Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ενας φιλος εχει ένα παλιο nokia (ιδεα δεν εχω αν είναι symbian) και πηρε σημερα ένα s4 Mini Πως μπορει να μεταφερει τις επαφες του στο νέο κινητο που εχει micro sim και το παλιο απλη sim ? Ευχαριστω.
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει επιλογή να τις κάνει εξαγωγή στη κάρτα μνήμης σε αρχείο .vcf? Μετά αυτό το αρχείο το περνάς στο άλλο κινητό και το κάνεις εισαγωγή στις επαφές. Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να τις στείλει με bluetooth.
thomasG4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί κανονικά να μεταφέρει τις επαφές στη sim. Η sim είναι ίδια. Απλά η micro sim είναι η κομμένη έκδοση της απλής sim . Θα αναγνωρίσει κανονικά τις επαφές.
disqualified Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 αν εχει symbian σιγουρα εχει επιλογη μεσα απο nokia suite ή όπως αλλιώς λέγεται να τις περάσει στο gmail
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει επιλογή να τις κάνει εξαγωγή στη κάρτα μνήμης σε αρχείο .vcf? Μετά αυτό το αρχείο το περνάς στο άλλο κινητό και το κάνεις εισαγωγή στις επαφές. Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να τις στείλει με bluetooth. Δεν ξερω αν εχει τετοια δυνατοτητα το κινητο Μπορεί κανονικά να μεταφέρει τις επαφές στη sim. Η sim είναι ίδια. Απλά η micro sim είναι η κομμένη έκδοση της απλής sim . Θα αναγνωρίσει κανονικά τις επαφές. Όταν όμως παρει την microsim η παλια απενεργοποιειται
thomasG4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω αν εχει τετοια δυνατοτητα το κινητο Όταν όμως παρει την microsim η παλια απενεργοποιειται Γιατί να μην τη μετατρέψει απλά;
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το ότι απενεργοποιείτε η ΣΙΜ σημαίνει ότι δε πιάνει σήμα όχι ότι δεν ανοίγει το κινητό με αυτήν Πάντως αυτά που σου είπα εγώ ειδικά για την αποστολή με bluetooth υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε κινητά του 1821 που λέει ο λόγος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το ότι απενεργοποιείτε η ΣΙΜ σημαίνει ότι δε πιάνει σήμα όχι ότι δεν ανοίγει το κινητό με αυτήν Πάντως αυτά που σου είπα εγώ ειδικά για την αποστολή με bluetooth υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε κινητά του 1821 που λέει ο λόγος. Αν μπορει να τις κανει ομαδικα καλο θα είναι .....Εχει πανω από 200 και είναι μπελας μια μια ...
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει τύχει να δω συσκευή που έχει αποστολή με bluetooth αλλά έχουν ξεχάσει να βάλουν επιλογή όλων!!! ΥΓ: και τώρα που το θυμήθηκα, το έχω δει σε ένα Νοκια...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μπορει και με το kies εγω με αυτο τα μετέφερα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορει και με το kies εγω με αυτο τα μετέφερα Με ποιο τροπο με το Kies ?? Το ότι απενεργοποιείτε η ΣΙΜ σημαίνει ότι δε πιάνει σήμα όχι ότι δεν ανοίγει το κινητό με αυτήν Πάντως αυτά που σου είπα εγώ ειδικά για την αποστολή με bluetooth υπάρχει αυτή η δυνατότητα και σε κινητά του 1821 που λέει ο λόγος. Είναι σιγουρο αυτό ?? Ειχα αλλη γνωμη ότι "καταστρεφεται" η παλια.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αν το ψαξεις θα το βρεις, εχει επιλογες μεταφοράς στο μενου φυσικα
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με ποιο τροπο με το Kies ?? Όντως τώρα που το είπε το παιδί κάτι μου θυμίζει και μένα. Κάπου είχα διαβάσει ότι είχε επιλογή για μεταφορά αρχείων από παλιά συσκευή όποια κι αν ηταν αυτη. Γκουγκλαρε το αν θες διότι εγώ δυστυχώς δεν έχω kies ούτε πρόκειται να βάλω αυτό το θεόβαρο άχρηστο πράμα Είναι σιγουρο αυτό ?? Ειχα αλλη γνωμη ότι "καταστρεφεται" η παλια. Τι να σου πω, εγώ ληγμένη κάρτα έχω βάλει σε συσκευή, ανοίγει κανονικά βάζοντας PIN και απλά δε βρίσκει δίκτυο ή λέει Ανενεργή SIM. Δε θυμάμαι αν μπαίνει στις επαφές ομως!
disqualified Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με ποιο τροπο με το Kies ?? Είναι σιγουρο αυτό ?? Ειχα αλλη γνωμη ότι "καταστρεφεται" η παλια. Τα δεδομένα παραμένουν μέσα απλά δεν μπορεις να συνδεθείς στο δίκτυο πλέον 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το παλιο Nokia είναι το 2600c Δεν μπορεσα να βρω αν είναι symbian Καποια ιδεα για την μετααφορα επαφων ? Με nokia pc suite θα συνεργάζεται για εξαγωγή επαφων σε αρχειο για εισαγωγή σε gmail ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα