Προς το περιεχόμενο

AGP 8x,4x,2x,1x

LostInMySelf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα.Ο υπολογιστής μου είναι σχετικά παλιός και βρήκα μια κάρτα prolink ΜΧ440-8x η οποία γράφει στο site της τα΄παρακάτω :

By adding support for the newest AGP3.0 features, PixelView GeForce4 MX440 with AGP8X series can take advantage of the new peak AGP bandwidth of 2.1 GB/s to offer even higher graphics performance. But it still supports the AGP2.0 specification, it retains compatibility with older AGP4X, AGP2X and AGP 1X systems.

To πρόβλημα είναι ότι εγώ έχω motherboard Intel GA-6BXC το οποίο υποστηρίζει νομίζω μέχρι 1x αλλά δεν ξέρω τι version ακριβώς.Δεν ξέρω τι να κάνω αλλά η κάρτα μου(viper 770) θέλει επειγόντως αντικατάσταση. Πείτε μου να την αγοράσω ή θα κλαίω τα λεφτά μου?

Δημοσ.

Για αρχή σίγουρα υποστηρίζει και 2x (AGP 1.0) specs.

Όσο για την συμβατότητα είναι δεδομένη αφού κιόλας το γράφει, δηλαδή θα σου παίζει μια χαρά.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν νομίζω να δεις και μεγάλη διαφορά (δεν ξέρω και τι επεξεργαστή έχεις) σε σχέση με την Viper γιατί είναι πολύ πιθανό ο επεξεργαστής να "μπουκώνει" την κάρτα γραφικών σου και να μην μπορεί να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της (αν και αυτό είναι δεδομένο αφού δεν θα έχεις τόσο μεγάλο δίαυλο μεταφοράς δεδομένων)

Αυτά

Δημοσ.

Βασικά αν όντως την υποστηρίζει θα την αγοράσω γιατί δεν υπάρχουν φτηνότερες απο την συγκεκριμένη που βρήκα και η Viper που έχω υπερθερμαίνεται!

Εγώ κατάλαβα ότι όπως λέει στο ξένο site η κάρτα αυτή παίζει και σε version 2.0 αλλά η δικιά μου ειναι 2.0 ? Άλλο το 2x και άλλο το 2.0 και νομίζω ότι η viper είναι 1.0 ή 1.1 ΄κάτι τέτοιο τεσπα.

Να το ρισκάρω να την αγοράσω ?

:?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...