chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει διάχυτη η βια και είναι σπάνια περίπτωση να υπάρχει βια καθαρά για την βια χωρίς κανέναν σκοπό. Ο μόνος που ξέρω που αναπαράγει κάτι τέτοιο είναι στα comic ο Mark Millar http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Millar αλλά τουλάχιστον σε αυτόν η ήρωες έχουν κάτι να πουν και ευχαριστιέσαι τις ιστορίες τους. Εδώ έχουμε απλά ένα game που απευθύνετε σε 10 χρονα χωρίς κανένα story μόνο με ένα τύπο να σκοτώνει αβέρτα. Προβλέπω βαρεμάρα μέσα στα 10 λεπτά όταν θα έχεις συνηθίσει και το αρχικό σοκ της αναίτιας βίας.
noFEARgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 η βια ειναι βια ειτε γινεται για ''καλο'' σκοπο ειτε οχι . Το να ψαχνουμε να βρουμε νοημα στην βια ειναι κατι ανουσιο .Ειναι τραγικο να κατακρινουμε την βια οταν γινεται χωρις σκοπο ενω οταν οι ''καλοι'' σκοτωνουν τους ''κακους'' το θεωρουμε κατι φυσιολογικο. Το να σκοτωσεις καποιον ειναι εγκλημα ειτε υπαρχει λογος ειτε οχι . Ας παρουμε σαν παραδειγμα την ταινια saw . Γιατι αυτος εκει ειναι διαφορετικος απο αυτον στο παιχνιδι ;
GjokerR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 η βια ειναι βια ειτε γινεται για ''καλο'' σκοπο ειτε οχι . Το να ψαχνουμε να βρουμε νοημα στην βια ειναι κατι ανουσιο .Ειναι τραγικο να κατακρινουμε την βια οταν γινεται χωρις σκοπο ενω οταν οι ''καλοι'' σκοτωνουν τους ''κακους'' το θεωρουμε κατι φυσιολογικο. Το να σκοτωσεις καποιον ειναι εγκλημα ειτε υπαρχει λογος ειτε οχι . Ας παρουμε σαν παραδειγμα την ταινια saw . Γιατι αυτος εκει ειναι διαφορετικος απο αυτον στο παιχνιδι ; Γιατι δεν περνεις για παραδειγμα την ταινια human sentiped 2 ?
MSSB Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Guys, να πω κάτι. Νομίζω ένα interactive παιχνίδι, είναι ποιο immersive από μία ταινία.Απλά αναρωτηθείτε αυτό. Σε τι έχετε τρομάξει περισσότερο. Σε παιχνίδι ή σε ταινία;Επίσης είδα έχει και κάτι finishers. Εντάξει, υπερβολικό. Με λίγα λόγια είναι ένα τύπος που ότι είδε στο Human Cent. το ένα, θέλει να το κάνει αυτός και να το κάνει με περισσότερα άτομα. Το story είναι να κάνει μια "ανθρώπινη σαρανταποδαρούσα" ράβοντας το στόμα του δεύτερου στο κ**** του πρώτου, του τρίτου το στόμα στο κ**** του δεύτερου και πάει λέγοντας.Αρκετά άρρωστη ταινία, κατ εμέ. edited: Αφαιρέθηκε το youtube embedded video. Όποιος είναι περίεργος, ας το ψάξει. Δεν θα το συνιστούσα.
GjokerR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν την έχω δει την ταινία γιατί μου φαίνεται και μένα πολύ άρρωστη και ο λόγος που την ανέφερα είναι ακριβώς ότι λογοκρίθηκε και δεν προβλήθηκε σχεδόν πουθενά λόγο του περιεχομένου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παραλίγο να ξεράσω...την είχα ακουστά από το southpark Βασικά νομίζω το game θα είναι ένα level survival μέχρι να σε καθαρίσουν...αμφιβάλλω να έχει story.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά στόχος είναι να σκοτώνεις μέχρι να σε πιάσουν. Το GTA δεν σου δίνει αυτήν την ικανοποίηση σκοτώνοντας γυναικόπαιδα.+1 would download.Υ.Γ: Τα Human Centipede δεν είναι για όλα τα στομαχάκια.
noFEARgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μα κανενας δεν ειπε να το παιξουν το συγκεκριμενο τιτλο . Οποιος δεν θελει δεν το παιζει ειναι πολυ απλο. Οπως επισης οποιος δεν θελει δεν βλεπει και την συγκεκριμενη ταινια. Επισης κανενας ψυχικα αναπυρος δεν περιμενει να παιξει το hatred για να βγαλει την τρελα του . Βια υπαρχει τριγυρω μας παντου . Στις ειδησεις ,στις ταινιες , στο γηπεδο . Ο τρελος θα την βγαλει την τρελα του αργα η γρηγορα δεν περιμενει ενα video game να του δωσει ώθηση. 3
HALF EVIL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά στόχος είναι να σκοτώνεις μέχρι να σε πιάσουν. Το GTA δεν σου δίνει αυτήν την ικανοποίηση σκοτώνοντας γυναικόπαιδα. +1 would download. Υ.Γ: Τα Human Centipede δεν είναι για όλα τα στομαχάκια. Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν 3
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εσένα θέλω να σκίσω.Αλλά με τόσο Arcade/PvE τα Ελληνάκια, που να βρεθείτε πάνω απ' το φλοιό της Γης. Αμέσως μετά από Έλληνες < Γυναικόπαιδα BOT του Hatred. 1
Tmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ας μεταφρασει καποιος τι λεει το απο πανω μου. 2
seithan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 /caremeter 0 Ευχαριστώ φίλος για το τρέϊλερ της "ταινίας", έβγαλα τα εντερά μου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Φτάσαμε λοιπόν και στο Human Centipede, και όπως το κόβω θα καταλήξουμε στα snuff films. Παρακαλώ επειδή η κουβέντα άπλωσε και δεν φταίει κανείς να υποβάλλεται στο μαρτύριο των άσχετων clips με ωμές ή άρρωστες σκηνές, στο εξής εστιάστε στο παιχνίδι και τη λογοκρισία ή ό,τι άλλο θέμα θα προκύψει με αυτό.
chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ας μεταφρασει καποιος τι λεει το απο πανω μου. Οτι απλά θα παίξει το game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα