Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Hatred – New Isometric Shooter Announced, Coming Q2 2015, Debut Gameplay Trailer Η Destructive Creation ανακοίνωσε σήμερα το Hatred.Πρόκειται για ένα isometric shooter με ατμόσφαιρα γεμάτη σκοτωμούς όπου ο παίχτης έχει το ρόλο ενός ψυχρού ανταγωνιστή που είναι γεμάτος μίσος κατά της ανθρωπότητας.Η εταιρεία κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες του παιχνιδιού όπως και το πρώτο trailer.Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2015 για PC. https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το Evil Within είναι πολύ χειρότερο
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 massive killer χωρίς λόγο και αιτία. Δεν το βλέπω να το αφήνουν να κυκλοφορεί ιδίως σε χώρες που έχουν πραγματικά τέτοια προβλήματα από τέτοιους βλαμμένους όπως η αμερική.
ThanosWF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ ότι είναι προκλητικό. Το θέμα είναι ότι και στο GTA όταν βαριόμαστε κάνουμε ακριβώς το ίδιο αν το καλοσκεφτείτε. Απλά έτσι όπως το βλέπω πέρα από το concept φαίνεται καλοδουλεμένο με όλα του τα mechanics τα physx κτλπ.
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 massive killer χωρίς λόγο και αιτία. Δεν το βλέπω να το αφήνουν να κυκλοφορεί ιδίως σε χώρες που έχουν πραγματικά τέτοια προβλήματα από τέτοιους βλαμμένους όπως η αμερική. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν έγραφα το παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα σπάει που οι Αμερικάνοι δίνουν πόνο στα comments, "most Americans have moved past violence" και άλλα τέτοια δυνατά.
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πλάκα έχει, το ψήνω Το Evil Within είναι πολύ χειρότερο Το evil within όμως ακολουθεί το politically correct concept του ότι αν κάποιος γίνει ζόμπι πρέπει να τον σκοτώσεις ακόμα και με φρικιαστικό τρόπο, εδώ έχει αθώους. Περίμενε άπειρες ανούσιες αντιδράσεις
Tobajara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Τόσο βαθύ σενάριο είχα να δω από τα Postal... Προσωπικά θα περιμένω το Hotline Miami 2 ή θα ξαναβάλω Take no Prisoners ή Mageslayer, έτσι, γιατί έχω κάψει φλάντζες.
nicoc89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 εγώ σίγουρα θα το παίξω , έπαιζα postal και θυμάμαι να τους βάζω φωτιά και να κλαίνε , να φωνάζει ο άλλος έχω οικογένεια και παιδιά , να γελάω και να τον κλοτσάω και στο τέλος να σβήνω το αποκαΐδι με τη μάνικα! φοβερά παιχνίδια !!!
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ σίγουρα θα το παίξω , έπαιζα postal και θυμάμαι να τους βάζω φωτιά και να κλαίνε , να φωνάζει ο άλλος έχω οικογένεια και παιδιά , να γελάω και να τον κλοτσάω και στο τέλος να σβήνω το αποκαΐδι με τη μάνικα! φοβερά παιχνίδια !!! Γιατρό έχεις δει η το έχεις αφήσει έτσι? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από chek2fire 5
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 το θέμα είναι ότι αν είναι να κάνουν κάτι να το κάνουν μέχρι τέλους, να βάλουν και παιδιά περιμένω να ξαναζήσουμε εποχές mortal kombat, τρελό τρολάρισμα το game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα