greekparot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εχω ενα Samsung S4 & θελω να βγαλω την σιμ και να την βαλω σε ενα smartphone της Sony που εχει και αυτο android. Υπαρχει καποιος τροπος / μεθοδος να μην χαθει ουτε μια επαφη απο το Samsung & να μεταφερθουν με επιτυχια στη νεα συσκευη;
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Συγνωμη λογαριασμο στην Google δεν εχεις με smartphone S4; Απο εκει μπορεις να εχεις συγχρονισμενες ολες τις επαφες σου παντα στον Google λογαριασμο σου, και οταν θα μπεις με αυτο το λογαριασμο στην νεα συσκευη θα κανει αυτοματα αντιγραφη και των Google επαφων. Ποιος ασχολειται ακομη με sim cards και καρτες μνημης για τετοια πραγματα σημερα.. Δες αυτο το θεμα απο αλλο site με αναλυτικες πληροφοριες.
dimitris_213 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Λογικα για να εχεις κινητο android θα εχεις και λογαριασμο gmail οποτε το μονο ευκολο ειναι να μεταφερεις τις επαφες μεσω του gmail οπως λεει και ο φιλος απο πανω.
greekparot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω guys για την βοηθεια. Θα τσεκαρω και το λινκ του φιλου που εδωσε.
chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σε όσα κινητά έχω αλλάξει με το που βάλω το Gmail έρχονται και οι επαφές. Κατά την γνώμη μου οι επαφές εν έτη 2014 πρέπει να είναι στο gmail και όχι σε προϊστορικά Μέσα (SIM) . Έχω όλες μου τις επαφές οργανωμένες με πολλαπλά τηλέφωνα σε κάθε όνομα εμαιλ γενέθλια Φωτογραφίες διεύθυνσης και δεν έχω ξανασχοληθει με αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα