Hal9000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ανταποκρινόμενη σε νόμο που ισχύει σε αρκετές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, η Google προχώρησε με το νέο Android 5.0 Lollipop στην υιοθέτηση περισσότερων εργαλείων ασφάλειας ενός smartphone σε περίπτωση που αυτό κλαπεί ή χαθεί.Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Recode, το Android Lollipop διαθέτει μια νέα λειτουργία με την ονομασία Factory Reset Protection η οποία μπορεί να κάνει απαραίτητη την εισαγωγή κωδικού σε περίπτωση που ο χρήστης της συσκευής αποφασίσει να διαγράψει τα περιεχόμενα της. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία απομακρυσμένου κλειδώματος συσκευής τον οποίο παρουσίασε πέρσι η εταιρεία, τα smartphones που έχουν προεγκατεστημένο το Android 5.0 μπορούν να απενεργοποιηθούν πλήρως, καθιστώντας το smartphone άχρηστο. Παρόμοια τακτική με τη Google ακολούθησε με τις τελευταίες εκδόσεις του iOS και η Apple, κωδικοποιώντας από προεπιλογή τα δεδομένα του χρήστη, κάτι που προσθέτει άλλο ένα επίπεδο ασφάλειας. Site: recode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Θυμάται μήπως κανείς ποιος το είχε κάνει αυτό δεκαετίες πριν με το iCloud? Amen Google, must feature κατά την γνώμη μου για όλα τα smartphone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλή κίνηση που θα αποτρέψει τουλάχιστον αυτούς που δεν ξέρουν να περνάνε custom rom. Άμα κάποιος ξέρει, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει κανονικά τη συσκευή μετά το πέρασμα της custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Limerik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 πολύ καλή κίνηση γιατί και η κουτσή μαρία περνούεσε custom rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Θυμάται μήπως κανείς ποιος το είχε κάνει αυτό δεκαετίες πριν με το iCloud? Πρωτο μηνυμα στο thread και βουρ να το κανουμε Vs? Η Αpple το κανε. Το γραφει ξεκαθαρα η ειδηση. Και? Ξερεις τι θα σου απαντησει ο αντιστοιχος "ας-το-κανουμε-Vs-και-αυτο-το-thread"? Οτι δεν ηταν δεκαετιες πριν, οτι καλως ή κακως η πιο γνωστη ιδιοτητα του iCloud ειναι οι γυμνες φωτογραφιες της Lawrence και παει λεγοντας. Και θα αναλωθουμε σε μια ατερμονη συζητηση χωρις νοημα. Παλι. Good move tho Google, must feature κατά την γνώμη μου για όλα τα smartphone Και ευτυχως εκανες edit και προσθεσες το παραπανω, μηπως και το σωσουμε. Μενει να αποδειχθει εξισου αποτελεσματικο και ειμαστε σε πολυ καλο δρομο. Ontopic: Mια και χρηστης iPhone, τι compatibility παιζει με τις συσκευες του τελευταιου χρονου ας πουμε? Των τελευταιων 2 χρονων? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλη προσπαθεια αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι. Δεν μπορει να αποτρεψει τη συσκευη ωστε να περαστει custom rom. Η Google βεβαια απο την στιγμη που δινει ελευθερα το λειτουργικο της συστημα θα επρεπε να αναγκαζει τις εταιριες να κλειδωνουν τις συσκευες τους ωστε να μην μπορεις να τους περασεις custom rom και να υιοθετησουν εναν ενιαιο τροπο κλειδωματος σαν αυτον της Apple. Δεν ειναι κακη η αντιγραφη ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι προς ωφελος του καταναλωτη Δεν λεω συμφωνω οτι δεν ειναι εφικτο( ; ) να γινει κατι τετοιο σε παλαιοτερες συσκευες αλλα τουλαχιστον να το εφαρμοσεις σε ολες τις νεες συσκευες. Ας σταματησουν να δινουν specs και φιγουρα χωρις λογο και να ξεκινησει να κοιταει περισσοτερο την ασφαλεια της κατι που εχει βελτιωσει σημαντικα αλλα οχι στο μεγιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλη προσπαθεια αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι. Δεν μπορει να αποτρεψει τη συσκευη ωστε να περαστει custom rom. Η Google βεβαια απο την στιγμη που δινει ελευθερα το λειτουργικο της συστημα θα επρεπε να αναγκαζει τις εταιριες να κλειδωνουν τις συσκευες τους ωστε να μην μπορεις να τους περασεις custom rom και να υιοθετησουν εναν ενιαιο τροπο κλειδωματος σαν αυτον της Apple. Δεν ειναι κακη η αντιγραφη ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι προς ωφελος του καταναλωτη Δεν λεω συμφωνω οτι δεν ειναι εφικτο( ; ) να γινει κατι τετοιο σε παλαιοτερες συσκευες αλλα τουλαχιστον να το εφαρμοσεις σε ολες τις νεες συσκευες. Ας σταματησουν να δινουν specs και φιγουρα χωρις λογο και να ξεκινησει να κοιταει περισσοτερο την ασφαλεια της κατι που εχει βελτιωσει σημαντικα αλλα οχι στο μεγιστο. Δεν είναι κακό να αντιγραφείς τα καλα από τους αλλους,αλλά οταν αντιγραφείς τα ΚΑΚΑ στοιχεία των άλλων,που δεν σου ταιριάζουν,τοτε ΚΑΙΓΕΣΑΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλη προσπαθεια αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι. Δεν μπορει να αποτρεψει τη συσκευη ωστε να περαστει custom rom. Η Google βεβαια απο την στιγμη που δινει ελευθερα το λειτουργικο της συστημα θα επρεπε να αναγκαζει τις εταιριες να κλειδωνουν τις συσκευες τους ωστε να μην μπορεις να τους περασεις custom rom και να υιοθετησουν εναν ενιαιο τροπο κλειδωματος σαν αυτον της Apple. Δεν ειναι κακη η αντιγραφη ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι προς ωφελος του καταναλωτη Δεν λεω συμφωνω οτι δεν ειναι εφικτο( ; ) να γινει κατι τετοιο σε παλαιοτερες συσκευες αλλα τουλαχιστον να το εφαρμοσεις σε ολες τις νεες συσκευες. Ας σταματησουν να δινουν specs και φιγουρα χωρις λογο και να ξεκινησει να κοιταει περισσοτερο την ασφαλεια της κατι που εχει βελτιωσει σημαντικα αλλα οχι στο μεγιστο. Την στιγμή που θα κλειδώσει τα κινητά για να μην μπαίνουν custom roms, θα ναι η στιγμή που θα χάσει πολύ κόσμο. Μαζί και εμένα. Android = Openness. Ευτυχώς δεν έχει δείξει καμιά τέτοια πρόθεση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλη προσπαθεια αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι. Δεν μπορει να αποτρεψει τη συσκευη ωστε να περαστει custom rom. Απο που προκυπτει αυτο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καιρός ηταν να το παραδεχτούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το μεγαλύτερο δώρο είναι για χώρες σαν τις δικές μας να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο σε όλα τα smartphone.Να το έχει ο κόσμος τούμπανο πως κλέβονται και μετά "αυτοκαταστρέφονται με remote κουμπί" και να μην βρίσκει λόγο να το κλέψει ο κάθε τιποτένιος.Τρελό upgrade.Τις προάλλες μου κλέψανε τον κώνο, που έβαλα για να κλείσω την οδό. ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΩΝΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το μεγαλύτερο δώρο είναι για χώρες σαν τις δικές μας να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο σε όλα τα smartphone. Να το έχει ο κόσμος τούμπανο πως κλέβονται και μετά "αυτοκαταστρέφονται με remote κουμπί" και να μην βρίσκει λόγο να το κλέψει ο κάθε τιποτένιος. Τρελό upgrade. Τις προάλλες μου κλέψανε τον κώνο, που έβαλα για να κλείσω την οδό. ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΩΝΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Εγω εχω κλεψει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 επίσης πέρα απο την αλλαγή rom, εάν διαγραφεί απλά το google account απο τη συσκευή πάλι δεν αχρηστεύονται όλα αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Newa πες μου από που κατάγεσαι να ξεκινήσω τα ρατσιστικά μου bruh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Newa πες μου από που κατάγεσαι να ξεκινήσω τα ρατσιστικά μου bruh. 'Εχω βρει παρατημένο επι καιρό κ τον πήρα. Μου τον έκλεψαν μόλις τον χρησιμοποίησα. Από τότε κλέβω σε κάθε ευκαιρία. Κατάγομαι από τους Άγιους Σαράντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα