StormGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Eμενα παντως μου αρεσαν τα γραφικα και ολο το περιβαλλον. Διασκεδαστικο να ειναι και απο εκει και περα τα πως και τα γιατι σε αυτου του ειδους τα παιχνιδια δεν με αφορουν. Ενα παιχνιδι ειναι, ας παρω μια φορα το ρολο του κακου. 2
qsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Περιμένω collector's έκδοση με μπλουζάκι και μαχαίρια 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Είναι πιο πιθανό να έχει κάνα χατζαρομάχαιρο σαν αυτό που έχουν οι ισλαμοφασίστες του ISIS και κόβουν κεφάλια 2
Hellraiser76 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ελπίζω αυτό το εξάβλωμα να μην πάρει το Green light στο Steam...Όλα έχουν κάποιο όριο... Τσαμπα ελπιζεις γιατι αυτο το ξερατο το εχει παρει ηδη....
tsakonass Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνίδι φαίνεται διασκεδαστικό.Ευχαριστώ τους προηγούμενους που με παρέπεμψαν να το "κοιτάξω", cheers! Sign this petition or i'll follow you home and kill your dog. 1
Hellraiser76 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ετσι απο περιεργεια ειδες το trailer που ο τυπας μπαινει σε ενα δωματιο και καιει μια γυναικα και αυτη ουρλιαζει καθως καιγεται και το βρηκες διασκεδαστικο;
p07apo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Devastation Gameplay Trailer: Ωραία πράγματα ρε παιδάκι μου! Πάει για collectors αν βγει! They killed his dog. Για το John Wick μιλάς; 1
qsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 @hellraiser Δεν είναι πραγματικό ρε παιδιά έλεος! Δε μας αρέσει η λογοκρισία στην υπόλοιπη τέχνη, δε μας αρέσει στα βιβλία, δε μας αρέσει στη σάτυρα,γιατί να μας αρέσει στα παιχνίδια;;; Κάποια στιγμή αυτή η μορφή ψυχαγωγίας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως οι υπόλοιπες τέχνες και να αφεθεί στην ησυχία της. Σε όποιον δεν αρέσει σε το παίζει 4
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εγώ πάντως θα το πάρω day 1 , φαίνεται παιχνιδάρα , fun fun!!!μακάρι να βγει και sequel , πάντως καλό θα ειναι να στηρίξουμε τους devs και να το αγοράσουμε αντί να το πάρουμε απ το θείο για να δούμε και συνέχεια σ αυτή την αξιόλογη προσπάθεια 1
HALF EVIL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 @hellraiser Δεν είναι πραγματικό ρε παιδιά έλεος! Δε μας αρέσει η λογοκρισία στην υπόλοιπη τέχνη, δε μας αρέσει στα βιβλία, δε μας αρέσει στη σάτυρα,γιατί να μας αρέσει στα παιχνίδια;;; Κάποια στιγμή αυτή η μορφή ψυχαγωγίας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως οι υπόλοιπες τέχνες και να αφεθεί στην ησυχία της. Σε όποιον δεν αρέσει σε το παίζει Προσωπικά το βρισκω μεγάλη μπούρδα. Τέχνη? Gaming τσόντα , μην κρυβόμαστε. Στο μόνο που συμφωνω είναι η τελευταία πρόταση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Τα είπαμε ξανά, όλα αυτά είναι σχετικά, άμα ήταν ο "villain" θα ήταν όλα ok...αλλα επειδή είναι ο "hero" εκεί είναι το πρόβλημα....ίσως τελικά υπάρχει story που δικαιολογεί το λόγο που went bonkers. 1
StormGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ετσι απο περιεργεια ειδες το trailer που ο τυπας μπαινει σε ενα δωματιο και καιει μια γυναικα και αυτη ουρλιαζει καθως καιγεται και το βρηκες διασκεδαστικο; Εγω παντως το βρηκα διασκεδαστικο οπως φανταζομαι και χιλιαδες αλλος κοσμος γιατι απλα ειναι ενα παιχνιδι. Αν γινοτανε στην πραγματικοτητα τοτε θα ξερνουσα. Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι κανεις σας δεν επαιξε legacy of kain οταν ητανε πιτσιρικας; Το να εισαι βαμπιρ και να ρουφας το αιμα αθωων ανθρωπων και να βλεπεις τους αλλους στους τοιχους δεμενους με αλυσιδες να βασανιζοντε ειναι φυσιολογικο; Τεσπα ο καθενας κρινει και κανει, αν δεν σας αρεσει η ιδεα μην το παιξετε απλα. 3
qsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά το βρισκω μεγάλη μπούρδα. Τέχνη? Gaming τσόντα , μην κρυβόμαστε. Στο μόνο που συμφωνω είναι η τελευταία πρόταση. Όλα τα παιχνίδια είναι μορφή τέχνης, το επίπεδο κρίνεται, αλλά όχι το ότι είναι. Όπως και οι επιθεωρήσεις της κακιάς ώρας είναι θέατρο, όπως και κάτι βιβλία επιπέδου 50 αποχρώσεις του γκρι θεωρούνται μυθιστορήματα , έτσι και αυτό είναι παιχνίδι, άρα τέχνη. Κακόγουστη ή υπερβολική δεν έχει σημασία, ειδικα εφόσον δε στο επιβάλει κανείς με το ζόρι, το να λογοκρίνεται όμως είναι λάθος. Αλλιώς είμαστε στο ίδιο επίπεδο με το να καίμε βιβλια. 2
tsakonass Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Όχι το cinematic που καιει μια γυναίκα δεν το είδα.Δε θα κάνει τη διαφορά ομως.Εχουμε τις τέχνες για να ποιούμε το ήθος και να παιζουμε με τα συναισθηματα.Δεν γινεται επειδη δεν σου αρέσει να μην αρέσει σε κανέναν.
GjokerR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά μην εξισώνεται το κρίνω κάτι και το λογοκρίνω κάτι. Και εμένα δεν μ αρέσει η ιδέα του παιχνιδιού αλλά δεν λέω πχ όποια κόπια του παιχνιδιού βρω θα την καταστρέψω ή θέλω να απαγορευθεί. Με την ίδια λογική υπάρχουν βιβλία που θεωρώ φοβερά και αλλά που δεν θα τα διάβαζα με τίποτα, δεν σημαίνει ότι λογοκρίνω το βιβλίο που λέω ότι δεν μ αρέσει για τον α η β λόγο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα