Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα για streaming κανει πιστευεις ο α10 7700κ κ κτ αλλο εχω βρει εναν ι5 2400 60ε μιασ και δν ειναι αναβαθμισημο socket λαω να παω εκει αν δεν κανει ο amd

games θελω battlefied 4 pro lol counter cod το μονο π με ενδιαφερει ειναι σε med settings να μν εχω καληματα

Δημοσ.

εχω βρει εναν ι5 2400 60ε

Τον παίρνεις με την μία.

Στους Intel μπορείς να κάνεις stream μέσου quicksync που τρώει πολύ λίγο από τον επεξεργαστή,αλλά μια καλή vga την χρειάζεσαι για το bf4.

Δημοσ.

Το LoL το παίζεις και το κάνεις stream μόνο μόνο με τα γραφικά του επεξεργαστή!!!!

(σε haswell τουλάχιστον)

Πάντως ο i5 είναι ευκαιρία και αξίζει να τον πάρεις,και μια vga με τα υπόλοιπα και θα είσαι πολύ καλά.

Δημοσ.

βασικα για streaming κανει πιστευεις ο α10 7700κ κ κτ αλλο εχω βρει εναν ι5 2400 60ε μιασ και δν ειναι αναβαθμισημο socket λαω να παω εκει αν δεν κανει ο amd

games θελω battlefied 4 pro lol counter cod το μονο π με ενδιαφερει ειναι σε med settings να μν εχω καληματα

Και για streaming κάνει ο 7700Κ και για τα παιχνίδια που λες μονος του πλην του BF4 multi (και του cs αν ασχολείσαι απαιτητικά).Αν παίζεις βαριά θες κάρτα,γενικά θες δυνατότερα γραφικά από αυτά που έχεις.Γράψε ποιά οθόνη έχεις,και το μοντέλο του τροφοδοτικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...