Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος εχει ένα παλιο nokia (ιδεα δεν εχω αν είναι symbian) και πηρε σημερα ένα s4 Mini

Πως μπορει να μεταφερει τις επαφες του στο νέο κινητο που εχει micro sim και το παλιο απλη sim ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν έχει επιλογή να τις κάνει εξαγωγή στη κάρτα μνήμης σε αρχείο .vcf? Μετά αυτό το αρχείο το περνάς στο άλλο κινητό και το κάνεις εισαγωγή στις επαφές. 

Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να τις στείλει με bluetooth.

Δημοσ.

Μπορεί κανονικά να μεταφέρει τις επαφές στη sim. Η sim είναι ίδια. Απλά η micro sim είναι η κομμένη έκδοση της απλής sim . Θα αναγνωρίσει κανονικά τις επαφές.

Δημοσ.

Δεν έχει επιλογή να τις κάνει εξαγωγή στη κάρτα μνήμης σε αρχείο .vcf? Μετά αυτό το αρχείο το περνάς στο άλλο κινητό και το κάνεις εισαγωγή στις επαφές. 

Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να τις στείλει με bluetooth.

Δεν ξερω αν εχει τετοια δυνατοτητα το κινητο

Μπορεί κανονικά να μεταφέρει τις επαφές στη sim. Η sim είναι ίδια. Απλά η micro sim είναι η κομμένη έκδοση της απλής sim . Θα αναγνωρίσει κανονικά τις επαφές.

Όταν όμως παρει την microsim η παλια απενεργοποιειται

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει τετοια δυνατοτητα το κινητο

Όταν όμως παρει την microsim η παλια απενεργοποιειται

Γιατί να μην τη μετατρέψει απλά;

Δημοσ.

Το ότι απενεργοποιείτε η ΣΙΜ σημαίνει ότι δε πιάνει σήμα όχι ότι δεν ανοίγει το κινητό με αυτήν :P 

Πάντως αυτά που σου είπα εγώ ειδικά για την αποστολή με bluetooth υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε κινητά του 1821 που λέει ο λόγος. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι απενεργοποιείτε η ΣΙΜ σημαίνει ότι δε πιάνει σήμα όχι ότι δεν ανοίγει το κινητό με αυτήν :P

Πάντως αυτά που σου είπα εγώ ειδικά για την αποστολή με bluetooth υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε κινητά του 1821 που λέει ο λόγος. 

Αν μπορει να τις κανει ομαδικα καλο θα είναι .....Εχει πανω από 200 και είναι μπελας μια μια ...

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει τύχει να δω συσκευή που έχει αποστολή με bluetooth αλλά έχουν ξεχάσει να βάλουν επιλογή όλων!!!  :shock:

ΥΓ: και τώρα που το θυμήθηκα, το έχω δει σε ένα Νοκια...

Δημοσ.

Μπορει και με το kies εγω με αυτο τα μετέφερα

Με ποιο τροπο με το Kies ??

Είναι σιγουρο αυτό ?? Ειχα αλλη γνωμη ότι "καταστρεφεται" η παλια.

Δημοσ.

Όντως τώρα που το είπε το παιδί κάτι μου θυμίζει και μένα. Κάπου είχα διαβάσει ότι είχε επιλογή για μεταφορά αρχείων από παλιά συσκευή όποια κι αν ηταν αυτη. Γκουγκλαρε το αν θες διότι εγώ δυστυχώς δεν έχω kies ούτε πρόκειται να βάλω αυτό το θεόβαρο άχρηστο πράμα :P

Τι να σου πω, εγώ ληγμένη κάρτα έχω βάλει σε συσκευή, ανοίγει κανονικά βάζοντας PIN και απλά δε βρίσκει δίκτυο ή λέει Ανενεργή SIM. Δε θυμάμαι αν μπαίνει στις επαφές ομως!

Δημοσ.

Τα δεδομένα παραμένουν μέσα απλά δεν μπορεις να συνδεθείς στο δίκτυο πλέον

• Like 1
Δημοσ.

Το παλιο Nokia είναι το 2600c

Δεν μπορεσα να βρω αν είναι symbian

Καποια ιδεα για την μετααφορα επαφων ?

Με nokia pc suite θα συνεργάζεται  για εξαγωγή επαφων σε αρχειο για εισαγωγή σε gmail ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...