Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, θα θελα να ρωτήσω εαν κυκλοφορούν δωρεάν προγράμματα σαν το ARO 2013 ,που απομακρύνουν άχρηστα αρχεία και κάνουν τον υπολογιστή να δουλεύει καλύτερα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που έβαλες αυτό το ARO 2013 στο PC σου; Απο που το βρήκες; Σε ρωτάω γιατί φαίνεται απο το λίγο που έψαξα ότι το πρόγραμμα περιέχει spyware.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τέτοια προγράμματα περισσότερο κακό, παρά καλό κάνουν στον υπολογιστή.
Αν ο χρήστης προσέχει τι βάζει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ το Revo Uninstaller στην Free έκδοση του, το οποίο καθαρίζει κατά την απεγκατάσταση από τυχόν "υπολείμματα". Με λίγα λόγια προλαμβάνεις να μην γίνει χάος στο σύστημα.
Υ.Γ.: Στο Macintosh χρησιμοποιώ το App Cleaner

• Like 1
Δημοσ.

και το revo unistaller και το ccleaner έχω εγκατεστημενα και κάνουν πολλή καλή δουλειά, απλά ο λόγος που ρωτάω είναι ότι το aro όταν το εγκατέστησα με ένα scaning που έκανα στο σύστημα, μου βρήκε γύρω στα 3000 θέματα τα οποία περιελαμβαναν software,junk files κλπ και όταν πάτησα επιδιόρθωση έλεγε ότι επειδή είναι δοκιμαστική έκδοση σου διορθώσαμε μόνο τα 50 σφάλματα, ενώ για τα λοιπά πρέπει να πλερω..

Δημοσ.

και το revo unistaller και το ccleaner έχω εγκατεστημενα και κάνουν πολλή καλή δουλειά, απλά ο λόγος που ρωτάω είναι ότι το aro όταν το εγκατέστησα με ένα scaning που έκανα στο σύστημα, μου βρήκε γύρω στα 3000 θέματα τα οποία περιελαμβαναν software,junk files κλπ και όταν πάτησα επιδιόρθωση έλεγε ότι επειδή είναι δοκιμαστική έκδοση σου διορθώσαμε μόνο τα 50 σφάλματα, ενώ για τα λοιπά πρέπει να πλερω..

Τέτοιου είδους προγράμματα όπως το ARO πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Βγάζουν παραπάνω λάθη και άχρηστα αρχεία με σκοπό να πληρώσει ο χρήστης την ολοκληρωμένη έκδοση αλλά στην ουσία να μην κάνει τίποτα καλύτερο απο ότι θα έκανε ενα απλό πρόγραμμα όπως το CCleaner.

Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα ότι γράφουν ότι κάνουν. Για αυτό σε ρώτησα και πιο πριν απο που το βρήκες αυτό το πρόγραμμα. Είναι γνωστό rogue software.

Την ίδια απάτη έκαναν και με διάφορα αντιικά που δήλωναν ότι μπορούν να αφαιρέσουν και του πιο δύσκολους ιούς . Μόλις το εγκαθιστούσες, έκανες scan έβρισκε 2000 μολύνσεις και ως δια μαγείας όταν πήγαινες να τα αφαιρέσεις δεν τα αφαιρούσε όλα και ζητούσε χρήματα για να τα αφαιρέσει.

Ποτέ μην εμπιστεύεσαι πρόγραμμα όταν βλέπεις ότι ζητάει λεφτά για να κάνει τη δουλειά που πρέπει. Όλες οι πληρωμένες εκδόσεις προγραμμάτων προσφέρουν trial που μέσα σε ένα μήνα μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα και είναι πλήρως λειτουργικό.

Κάνε ένα scan με το Malwarebytes Anti-Malware γιατί μπορεί να έχουν μείνει ακόμα υπολείμματα spyware στον υπολογιστή σου μετά τη χρήση του ARO.

• Like 2
Δημοσ.

Eυχαριστω παιδιά με καλύψατε. Aναμμεσα από malware antiwalware και spybot ποιο θα κρατούσατε και με antivirus eset nod32?έχω και τα τρία αυτά εγκατεστημενα αλλά νοιώθω μια αργοπορία στο σύστημα.

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδιά με καλύψατε. Aναμμεσα από malware antiwalware και spybot ποιο θα κρατούσατε και με antivirus eset nod32?έχω και τα τρία αυτά εγκατεστημενα αλλά νοιώθω μια αργοπορία στο σύστημα.

Το Malwarebytes χωρίς δεύτερη σκέψη. Μήπως έχεις ενεργοποιημένη τη premium έκδοση στο Malwareybytes, για αυτό αργεί το pc; Όταν κάνεις εγκατάσταση το Malwarebytes πρέπει να προσέξεις στο τελευταίο βήμα να μην επιλέξεις το κουτάκι που λέει να ενεργοποιήσεις τη premium έκδοση. H premium έχει realtime προστασία και συνδυασμό με anti-virus μπορεί να βαρύνει το σύστημα.

Μπορείς να το έχεις για να κάνεις scan. Δεν χρειάζεται απαραίτητα η realtime προστασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...