Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παντού διαβάζω ότι δουλεύει μόνο αν το μηχάνημα έχει bluetooth 4.0 (δηλαδή για μηχανήματα μετά το 2011). Αν αυτό δεν ισχύει θα τα περάσω σήμερα :)

Μόλις πριν λίγο έλαβα κλήση στο κινητό μου και την απάντησα από το Mac μου και έκανα μια κλήση από το Mac μου (μέσω του iPhone φυσικά).  

iMac 27" Late 2009 - OS X 10.10 build 14A388b (Public Beta 6).

• Like 2
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι τα έχω ενεργοποιήσει όλα, και τα 2 στο WiFi και με BT ενεργό και δε δουλεύει το continuity ή το handoff με τπτ...

Δημοσ.

Επί της ουσίας τίποτα καινούριο αν δεν έχεις iPhone.... Αν έχει καμιά βελτίωση στη διαχείρηση μνήμης η/και μπαταρίας και άν πηγαίνει καλύτερα ίσως το βάλω

Δημοσ.

Εγώ πάλι τα έχω ενεργοποιήσει όλα, και τα 2 στο WiFi και με BT ενεργό και δε δουλεύει το continuity ή το handoff με τπτ...

Σε τι σύστημα τα έκανες εγκατάσταση;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι το να δέχεσαι κλήσεις στο mac από το iPhone παίζει μόνο σε μηχανήματα 2012 και μεταγενέστερα. Ισχύει αυτό?

Παντού διαβάζω ότι δουλεύει μόνο αν το μηχάνημα έχει bluetooth 4.0 (δηλαδή για μηχανήματα μετά το 2011). Αν αυτό δεν ισχύει θα τα περάσω σήμερα :)

Ένα γρήγορο update: Δοκίμασα κλήσεις από και προς το MacBook Aluminum Unibody Late 2008 που έχω σπίτι και δουλεύουν κανονικά.

Όποτε σίγουρα δεν ισχύουν οι φήμες περί μηχανημάτων 2012 και εντεύθεν ή περί Bluetooth 4.0. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα γρήγορο update: Δοκίμασα κλήσεις από και προς το MacBook Aluminum Unibody Late 2008 που έχω σπίτι και δουλεύουν κανονικά.

Όποτε σίγουρα δεν ισχύουν οι φήμες περί μηχανημάτων 2012 και εντεύθεν ή περί Bluetooth 4.0. :)

Χαζή σκέψη αλλά θα το πω:

Μήπως το bluetooth 4 επιτρέπει την παραπάνω επικοινωνία να γίνεται όταν οι συμβατες συσκευές είναι κοντά άσχετα με το αν είναι στο ίδιο δίκτυο, ενώ τα παλαιότερα μοντέλα απαιτούν να είναι online για να ταυτοποιηθούν από το apple id???

(μπορεί και να είπα μλκια ε! :P)

Δημοσ.

Paredwse, πώς συμπεριφέρεται το Yosemite στο Macbook late 2008 σε σχέση με το Mavericks; Έχω Macbook pro 15 mid 2010. Επίσης πώς φαίνεται στην οθόνη; Διαβάζω ότι γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο σε μη-ρετίνα οθόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και περίπου 3 ώρες έχω βάλει το νέο λειτουργικό (σε partition φυσικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις!). Κατά την γνώμη μου πάντα, θα έλεγα ότι δεν έχει τις τρελές διαφορές από το προηγούμενο (Mavericks). Το design είναι αποκρουστικό. Το dock και τα εικονίδια άθλια καθώς νομίζω ότι γυρίσαμε κάποια χρόνια πίσω -καμιά 20αριά-. Γενικά έχουν μεγάλο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι και εννοώ την ομορφιά του περιβάλλοντος. Αυτό το τρισάθλιο transparent ποιό εξυπνοπούλι το σκέφτηκε? Άσε δε εάν επιλέξεις Dark menu bar and dock! χαχαχα...για γέλια. Με τις "πατέντες" καλύτερα αποτελέσματα είχαμε πριν.

Σε σχέση με το Mavericks το Yosemite κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Ήταν απαράδεκτο στο Mavericks να καταναλώνει π.χ. 5,7GB memory μόνο ο Finder -με τα ίδια προγράμματα κλπ ανοιχτά-. Νομίζω ότι το λειτουργικό θυμίζει Snow Leopard ή Mountain Lion. Γενικά το μηχάνημα (iMac 27" Late 2012) κατά το start up και στο shut down δείχνει πιο γρήγορο. Το iTunes είναι πολύ πιο όμορφο από πριν. (Για όσους έχουν λίστες με φτιαγμένα εξώφυλλα δίσκων και θέλουν να βλέπουν παράλληλα με την music list και το παράθυρο του Artwork, με κρατημένο το alt (Option) κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο του Artwork στο itunes. Εάν παρατηρήσετε με το που πάτε τον δείκτη επάνω εμφανίζει το σύμβολο του minimize, που σημαίνει ότι εάν το πατήσετε έτσι, απλά θα βλέπετε μόνο το Artwork). Μερικά apps έχουν ακόμα πρόβλημα συμβατότητας αλλά σε γενικές γραμμές τα περισσότερα λειτουργούν άψογα.

Αυτά μην σας ζαλίζω άλλο.

Δημοσ.

Τέλεια!! Πάντως ακόμα συνεχίζουν διάφορα μεγάλα site να γράφουν ότι μόνο με bluetooth 4.0 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις νέες λειτουργίες αν και απότι κατάλαβα αυτό ίσχυε για κάποιες αρχικές beta εκδόσεις και απλά συνεχίζουν να το επαναλαμβάνουν..

• Super Moderators
Δημοσ.

Paredwse, πώς συμπεριφέρεται το Yosemite στο Macbook late 2008 σε σχέση με το Mavericks; Έχω Macbook pro 15 mid 2010. Επίσης πώς φαίνεται στην οθόνη; Διαβάζω ότι γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο σε μη-ρετίνα οθόνες

Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα ή κάποιο κόλλημα στην απόκριση του MacBook - αν και, για να είμαι ειλικρινής, του έχω βάλει 12GB RAM και δεν έχει φόβο. :)

Η αλήθεια είναι ότι, λόγω ύπαρξης iPad, το MacBook το ανοίγω πολύ πιο αραιά απ' ότι παλαιότερα... 

Τέλεια!! Πάντως ακόμα συνεχίζουν διάφορα μεγάλα site να γράφουν ότι μόνο με bluetooth 4.0 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις νέες λειτουργίες αν και απότι κατάλαβα αυτό ίσχυε για κάποιες αρχικές beta εκδόσεις και απλά συνεχίζουν να το επαναλαμβάνουν..

Απ' ότι διαβάζω στο appleinsider.com, τα πιο πρόσφατα μηχανήματα απαιτούνται για το Instant Hotspot - μήπως μερικοί αρθρογράφοι/δημοσιογράφοι μπερδεύουν τις απαιτήσεις; Πάντως σε διαβεβαιώ ότι έχω δοκιμάσει προσωπικά τις λειτουργίες της τηλεφωνικής κλήσης με τα εξής μηχανήματα:

- iPad Air LTE (iOS 8.0.2)

- MacBook 13" Aluminum Unibody Late 2008 (OS X 10.10 beta 6)

- iMac 27" Late 2009 (OS X 10.10 beta 6)

και λειτουργούν άψογα για κλήσεις μέσω του iPhone 6 (iOS 8.0.2). Έχω πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία και έχω λάβει κλήσεις στα παραπάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...