GBorb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Έχω γνήσια τα windows 8. Φυσικά μέσω του windwos update μπορώ να έχω τα 8.1 Θέλω όμως να κάνω format και αν μπορώ να αποφύγω όλη αυτή τη χρονοβόρο διαδικασία. Μπορώ να βρω κάπου τo iso 8.1?
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει πατέντα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει http://www.howtogeek.com/187525/how-to-perform-a-clean-install-of-windows-8.1-with-a-windows-8-key/ Ισχυρίζεται λοιπόν εκεί ότι αν πας στη σελίδα upgrade και βάλεις το Product key σου για download των win 8 και μετά πας να κατεβάσεις τα 8,1 θα σε αφήσει κανονικά να πάρεις το .iso και μετά αρκεί να φτιάξεις ένα αρχείο ei.cfg μέσα στο φάκελο sources που να του λες ποια έκδοση θες να εγκατασταθει (έτσι ώστε να μη σου ζητήσει product key την ώρα της εγκατάστασης). Μετά αφού ανοίξουν τα windows αν βάλεις το product key πρέπει να σου το δεχτεί για ενεργοποίηση.
GBorb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τα βρήκα και τα κατεβάζω τώρα από το Ε.Μ.Π. Σε ευχαριστώ πάντως.
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Έχε υπόψιν σου όμως πως αν το Product key είναι για την core έκδοση και εσύ κατεβάσεις τα Pro θα πρέπει πάλι να κάνεις το κολπάκι με το ei.cfg για να εγκατασταθούν τα Core (αλλιώς μετά δε θα σου δέχεται το core key στα pro) Edit: τώρα συνειδητοποίησα από που τα κατεβάζεις, άρα λογικά βρήκες και καινούριο key
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα