Προς το περιεχόμενο

Bridging μεταξύ bauteck k zteH108NS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! θα ήθελα μια βοήθεια, έχω ένα ρουτερ zte H108NS ΟΤΕ και θέλω να βάλω repeater ένα bautec tw , για να πίανω και σε άλλο όροφο!! Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς γίνεται βήμα βήμα?? Ευχαριστω εκ των προτερων, είμαι νέα στο κομμάτι της τεχνολογιας, τετοιου ειδους,αν και νιωθω αρκετα, απο ορολογια!! Οποιος ξέρει ας βοηθησει :-D  :-D  :blink:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!! θα ήθελα μια βοήθεια, έχω ένα ρουτερ zte H108NS ΟΤΕ και θέλω να βάλω repeater ένα bautec tw , για να πίανω και σε άλλο όροφο!! Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς γίνεται βήμα βήμα?? Ευχαριστω εκ των προτερων, είμαι νέα στο κομμάτι της τεχνολογιας, τετοιου ειδους,αν και νιωθω αρκετα, απο ορολογια!! Οποιος ξέρει ας βοηθησει :-D  :-D  :blink:

αν θες να βαλεις το baudtec να παιζει σαν repeater δηλαδη να παιρνει ασυρματα απο το zte και να δινει ασυρματα δυστυχως δεν γινεται.αν θες να παιρνει με καλωδιο απο το zte και να δινει ασυρματα δηλαδη σαν access point τοτε ναι γινεται και μπορω να σου πω και τις οδηγιες βημα βημα.παντως και τα 2 ρουτερ ειναι αθλια:P

οποτε πες μου αν σε  βολευει η λυση με καλωδιο για να στην πω.αν θες ασυρματα πας σε repeater. μετα μια αλλη λυση αλλα λιγο ακριβη ειναι να βαλεις Powerlines. δεν θα υπαρχει καλωδιο ethernet μεταξυ των 2 router διοτι το δικτυο θα μεταφερεται μεσα απο τα powerlines.εκει το baudtec Θα σεταριστει σαν να ειχεις βαλει καλωδιο δηλαδη access point και οχι Repeater.απλα δεν υπαρχει καλωδιο γιατι το καλωδιο στην πραξη θα ειναι τα powerlines.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...