Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αυξηθηκε η RAM από 1 σε 2GB όπως έλεγαν οι ...διαρροές;

Ετσι δείχνουν τα πράγματα - αν κρίνουμε από τα τελευταία leaks (που αποδείχτηκαν ιδιατέρως ακριβή...)

Δημοσ.

Ετσι δείχνουν τα πράγματα - αν κρίνουμε από τα τελευταία leaks (που αποδείχτηκαν ιδιατέρως ακριβή...)

στο μινι εμεινε 1 κατα πασα πιθανοτητα.

Δημοσ.

Ποιο ειναι το νεο που εχει να παρουσιασει το ipad mini 3 σε σχεση με το mini 2; Η τεχνολογια επιασε κορυφη και δεν εχουμε αλλαγες;

Οσο για τη ram ειμαι σχεδον βεβαιος, χωρις να εχω ασχοληθει-ψαξει καθολου, οτι θα την κρατησαν στο 1GB και στις δυο εκδοσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιο ειναι το νεο που εχει να παρουσιασει το ipad mini 3 σε σχεση με το mini 2; Η τεχνολογια επιασε κορυφη και δεν εχουμε αλλαγες;

Οσο για τη ram ειμαι σχεδον βεβαιος, χωρις να εχω ασχοληθει-ψαξει καθολου, οτι θα την κρατησαν στο 1GB και στις δυο εκδοσεις.

Δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς πλεον με το ipad mini μετά το νέο air  και το iphone plus.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το air 2 ωραίο και έχει καλές βελτιώσεις και κάπως δικαιολογεί την τιμή του αλλά το mini 3 κοστίζει 100$ παραπάνω και η μονη αλλαγή ειναι η προσθήκη Touch ID, μας δουλεύουν; 

Επεξ/σία από billdanos
  • Like 2
Δημοσ.

στο μινι εμεινε 1 κατα πασα πιθανοτητα.

Σωστά. Και A7 SoC αντί για A8X ή A8. H μόνη αλλαγή στο iPad Mini 3 είναι η προσθήκη του Touch ID.

Δημοσ.

Μου αρέσει που οι τιμές των παλιότερων μοντέλων μειώνονται σε δολάρια και ελπίζω σε ευρω...

Δημοσ.
Το air 2 ωραίο και έχει καλές βελτιώσεις και κάπως δικαιολογεί την τιμή του αλλά το mini 3 κοστίζει 100$ παραπάνω και η μονη αλλαγή ειναι η προσθήκη Touch ID, μας δουλεύουν;

Και να διαβάζω στο iPhoneHellas πως κάποια ζώα σκέφτονται να αναβαθμίσουν από mini 2 σε 3. Ο κόσμος έχει χαζεψει τελείως...

Μάλλον το χρυσό πουλάει ..!!πλακα κάνω μένω μια χαρα με το μίνι 4τζ και περιμένω

Δημοσ.

Ακόμα τρέχει μία εφαρμογή - παράθυρο σε αυτήν την κατά τα άλλα καταπληκτική οθόνη; Όμορφο, γρήγορο, αλλά συγγνώμη δεν συμβιβάζομαι να βλέπω video στο Youtube και όταν μου έρχεται μήνυμα στο Facebook να πρέπει να εναλλάσσω τις εφαρμογές.

Όνειρο απατηλό οι δύο εφαρμογές πλάι πλάι στην οθόνη. Κρίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους ότι δεν είναι και καμιά ιδιαίτερη αναβάθμιση αλλά αυτό το 6,1mm δεν το είδα να έρχεται να πω την αλήθεια και με έχει βάλει σε μπρίζες. Έχω ipod touch το οποίο είναι εξίσου redicilusly λεπτό (συγνώμη για το αγγλικό) και μου έχει διεγείρει την περιέργεια να το δω από κοντά. Επιπλέον, έκανα την μ......κια και έβαλα στο ipad 3 ios 8. Τεράστιο σφάλμα, το μηχάνημα σέρνεται οπότε.......... είδωμεν

• Like 1
Δημοσ.

Το mini ειναι κοροιδια αναναθμιση. Το air θα ελεγα οτι αξιζει. Πιστευω αν μπορω οικονομικα, να το χτυπησω σε χρυσο οπως ειναι και το 5s

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα για μένα που δεν έβγαλε 12αρι. Είναι γελοίο σαν μέγεθος. Ταμπλςτ που δεν μπορείς να χειριστείς με το ένα χέρι. Κατά τα αλλα, αν εξαιρέσεις το χρυσό ολα τα αλλα τα βρίσκω "λογικα"

Δημοσ.

Καλύτερα για μένα που δεν έβγαλε 12αρι. Είναι γελοίο σαν μέγεθος. Ταμπλςτ που δεν μπορείς να χειριστείς με το ένα χέρι. Κατά τα αλλα, αν εξαιρέσεις το χρυσό ολα τα αλλα τα βρίσκω "λογικα"

Μια χαρα θα ηταν εναν 12αρι.Θα εβγαζε και ενα smart cover με πληκτρολογιο και θα το ονομαζε iPadBook air! ;)

Δημοσ.

Εμένα πάντως μία χαρά μ'έχει βολέψει το Note pro 12.2 που γράφω τώρα.

Για εξωτερικές υπηρεσίες κουβαλάω το 7αράκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...