Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Καθε φορα που ανοιγω τα windows μου βγαζει ενα παραθυρακι με ηχο και ενα κοκκινο Χ και μου λεει
''Τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το 'Pleasewait.exe' . Βεβαιωθειτε οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και προσπαθηστε ξανα.

Οταν το κλεινω εξαφανιζονται ολα μενω μονο με το wallpaper και κολλαω,δεν μπορω να κανω τιποτα.

Επισης μου βγαινει και το εξης καθε φορα που μπαινω στα windows ή οταν ανοιγω ενα οποιοδηποτε προγραμμα
''Το σημειο εισαγωγης_crtCreateSymbolicLinkW της διαδικασιας δεν ηταν δυνατο να εντοπιστει στη βιβλιοθηκη δυναμικης συνδεσης MSVCR110.dll.'' παλι με κοκκινο Χ και ηχο

Εψαξα στο νετ βρηκα οτι το regcure διορθωνει κατι τετοια θεματα το ετρεξα πατησα scan->fix->restart αλλα τιποτα...

Δεν ξερω και πολλα αγγλικα ουτε εχω γνωσεις υπολογιστων,οποτε οτι μου προτεινετε αν γινετε να ειναι γραμμενο σε πολυ απλα ελληνικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από VALLGOX
Δημοσ.

Σκάναρε όλο το PC με κάποιο antirivus. Και με malwarebytes  καθώς και με το ADWcleaner 

Μπορεί να χρειαστεί να τα τρέξεις σε ασφαλή λειτουργία για να καταφέρεις να σβήσεις κάποιον ιό που θα βρουν. (ασφαλή λειτουργία μπαίνεις πατώντας F8 την ώρα που ανοίγει το PC, αμέσως πριν ξεκινήσουν να φορτώσουν τα windows)

Για το MSVCR110.dll πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και απεγκατέστησε ότι λέει: 

Microsoft visual C++  ώστε να τα ξαναβάλεις. Τα βρίσκεις εδώ που τα έχει όμορφα μαζεμένα. Αν έχεις 32bit windows βάζεις μόνο τα x86. Αν έχεις 64bit windows τα βάζεις όλα. (το αν χρειάζονται και τα παλιά 2005, 2008 δε το ξέρω σίγουρα αλλά ελπίζω να μου λύσει και εμένα κάποιος την απορία. Τα καινούρια σε συμπεριλαμβάνουν τα παλιά; )

• Like 1
Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, αλλά έτσι όπως περιγράφεις τα πράγματα (κολλήματα, σφάλματα) κάτι  μου λέει ότι μπορεί να έχεις κάποιον ιό και να σου χάλασε κάτι στο σύστημα. Το πρόβλημα είναι ότι αν έχει χαλάσει κάτι, ακόμα και να φύγει το ύποπτο αρχείο δε θα φτιαχτούν αυτόματα όλα :P Σκάναρε να δουμε αν ειναι καθαρό ή να καθαρίσει τελος παντων και βλέπουμε στην πορεία. 

Δεν μας είπες και το windows έχεις;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω τα 7 ultimate 32 bit

Υπαρχει ενα αρχειο που λεει microsoft visual J# .Net Redistributable Package 1.1 το σβηνω και αυτο??

Επισης κατεβαζω και το Microsoft Visual C++ 2012 Update 4 Redistributable (x86 and x64)??

Δημοσ.

χμμ προσωπικά δε το έχω καν αυτο στο pc και δεν έχει τύχει να μου χρειαστεί από κάποιο πρόγραμμα. Άφησε το όπως είναι, εξάλλου το MSVCR110.dll από ότι θυμάμαι περιλαμβάνεται σε αυτά που σου είπα. Ναι βάλτο και το 2012. 

• Like 1
Δημοσ.

Tα εκγατεστησα ολα τα C++ ξανα οπως μου ειπες εκανα επανεκινηση αλλα τιποτα παλι τα ιδια με το MSVCR110.dll ...

Το scan για το pleasewait.exe θελει χρονο οποτε με βλεπω για αυριο.

Δημοσ.

Ναι με antivirus θα αργήσει... Το malwarebytes όμως και το ADW δεν αργούν πολύ. (αλλά κάνουν και διαφορετική δουλειά)

Το dll το συγκεκριμένο συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που έβαλες οπότε έπρεπε να διορθωθεί αν ήταν χαλασμένο. Τελείωσε το σκανάρισμα να δεις τι θα βρει και στην εκκίνηση των windows (μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο εκεί και φορτώνει κάτι που δε πρέπει) 

Περίμενε και κάναν άλλον μήπως δώσει και κάποια άλλη ιδέα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα δεν ηταν ιος,πατησα απο τις επιλογες του F8 πριν ξεκινησουν τα windows επιδιορθωση windows και μετα επαναφορα συστηματος σε προηγουμενο σημειο και λυθηκε το προβλημα.Μαλλον ειχα θεμα με το τελευταιο windows update απο οτι υποψιαστηκα οποτε εκλεισα το winows update μονιμα απο Control Panel -> System and Security -> Windows Update.

Ευχαριστω πολυ παντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...