kirdou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπέρα.Αντιμετωπίζω το εξής θέμα και θα ήθελα κάποιον να μου προτείνει πώς να κινηθώ.Το Ιανουάριο είχα κάνει ετήσιο συμβόλαιο για triple play με 54 ευρώ αλλά είχα ζητήσει να μην ενεργοποιήσουν το adult pack(κανάλι ενηλίκων) παρόλο που το είχα δωρεάν στο πακέτο.Είχα ζητήσει να μη το ενεργοποιήσουν διότι μετά χρεώνόταν απο ένα διάστημα τους 3 μήνες δηλαδή, και γενικά άν ήθελες να το διακόψεις ήταν μπελάς. Το Αυγουστο τους ζήτησα να το ενεργοποιήσουν τελικά σκεφτόμενος να μην χάσω το προνόμιο που ήταν για 3 μήνες δωρεάν.Αυτοί αντί απλά να το ενεργοποιήσουν όπως είχα το δικαίωμα ακόμα και εν μέσω του συμβολαίου έκαναν νέο συμβόλαιο για ένα χρόνο!Με οικονομικότερους όρους είναι η αλήθεια αλλά εγώ ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο.Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζεται να πληρώσω μεγαλύτερο πέναλντι άν θέλω να αποδεσμευτώ καθώς το συμβόλαιο μου θα έληγε τον Γενάρη που μας έρχεται. Φυσικά το αμφισβήτησα και έχει σταλεί και αίτημα για αυτο τον σκοπό καθώς θέλω να βάλω οτε στην θέση της νόβα.Ολα αυτά μου τα ανεφερε η εκπρόσωπος που μίλησα στο τηλέφωνο.Ερωτώ εγώ.Πώς είναι δυνατόν να γίνει ανανέωση του συμβολαίου με χαμηλότερη τιμή μεν αυθαίρετα δε και μάλιστα στην μέση της σύμβασής τον Αυγουστό;Αυτοί δεν μας λένε ότι μετατροπή μπορεί να γίνει μόνο προς τα πάνω και όχι φθηνότερο;Σκέφτομαι να βάλω οτε και να μην τους δώσω μία απο το πέναλτι.Τι θα κάνατε στην θέση μου;
katamaran7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αρχίκα πρέπει να μιλήσεις με forthnet για να δεις τι γίνεται . Γράψε εδώ μήνυμα https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σου πουν τι γίνεται με το συμβόλαιο και τα λοιπά ώστε να λυθεί το μπέρδεμα και να μη μιλάς στο τηλέφωνο . Μετά θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα