Προς το περιεχόμενο

Hatred (Isometric Shooter )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hatred_Car-672x372.jpg

Hatred – New Isometric Shooter Announced, Coming Q2 2015, Debut Gameplay Trailer

Η Destructive Creation ανακοίνωσε σήμερα το Hatred.Πρόκειται για ένα isometric shooter με ατμόσφαιρα γεμάτη σκοτωμούς όπου ο παίχτης έχει το ρόλο ενός ψυχρού ανταγωνιστή που είναι γεμάτος μίσος κατά της ανθρωπότητας.Η εταιρεία κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες του παιχνιδιού όπως και το πρώτο trailer.Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2015 για PC.

https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs

• Like 3
  • Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

massive killer χωρίς λόγο και αιτία. Δεν το βλέπω να το αφήνουν να κυκλοφορεί ιδίως σε χώρες που έχουν πραγματικά τέτοια προβλήματα από τέτοιους βλαμμένους όπως η αμερική.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι προκλητικό. Το θέμα είναι ότι και στο GTA όταν βαριόμαστε κάνουμε ακριβώς το ίδιο αν το καλοσκεφτείτε.

Απλά έτσι όπως το βλέπω πέρα από το concept φαίνεται καλοδουλεμένο με όλα του τα mechanics τα physx κτλπ.

Δημοσ.

massive killer χωρίς λόγο και αιτία. Δεν το βλέπω να το αφήνουν να κυκλοφορεί ιδίως σε χώρες που έχουν πραγματικά τέτοια προβλήματα από τέτοιους βλαμμένους όπως η αμερική.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν έγραφα το παραπάνω.

Δημοσ.

Τα σπάει που οι Αμερικάνοι δίνουν πόνο στα comments, "most Americans have moved past violence" και άλλα τέτοια δυνατά.

Δημοσ.

Πλάκα έχει, το ψήνω

Το Evil Within είναι πολύ χειρότερο :P

Το evil within όμως ακολουθεί το politically correct concept του ότι αν κάποιος γίνει ζόμπι πρέπει να τον σκοτώσεις ακόμα και με φρικιαστικό τρόπο, εδώ έχει αθώους.

Περίμενε άπειρες ανούσιες αντιδράσεις

Δημοσ.

Τόσο βαθύ σενάριο είχα να δω από τα Postal...

Προσωπικά θα περιμένω το Hotline Miami 2 ή θα ξαναβάλω Take no Prisoners ή Mageslayer, έτσι, γιατί έχω κάψει φλάντζες.

Δημοσ.

εγώ σίγουρα θα το παίξω , έπαιζα postal και θυμάμαι να τους βάζω φωτιά και να κλαίνε , να φωνάζει ο άλλος έχω οικογένεια και παιδιά , να γελάω και να τον κλοτσάω και στο τέλος να σβήνω το αποκαΐδι με τη μάνικα!  φοβερά παιχνίδια !!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ σίγουρα θα το παίξω , έπαιζα postal και θυμάμαι να τους βάζω φωτιά και να κλαίνε , να φωνάζει ο άλλος έχω οικογένεια και παιδιά , να γελάω και να τον κλοτσάω και στο τέλος να σβήνω το αποκαΐδι με τη μάνικα!  φοβερά παιχνίδια !!!

Γιατρό έχεις δει η το έχεις αφήσει έτσι?

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 5
Δημοσ.

το θέμα είναι ότι αν είναι να κάνουν κάτι να το κάνουν μέχρι τέλους, να βάλουν και παιδιά :P 

περιμένω να ξαναζήσουμε εποχές mortal kombat, τρελό τρολάρισμα το game 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...