TasosMG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα! Πριν λιγη ωρα πηρα στα χερια μου το νεο μου PC και ετσι ηρθε η ωρα να εγκαταστησω το λειτουργικο μου. Εχω γραμμενα σε Flash USB τα Windows 7. Το βαζω, μου βγαζει "Windows is loading files" και μετα απο αυτο μπλε οθονη με το εξης: A problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer wimfsf.sys. Για ποιο λογο γινεται αυτο; Μηπως φταιει το φλασακι ή μηπως εγινε καποιο λαθος κατα την εγγραφη του λειτουργικου σε αυτο;
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν αποκλείεται τίποτα από τα δύο. Καλό θα ήταν πρώτα να δοκιμάσεις να τα ξαναπεράσεις στο φλασάκι. Μπορεί να ήταν εξ αρχής το iso χαλασμένο όμως οπότε θα χρειαστεί να το ξανακατεβάσεις.
TasosMG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αρα αποκλειουμε οποιαδηποτε αναμειξη του Hardware σε αυτο το προβλημα ετσι; Το λεω επειδη ολα μεσα ειναι ολοκαινουρια και δεν πιστευω να χρειαστει καποια αλλαγη. Αυριο θα δανειστω ενα DVD και θα δοκιμασω με αυτο. Ευχαριστω
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι ανάγκη να πας σε τόσο βαθιά νερά από τώρα. Θα μπορούσε σε ακραίες συνθήκες να φταίει και κάποια ram. Αλλά ξεκινάμε από τα απλά πρώτα
TasosMG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Οταν λες ακραιες ποσο ακραιες; Εγω παντως απ οτι εχω ψαξει και στο ιντερνετ μαλλον φταιει το iso.
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ε τι ακραίες; Αν έχει πρόβλημα κάποια ram είναι πιθανό να μη γράφεται σωστά κάποιο αρχείο την ώρα τις φόρτωσης του εκεί ή να μη μπορεί να διαβαστεί σωστά. Το πιο πιθανό είναι πάντως ή να έφταιγε το iso εξ αρχής, ή μπορεί να καταστράφηκε το αρχείο στο φλασάκι. 1
TasosMG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ θα περιμενω μεχρι αυριο λοιπον. Μολις παρατηρησα οτι ενω ειχα παραγγειλει 2x4GB ραμ μεσα στο pc μου υπαρχει μια 8αρα. Γινεται να κανω την εγκατασταση των Windows ετσι οπως εχει αυτη τη στιγμη το συστημα και μετα να ζητησω την αλλαγη σε αυτο που ειχα παραγγειλει; Υπ οψιν οτι ισως κανω upgrade αργοτερα σε 16GB αρα σκεφτομαι να κρατησω την 8αρα. Απ οτι ξερω υπαρχει μια πολυ μικρη ανωτεροτητα στα dual channels αρα αφου σκεφτομαι να κανω upgrade αργοτερα δεν αξιζει να χω dual channel 8αρα. Επισης: Αν κανω τελικα το upgrade η μνημη θα πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο με την τωρινη; Πχ εγω τωρα εχω kingston, θα πειραζει αν στη συνεχεια προσθεσω corsair? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2014 από TasosGoudas
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ναι μπορείς να αλλάξεις μνήμες και μετά χωρίς φορμάτ. Αν έχεις σκοπό να βάλεις άλλη μία 8άρα θα έλεγα να μείνεις όπως είσαι ή να την πάρεις από τώρα. Ποιος ο λόγος να έχεις μετά 4χ4 και όχι 2χ8; Δε νομίζω να έχει διαφορά. Για dual channel πρέπει φυσικά να είναι ίδιες οι μνήμες. Έχω διαβάσει όμως (δε μου έχει τύχει) ότι σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί και πάλι να μην παίζει! Για αυτό βλέπεις συσκευασίες που έχουν μέσα 2 ή 3 μνημουλες και είναι σιγουράκι ότι θα παίξουν dual ή tripple channel μεταξύ τους διότι έχουν ελεγχθει απο το εργοστάσιο ότι θα υπάρχει συμβατότητα μεταξύ τους.
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου τελικα το USB ειχε το προβλημα! Τα εκανα τελικα εγκατασταση μεσω DVD και ολα κομπλε! Ευχαριστω για τη βοηθεια σου!
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Όλα καλά λοιπόν με το καινούριο PC, καλορίζικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα