sodimitris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια εχω για την δουλεια μου ενα λογαριασμο στο gmal γινεται καποια μικρη εφαρμογουλα να ανοιγω τον υπολογιστη και να μου δειχνει εκει ή και με θορυβο να με ειδοποιει για νεο μηνυμα?
mckaibomber Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ειδοποιήσεις Οι ειδοποιήσεις του Gmail σάς ενημερώνουν όταν λαμβάνετε κάποιο νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατά την άφιξη κάποιου νέου μηνύματος, θα δείτε να εμφανίζεται ένα αναδυόμενο πλαίσιο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την αλληλογραφία σας ακόμα και όταν δεν βλέπετε το Gmail. Σε υπολογιστή Αυτές οι ειδοποιήσεις είναι διαθέσιμες για Google Chrome, Firefox και Safari. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ειδοποιήσεων επιφάνειας εργασίας Ανοίξτε το Gmail. Κάντε κλικ στο γρανάζι επάνω δεξιά. Επιλέξτε Ρυθμίσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, προς την ενότητα Ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας (μείνετε στην καρτέλα "Γενικά"). Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω: Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων σχετικά με νέα μηνύματα: Εάν χρησιμοποιείτε τις κατηγορίες εισερχομένων, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για τα μηνύματα στην "Κύρια" κατηγορία. Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων σχετικά με σημαντικά μηνύματα: Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε εισερχόμενο μήνυμα που επισημαίνεται ως σημαντικό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάταξη βάσει σπουδαιότητας. Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων μηνυμάτων Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στο κάτω μέρος της σελίδας. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του Gmail Σημαντικά Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Gmail και να έχετε το Gmail ανοιχτό στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, προκειμένου να βλέπετε τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας. Εάν προηγουμένως είχατε απενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, αλλάξτε τις ρυθμίσεις για να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις για το mail.google.com. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίον μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο Chrome.
sodimitris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εγω θελω εφαρμογη και να ειναι κλειστος καυε broswer
NikosKallithea Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Thunderbird https://www.mozilla.org/el/thunderbird/
tasgial Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι κάτι σαν αυτό... http://gallery-live.com/sidebar-gadgets/GMail%20Counter 1
sodimitris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αυτο ακριβως εψαχνα @tasgial!! υπαρχει κατι ιδιο και για το hotmail?
bazinga13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 http://gallery-live....s/GMail Counter Αυτο λειτουργει ακομα και αν εχεις κλειστο το μαιλ?δηλαδη δεν εισαι στην σελιδα? Υπαρχει και η αναλογη εφαρμογη για κινητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα