Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλα τα windows phone αν ειναι γρηγορα smooth καλη ποιοτητα κατασκευης κτλ ακομα εχω μεγαλο φοβο για το τη θα αντικρισω στο market καθως παιζω παιχνιδια στο κινητο μου συνεχως 

Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλα τα windows phone αν ειναι γρηγορα smooth καλη ποιοτητα κατασκευης κτλ ακομα εχω μεγαλο φοβο για το τη θα αντικρισω στο market καθως παιζω παιχνιδια στο κινητο μου συνεχως 

Μια χαρα ειναι τα wp, γρηγορα, απλα και σταθερα. Εδω και ενα χρονο που τα χρησιμοποιω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Τα live tiles μου καναν ζημια, δεν μπορω χωρις αυτα..

Oσο για τα games, δεν ασχολουμαι προσωπικα με παιχνιδια στο κινητο αλλα ξερω οτι δεν υπαρχει η ποικιλια που θα βρεις στο ios ή android. 

Ριξε μια ματια στο store να δεις τι υπαρχει http://www.windowsphone.com/en-us/store/xbox-games

Δημοσ.

δεν μπορω να πω πως ενθουσιαζομαι με το store αλλα αν ειναι ποιοτηκο στην κατασκευη με καλη καμερα smooth κανω την καρδια μου πετρα

Δημοσ.

Από άποψη smoothness μπορώ να πω ότι πατάνε κάτω android ίσως και ios. Η ποιότητα κατασκευής των lumias είναι γενικά καλή ωστόσο σε ορισμένα διαβάζω για υψηλές θερμοκρασίες (βλέπε 930) και προβληματικές οθόνες αλλά δεν έχω καταλάβει αν αυτά έχουν λυθεί μετά τα τελευταία firmware/OS updates. Από market έχει ελλείψεις αλλά για τις δικές μου ανάγκες είναι υπερπλήρες. 

Για games κάνε browse το market να δεις αν σε καλύπτουν. Κατά τη γνώμη μου αν είσαι ok με τα παιχνίδια και είσαι χρήστης που δεν πειράζει τα εσώψυχα του κινητού κοίτα και την WP επιλογή.

Αυτά από χρήστη wp/ios/blackberry/android (η σειρά είναι και σειρά προτίμησής μου)

Δημοσ.

Μια φορά έκανα το λάθος και αγόρασα WP, μην το κάνεις και εσύ.

Ωραίες συσκευές, smooth λειτουργικό, καλές τιμές, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν έχει καθόλου υποστήριξη από developers?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι το αντίθετο..απο τοτε που πηρα wp αναρωτιέμαι τι εκανα 3 χρονια στο android.

Το καθολου υποστήριξη είναι υπερβολικο, μια χαρα ειναι το store για τα χρονια ζωης των wp8. Εσυ νομιζεις οτι στα πρωτα χρονια του android ηταν γεματο το store;

• Like 1
Δημοσ.

Το τι γινόταν στην αρχή του κάθε λειτουργικού δεν έχει καμία σημασία. Σήμερα παίρνεις το τηλέφωνο, όχι σε 3 χρόνια που θα έχει, αν εχει εφαρμογές...

Και από τι στιγμή που η μεγαλύτερη συναναστροφη με το τηλέφωνο έχει να κάνει με εφαρμογές, είναι τουλάχιστον γελοίο κάποιος να προτείνει WP αντί Android....

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ WP από τα wp7 . . . Τα 7 ήταν πολύ αίσχος ... Και πήγα σε android με το galaxy note 1 και μετά το Sony xperia s ...με τον ερχομό τον wp8 ξαναδοκιμασα και από τότε ειμαι με wp8 ... Πλέον με τα 8.1 δεν μου λείπει τπτ ... Όλα καλά το στορ έχει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ ... Και από παιχνίδια έχει κάποιες καλές επιλογές ... Αλλά όχι όπως στα αλλα λειτουργικά . Από θέμα κάμερας τα WP είναι τα καλύτερα από όλα λόγο ύπαρξης της ΝΟΚΙΑ ... Που έχουν την καλύτερη κάμερα ... Βλέπε 1020-930-925 ... Αναβαθμίσεις παίρνεις πάντα ... Για 36 μήνες ... Όλες ... Επισεις ποιότητα κατασκευής είναι από άλλο πλανήτη ... Ειδηκα όταν μιλάμε για το Lumia930... Το οποίο και έχω και είναι υπέρ smooth και πολύ γρήγορο ! Αυτά από μένα ! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς !!

Δημοσ.

Το τι γινόταν στην αρχή του κάθε λειτουργικού δεν έχει καμία σημασία. Σήμερα παίρνεις το τηλέφωνο, όχι σε 3 χρόνια που θα έχει, αν εχει εφαρμογές...

Και από τι στιγμή που η μεγαλύτερη συναναστροφη με το τηλέφωνο έχει να κάνει με εφαρμογές, είναι τουλάχιστον γελοίο κάποιος να προτείνει WP αντί Android....

Καλα οκ, εσυ νομιζεις οτι η πλειοψηφια του κοσμου καθεται ολη μερα και ασχολειται με παιχνιδια τηλεφωνου..αλλη δουλεια δεν εχει.

Και ξαναλεω μια χαρα εφαρμογες εχει, δεν μου εχει λειψει κατι. Αλλα πως να το ξερεις αυτο αφου δεν εχεις δοκιμασει το τηλεφωνο και σχολιαζεις περι γελοιοτητας..

• Like 1
Δημοσ.

Τα WP είναι φυσικά μια χαρά και φυσικά στο smoothness έναντι του android είναι ανώτερα ήδη από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκαν και πλέον όσως αφορά τις ελλείψεις που είχε η ψαλίδα έχει κλείσει, το android δεν έχει καταφέρει να πιάσει το smoothness των WP και του ios σε καμία περίπτωση ενώ έχει ασταθής επιδόσεις. Αλλά αν θες να παίζεις όλη την ώρα παιχνίδια καλύτερα να μείνεις στο android. Από market μπορείς να πάρεις μια ιδέα και τώρα από το PC σου, είναι πολύ δύσκολο να ξέρει κάποιος ακριβώς τις απιτήσεις σου

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οκ, εσυ νομιζεις οτι η πλειοψηφια του κοσμου καθεται ολη μερα και ασχολειται με παιχνιδια τηλεφωνου..αλλη δουλεια δεν εχει.

Και ξαναλεω μια χαρα εφαρμογες εχει, δεν μου εχει λειψει κατι. Αλλα πως να το ξερεις αυτο αφου δεν εχεις δοκιμασει το τηλεφωνο και σχολιαζεις περι γελοιοτητας..

1. Κάνεις δε μίλησε για παιχνίδια

2. Είχα στην κατοχή μου wp8 συσκευή (ativ s) πάνω από ένα χρόνο. Όπως και τάμπλετ με win8.

3. Το ότι δεν λείπει σε εσένα κάποια εφαρμογή, δεν σημαίνει ότι το store είναι πλήρες. Απέχει έτη φωτός από τις άλλες πλατφόρμες, τόσο σε ποικιλία, όσο και σε ποιότητα εφαρμογών. Και για λόγο του αληθές, ας κρίνει και ο καθένας μόνος του με το screenshot. post-211937-0-40205500-1413793312_thumb.png

Δημοσ.

Οπως και επειδη εσυ μπορεις να χρησιμοποιεις μια εφαρμογη για το ξεματιασμα δεν σημαινει οτι θα λειψει σε αλλους!

Τα 8,1 σε σχεση με τα 8αρια ειναι αρκετα βελτιωμενα. Απο το screenshot βλεπω οτι ολες οι γνωστες εφαρμογες υπαρχουν. 

Και επειδη επαναλαμβανομαστε και δεν εχει νοημα, οι 300k εφαρμογες του wp store (διπλασιασμος σε ενα χρονο) ειναι σιγουρα λιγοτερες απο το 1mil του android. Ομως αυξανονται με καλο ρυθμο και πλεον οι "σημαντικες" εφαρμογες ειναι εδω. 

Διαφωνω γι αυτο που λες σχετικα με την ποιοτητα. Τα baconit/readit ειναι απιστευτα reddit apps, το mytube/metrotube αφηνει πισω οποιαδηποτε εφαρμογη youtube ειχα την τυχη να δω, ακομα και  weather apps ή τα news reader οπως το nextgen ή το phonly ειναι πανεμορφες εφαρμογες κλπ.

Χρησιμοποιω android στο tablet (tab 3 10.1) και εκει η εμπειρια χρησης ειναι καλη. Ομως σε low-mid τηλεφωνα δεν ειχα καθολου καλη εμπειρια (galaxy mini 3, galaxy core, xperia s) και γι αυτο στραφηκα σε Nokia και δεν το εχω μετανιωσει καθολου. 

• Like 2
Δημοσ.

Σου άρεσε κάποιο wp κινητό και θες να το πάρεις ή απλά θες να κάνεις αλλαγή στο λογισμικό. Αν είναι το 2ο δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αν είναι το 1ο, πας βλέπεις το κινητό από κοντά και αποφασίζεις αν σε καλύπτει.

Τα windows δε νομίζω να υπερτερούν έναντι του android όπως και το αντίθετο. Ότι βολεύει τον καθένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...