asturias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Άνοιξα το xbox 360 μου μετα απο καιρο και ενω μεσω αναλογικου σηματος συνδεεται μια χαρα στην τηλεοραση και λειτουργει (με χαμηλη ποιοτητα φυσικα ), αντιθετως, αμα το συνδεσω με το hdmi, οχι μονο δεν δειχνει εικονα, αλλα δεν μπουτάρει καν!Εψαξα αρκετα μέσω google, αλλά οι περισσοτεροι απλως το ελυναν με ενα reset των ρυθμισεων πατωντας συγκεκριμενα κουμπια στο controller κατα τo bootαρισμα του xbox.Σε εμενα ομως, το χειριστήριο δεν συνδεεται ((ανεξαρτητα απο το αν ειναι wireless ή οχι)), καθως η συσκευή ΔΕΝ BOOTAΡΕΙ ΚΑΝ ...Τι πιστευετε ??(παρεπιπτώντος πριν το παρατησω για αυτον τον καιρο, το συνεδεα σε οθονη υπολογιστη που δεν ειχε hdmi οποτε ειχα αγορασει καλωδιο που μετετρεπε το hdmi του xbox σε βυσμα οθονης (δεν θυμαμαι πως λεγεται η εισοδος, παντως ειναι το φαρδυτερη απο τις 2 που ξερω οτι υπάρχουν...Δυστυχως δεν εχω ποια την οθονη, αλλα ουτε και παρομοια ωστα να το δοκιμασω εκει) Spoiler Alert :P :ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ το καλωδιο hdmi μου ειναι δοκιμασμενο οτι δουλευει (δοκιμασα και αλλο κιολας αλλα τπτ) EDIT: XBOX 360, ενα οχι και τοσο ΣΥΧΝΟ HDMI προβλημα...
doctorC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Rgh? Φλασαρισμενο? (Με αλλα λογια ειναι δπασμενο?)
asturias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οχι ρε, αλλα μαλλον μπορει να φταιει η οθονη ...Τι να σου πω, αυριο θα δοκιμασω σε αλλη και θα δουμε...Σημερα συνειδητοποίησα πως ουτε το PC μπορει να συνδεθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα