Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα οποιος μπορει να μου πει κατι πολυ ευχαριστως στο τι μπορω να κανω!!Μου εδωσαν εναν παλιο υπο για φορματ και ειχε πανω windows xp home edition sp2 επειδη ομως δεν μου εδωσαν καποιο σιντι με ντριβερς κατεβασα απο μtorrent τα windows xp sp3 greek εχω πανω στο κουτι τον κωδικο για να τα κανω γνησια! Καταρχην εχω καψει 5 διαφορετικα windows xp greek που κατεβασα και κανενα δεν μπουταρει απο την αρχη οποτε το ανοιγω οταν ανοιξει το πισι....να μην λεω και πολλα γινεται η εγκατασταση και ερχεται καποια στιγμη που παω να βαλω τους ντριβερς για την μητρικη που εχω κατεβασει απο την σελιδα της asus !Το θεμα μου ειναι οτι με το που κανω εναν ντριβερ εγκατασταση κλειδωνει την διαχειριση εργασιων και οταν παταω  ctrl +alt+delete μου λεει οτι η διαχειριση εργασιας ειναι απενεργοποιημενη απο τον διαχειριστη το ιδιο και οταν κανω εναρξη και παταω run μου λεει κατι για τον διαχειριστη (δεν θυμαμαι ακριβως) για πειτε μου τι φταιει; Συγγνωμη αν εγινα κουραστικος απλα οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν πολυτιμη!Ευχαριστω πολυ!

το συστημα ειναι αυτο:

cpu:intel pentium 4

ram:512

motherboard:asus p4r800-v deluxe

Graphics Ati video (asustek computer inc)

(Γνωριζω οτι ειναι πολυ παλιο αλλα επειδη δεν υπαρχουν χρηματα στην οικογενεια το κρατανε μονο για το ιντερνετ του παιδιου)

Δημοσ.

Γιατί θες να βγάλεις τα ματάκια σου;

Τα 512mb είναι λίγα για xp sp3 μαζί με antivirus, κλπ κλπ οποτε και να το φτιάξεις, πάλι θα ακους γκρίνια (τζάμπα κόπος).

Αφου ο υπολογιστής ειναι μόνο για internet, χίλιες φορές καλύτερα βάλε μια διανομή Linux με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον και το μηχανάκι θα ανασάνει. Στα υπόψη οτι οτιδήποτε λειτουργικό κι αν βάλεις, θα εχεις πάντα πρόβλημα με τις βαριές ιστοσελίδες (facebook, youtube, κλπ) και όσες δουλευουν flash και video streaming. 

Αν σε ενδιαφερει ριξε μια ματια στο http://www.insomnia.gr/topic/543672-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8D-distro/

Δημοσ.

Γιατί θες να βγάλεις τα ματάκια σου;

Τα 512mb είναι λίγα για xp sp3 μαζί με antivirus, κλπ κλπ οποτε και να το φτιάξεις, πάλι θα ακους γκρίνια (τζάμπα κόπος).

Αφου ο υπολογιστής ειναι μόνο για internet, χίλιες φορές καλύτερα βάλε μια διανομή Linux με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον και το μηχανάκι θα ανασάνει. Στα υπόψη οτι οτιδήποτε λειτουργικό κι αν βάλεις, θα εχεις πάντα πρόβλημα με τις βαριές ιστοσελίδες (facebook, youtube, κλπ) και όσες δουλευουν flash και video streaming. 

Αν σε ενδιαφερει ριξε μια ματια στο http://www.insomnia.gr/topic/543672-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8D-distro

Ετοιμος να το πεταξω απο το μπαλκονι ειμαι γιατι οντως βγαζω τα ματια μου! δεν ξερω να χρησιμοποιω λινουξ και απο την αλλη δεν ξερω μηπως εκανα εγω την χαζομαρα και εβαλα τα σπ3 και να το γυρισω παλι σε σπ2 απλα το θεμα μου ειναι:1) οτι δεν με αφηνει να ανοιξω την διαχειριση εργασιας οταν βαζω ντριβερ της μητρικης 2)δεν μου ανοιγει το run και 3) δεν μπορεσα να κανω boot το σιντι απο την αρχη αλλα οταν μπηκα απο τον υπολογιστη (να φανταστεις ουτε απο ντος δεν με αφησε να κανω το setup) ευχαριστω πολυ!

Μπερδεύτηκα. Έχεις κάνει φορμάτ ή όχι;

ναι εχω κανει αλλα οχι απο boot...ανοιξε ο υπολογιστης μπηκα στο my computer και μετα απο τον δισκο πατησα το setup!

Δημοσ.

Μην τους δώσεις μηχανημα με xp sp2 για να μπαίνει στο Internet. Σε λίγες μέρες θα είναι σαν το λοιμωδών. 

Αυτό με το κλείδωμα της διαχείρησης μου φαίνεται ύποπτο. Μήπως το cd που κατέβασες εχει ιο; Είναι untouched εκδοση;

EDIT : Επισης είσαι σίγουρος οτι το cd που κατεβάζεις ειναι boot; Το δοκίμασες σε αλλο υπολογιστή; 

Δημοσ.

Μην τους δώσεις μηχανημα με xp sp2 για να μπαίνει στο Internet. Σε λίγες μέρες θα είναι σαν το λοιμωδών. 

Αυτό με το κλείδωμα της διαχείρησης μου φαίνεται ύποπτο. Μήπως το cd που κατέβασες εχει ιο; Είναι untouched εκδοση;

δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις untouched ; και εγω για ιο εχω καταλαβει οτι μαλλον ειναι !Αρα να του το δωσω με σπ3 ;

Δημοσ.

Με το δισκάκι που εκαψες, μπορείς να κάνεις boot σε αλλο μηχάνημα;

untouched ειναι εκδοση των windows που δεν εχει σκαλιστει απο κανεναν (οποτε δεν εχει περάσει μεσα υποπτα πράγματα) και το επιβεβαιώνεις με διασταυρωση του md5/sha1

Πχ οι εκδόσεις xp black, βλακ, gamer, κλπ ΔΕΝ ειναι untouched

Δημοσ.

untouched ειναι εκδοση των windows που δεν εχει σκαλιστει απο κανεναν (οποτε δεν εχει περάσει μεσα υποπτα πράγματα) και το επιβεβαιώνεις με διασταυρωση του md5/sha1

οχι δεν το δοκιμασα σε αλλο μηχανιμα θα το δοκιμασω τωρα στο δικο μου ! η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πως μπορω να το επιβεβαιωσω για να δουμε αν ειναι η οχι !

φιλε μου και σε εμενα που το εβαλα δεν κανει boot μηπως εκανα χαζομαρα και τα εγκατεστησα απο μεσα;

Δημοσ.

φιλε μου και σε εμενα που το εβαλα δεν κανει boot μηπως εκανα χαζομαρα και τα εγκατεστησα απο μεσα;

Εγκατάσταση των windows γίνεται μονο με boot. Προσπάθησες να βρεις cd που να κάνει boot, εκτός αν κάνεις εσύ κάτι λάθος στο γράψιμο. 

Αυτό που κατέβασες είναι iso; 

Αν ναι, πως το έκαψες; Το αποσυμπίεσες και το έκαψες ή το εκαψες απευθείας σαν iso;

Δημοσ.

Εγκατάσταση των windows γίνεται μονο με boot. Προσπάθησες να βρεις cd που να κάνει boot, εκτός αν κάνεις εσύ κάτι λάθος στο γράψιμο. 

Αυτό που κατέβασες είναι iso; 

Αν ναι, πως το έκαψες; Το αποσυμπίεσες και το έκαψες ή το εκαψες απευθείας σαν iso;

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου το ελυσα το προβλημα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...