί (χωρίς να έχω τίποτα, τυχαίο παράδειγμα είναι για να μην παρεξηγηθώ) και να το παίζουν ψυχολόγοι ή σύμβουλοι που θα βάζουν τυχαία ηλικιακά όρια τραβηγμένα από μια κληρωτίδα.

Ένα υστερόγραφό πάνω στο: "Η ελευθερια σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου . Ειναι ελευθερος ο καθενας να αποφασισει να παιξει η να μην παιξει το συγκεκριμενο τιτλο ."

Όλα δεν είναι άσπρο/μαύρο. Όταν υπάρχει στη μέση ψυχική υγεία ανθρώπου, συνήθως ή μόνη κίνηση είναι η δύσκολη. Δεν είμαι υπέρ της λογοκρισία, σε καμία μορφή. Αλλά όταν εμπλέκονται παιδιά μέσα στις αποφάσεις που θα πάρω για κάτι, θα σκεφτώ πρώτα τα παιδιά και μετά τα υπόλοιπα. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Μπορεί κάποια παιδιά να είναι ώριμα αρκετά και να έχουν καλές βάσεις, αλλά επειδή υπάρχουν και κάποια που δεν είναι έτσι, πρέπει να πάρεις τη δύσκολη απόφαση να προστατέψεις αυτά τα λίγα (ή περισσότερα), λογοκρίνονταν και ίσως να σε βρίζουν και γι αυτό. Που προσωπικά προτιμώ να με βρίζουν μερικά ανόητα/μη αναπτυγμένα μυαλά, παρά να σκέφτομαι ότι μπορεί να έκανα έστω και σε έναν κακό με το να μην το σταματήσω.

Όχι μόνο μπορείς, αλλά επιβάλλεται κιόλας να το κάνεις. Το οφείλεις στο παιδί σου, στον εαυτό σου και στην κοινωνία (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας). Οφείλεις να του εξηγήσεις τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό και πως να καταλαβαίνει τη διαφορά. Αν δεν το κάνεις, πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις ένα άτομο με λανθασμένη αντίληψη περί πραγματικότητας.

Να υποθέσω ότι έχεις παιδιά. Αλλά ακόμα και αν δεν έχεις. Απάντησε μου σε κάτι αγαπητέ. Έστω μέσα στο σπίτι, το έχει "σούζα" το παιδί. Ελέγχεις μέχρι και πότε θα πάει στη τουαλέτα για να είσαι σίγουρος ότι θα το διαπαιδαγωγήσεις σωστά.

Όταν είναι έξω, πως ακριβώς το ελέγχεις; Τα net καφέ είναι πλέον ποιο πολλά και από τα περίπτερα. Άντε και δεν πήγε σε net καφέ. Νομίζεις ότι αν βρεθεί με κάποιον φίλο του που θα του πει "Μαλ*κα, το έχεις δει αυτό το παιχνίδι; Ξέρω ο μπαμπάς σου δεν σε αφήνει να το παίξεις αλλά μαλ*κα το κατέβασα γαμάει. Έλα να το τσεκάρεις, θα σου αρέσει", θα ακούσει τη λογική του και θα εποφασίσει ψύχραιμα η θα ακούσει την απορία που πηγάζει με δύναμη;

• Moderators
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι έχεις παιδιά. Αλλά ακόμα και αν δεν έχεις. Απάντησε μου σε κάτι αγαπητέ. Έστω μέσα στο σπίτι, το έχει "σούζα" το παιδί. Ελέγχεις μέχρι και πότε θα πάει στη τουαλέτα για να είσαι σίγουρος ότι θα το διαπαιδαγωγήσεις σωστά.

Όταν είναι έξω, πως ακριβώς το ελέγχεις; Τα net καφέ είναι πλέον ποιο πολλά και από τα περίπτερα. Άντε και δεν πήγε σε net καφέ. Νομίζεις ότι αν βρεθεί με κάποιον φίλο του που θα του πει "Μαλ*κα, το έχεις δει αυτό το παιχνίδι; Ξέρω ο μπαμπάς σου δεν σε αφήνει να το παίξεις αλλά μαλ*κα το κατέβασα γαμάει. Έλα να το τσεκάρεις, θα σου αρέσει", θα ακούσει τη λογική του και θα εποφασίσει ψύχραιμα η θα ακούσει την απορία που πηγάζει με δύναμη;

Το βλέπουμε τόσο διαφορετικά το ζήτημα που δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. Θεωρείς ότι επειδή ένα άτομο (ένας ανήλικος στην περίπτωσή μας) δεν μπορεί να κρίνει ορθά ένα αγαθό, δεν θα πρέπει ένα άλλο άτομο (ένας ενήλικος στην περίπτωσή μας) να απολαύσει αυτό το αγαθό (αφού θα απαγορευτεί/λογοκριθεί)*. Είναι τόσο βαθιά η αντίθεσή μου στον πυρήνα αυτής της άποψης που δεν διατίθεμαι καν να μπω σε διαδικασία να την αντικρούσω. Θα μείνω απλά στο «ο καθένας με τις απόψεις του» και δεν θα συνέχισω. Ούτως ή άλλως και πολύ ανέλυσα ένα παιχνίδι που το πιθανότερο είναι πως δεν θα παίξω καν.

*που και στην τελική η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων έχει δει σκληρές τσόντες και άγρια θρίλερ πολλά χρόνια πριν κλείσει τα 18 χρόνια, αλλά ούτε βιαστές γίνονται, ούτε δολοφόνοι. Τέσπα, χιλιοειπωμένο επιχείρημα κι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

off-topic:

?

It was originally banned in the United Kingdom by the because of its "revolting" content but was eventually granted an 18 certificate after over 30 cuts were made. The film was also banned in for a short period of time. It is banned in New Zealand.

The film received a United States limited theatrical release on 7 October 2011. It was released unrated and only had midnight showings. The film was released in an "unrated director's cut" on DVD and Blu-ray on 14 February 2012; the film runs a total 91 minutes.

Πηγη: wikipedia

Δημοσ.

Το βλέπουμε τόσο διαφορετικά το ζήτημα που δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. Θεωρείς ότι επειδή ένα άτομο (ένας ανήλικος στην περίπτωσή μας) δεν μπορεί να κρίνει ορθά ένα αγαθό, δεν θα πρέπει ένα άλλο άτομο (ένας ενήλικος στην περίπτωσή μας) να απολαύσει αυτό το αγαθό (αφού θα απαγορευτεί/λογοκριθεί)*. Είναι τόσο βαθιά η αντίθεσή μου στον πυρήνα αυτής της άποψης που δεν διατίθεμαι καν να μπω σε διαδικασία να την αντικρούσω. Θα μείνω απλά στο «ο καθένας με τις απόψεις του» και δεν θα συνέχισω. Ούτως ή άλλως και πολύ ανέλυσα ένα παιχνίδι που το πιθανότερο είναι πως δεν θα παίξω καν.

*που και στην τελική η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων έχει δει σκληρές τσόντες και άγρια θρίλερ πολλά χρόνια πριν κλείσει τα 18 χρόνια, αλλά ούτε βιαστές γίνονται, ούτε δολοφόνοι. Τέσπα, χιλιοειπωμένο επιχείρημα κι αυτό.

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε λοιπόν :)

Δημοσ.

άσχετο, αλλά μόνο σε μένα μου φάνηκε αστείο το human sentipede; :lol:

επίσης πολύ καλή και η παρωδία του south park σχετικά με το θέμα

Δημοσ.

21 χρονων ειμαι προφανως δεν εχω παιδια για να ξερω απο πρωτο χερι . ΑΛΛΑ  πιστευω οτι μεχρι τα 14 το παιδι μπορει να ελενχθει σε ενα μεγαλο βαθμο απο τους γονεις . Αρχικα θα πρεπει να ελενχουν τις ωρες που καθεται το παιδι μπροστα απο ενα υπολογιστη . Δεν γινεται να το αφηνουν να καθεται απειρες ωρες . Και δεν λεω να ειναι ολη την ωρα απο πανω του , καθε μιση ωρα να περνας μια απο το δωματιο του να βλεπουν τι παιζει . Εξαλου στο χερι των γονεων ειναι να αγορασουν η οχι ενα τετοιο παιχνιδι . Στην ηλικια των 12 χρονων ειναι λιγο δυσκολο να το βρει απο αλλου. Μετα τα 14 υποτιθεται το παιδι αρχιζει και εχει μια κριτικη σκεψη μπορει να ξεχωρισει μεχρι ενα βαθμο τι ειναι σωστο και τι λαθος ( Γιαυτο και μετα τα 14 υπαρχουν οι φυλακες ανηλικων αν το παιδι διαπραξει καποιο εγκλημα)

Και καταληγω σε αυτο που ελεγα ακομα και ενα παιδι 14 χρονων ψυχικα υγιης μπορει να κρινει οτι ειναι ενα παιχνιδι . Γιαυτο και πιστευω οτι θα επρεπε να πηγαινουν ψυχιατροι ( οχι ψυχολογοι) στα σχολεια για να προλαβανουν τετοια φαινομενα . Τα παντα μπορουν να βλαψουν την ψυχη του παιδιου , τις προαλες εδειχνε το βιντεο με τους τζιχαντιστες και με τον δημοσιογραφο, καλιστα θα μπορουσε να βλαψει την υγεια του παιδιου . Δεν γινεται να τα απαγορεψουμε ολα 

Δημοσ.

Θεωρείς ότι επειδή ένα άτομο (ένας ανήλικος στην περίπτωσή μας) δεν μπορεί να κρίνει ορθά ένα αγαθό, δεν θα πρέπει ένα άλλο άτομο (ένας ενήλικος στην περίπτωσή μας) να απολαύσει αυτό το αγαθό (αφού θα απαγορευτεί/λογοκριθεί)*.

Μα αυτό είναι το θέμα, ο ένας στους χίλιους που θα θεωρήσει καλή ιδέα το να αναπαράγει αυτό που θα δει ή θα εκφραστεί μέσα από το "να βγεις έξω και να τους λιανίσεις" δεν έχει ορθή κρίση. Πάσχει ψυχικά και νοητικά, είναι απελπισμένος, αυτοκαταστροφικός, μανιοκαταθλιπτικός, φανατικός, οτιδήποτε. Δε μπορείς να τον κρίνεις και να τον προσεγγίσεις με όρους ενός ατόμου που μεγάλωσε σε ένα λίγο πολύ σταθερό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με λογοκρισία (που σε αυτή την περίπτωση μιλάμε όχι για την απόφαση μιας ιδιωτικής εταιρίας, που έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει τι θα προωθήσει, αλλά για κρατική ή ανεξάρτητη επιτροπή) αλλά με το αν υποδαυλίζεται η σαπίλα. Για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο, η ελευθερία του λόγου πηγάζει από την ύπαρξη του λόγου, δηλαδή του λογικού και της νόησης (λογοκρισία έτσι κι αλλιώς αφορά έργα της διάνοιας). Εδώ και σε παρόμοια κατασκευάσματα δεν τον βλέπω πουθενά, βλέπω μόνο καφρίλα.

Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Για κάθε ένα βιβλίο, παιχνίδι ή ταινία που κυκλοφορεί υπάρχουν άλλα 10 που δε βρίσκουν εκδότη ή διανομέα. Κάποιος δεν τα έκρινε (ενώ θα μπορούσε νομότυπα) άξια προώθησης, για δικούς του λόγους, και δεν το έκανε λόγους που σπάνια έχουν να κάνουν με την καταλληλότητα του περιεχομένου. Οι παραπάνω όμως έχουν κάθε δυνατότητα να εκδοθούν με ιδία μέσα, στην περίπτωσή μας να το πουλήσουν μέσα από τη σελίδα τους και κανείς δεν τους αφαίρεσε αυτό το δικαίωμα. Αυτό δεν είναι λογοκρισία μα ιδιωτική απόφαση - δεν έστειλε κανείς το συγγραφέα, το σκηνοθέτη ή το developer στη φυλακή, στο δικαστήριο ή να κάψει τα βιβλία του στην πυρά.

• Like 2
Δημοσ.

21 χρονων ειμαι προφανως δεν εχω παιδια για να ξερω απο πρωτο χερι . 

Ενώ οι άλλοι εδώ μέσα, από μαιευτήριο σε μαιευτήριο πάνε.

Ότι παιχνίδι και να έπαιζε ο maltaD'awr μικρός, και πάλι ένα αξιαγάπητο άκακο παιδάκι θα ήταν, μέχρι τα 80, και μετά θα πέθαινε (συκώτι λ.χ.).

Όποιος σκοτώνει από μικρός στα "GTA" είναι υποψήφιος φονιάς.. της ερωτικής του ζωής, ότι και να λέτε.

Και αυτή η PEGI που λέτε, έχει κάτσει στον νίκωτς και λέει δεν ήξερε καν να του το χειρίζεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...