Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους..
Αυτό είναι το βιντεοκλιπ που πρωταγωνιστω εγω και η παρεα μου.. ασχολουμαστε με λατιν χορους, ερασιτεχνικα παντα, και κυριως το κανουμε επειδη το αγαπαμε και περναμε καλα μεσα από ολο αυτό.. Ειχαμε την τυχη να γνωρισουμε τον πιο γνωστο ελληνα τραγουδιστη στο χωρου της λατιν μουσικης και να συνεργαστουμε μαζι του σε αυτό το βιντεο..

Αποφασισα να το ποσταρω στο Ινσομνια για να διαδοθει ακομα πιο γρηγορα, αν και ηδη εχουμε κανει καλη προωθηση μεσω
Facebook και τις 3 πρωτες μερες ειχε 3000 views.

Το βιντεο είναι διασκεδαστικο, το τραγουδι είναι χαρουμενο.. Με βαση
Merengue, αλλα και καποιες εκπληξεις… ;)  Ακουγεται ανετα και εκτος λατιν κοινου, δεν περιοριζεται σε αυτό το θεμα..

Το τραγουδι εχει γραφτει από τον
Mr. Bachata (Νεκταριος Βασιλειου), γνωστο στο χωρο του ελληνικου λατιν (γραφει τραγουδια με λατιν ρυθμο και ελληνικο) για τον φιλο του Greco Latino (Σπυρος Παζιωτης) που κανει τωρα τα πρωτα βηματα στο χωρο..
O Νεκταριος Βασιλειου εχει κανει επισης τη σκηνοθεσια και το μονταζ..!!!

θα ηθελα να ακουσω τις γνώμες σας...

ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ

και εδω το Teaser του βιντεοκλιπ...

δειτε και το καναλι του Mr. Bachata στο Youtube..
εχει πολυ ομορφα τραγουδια που ακουγονται ανετα περα απο το λατιν..
ομορφες μελωδιες, στιχος ερωτικος κατα βάση...

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 3
Δημοσ.

αυτος ηταν ο στοχος του..

αν ακουσεις τα υπολοιπα τραγουδια του Νεκταριου θα δεις οτι δεν ειναι ακριβως σε αυτο στυλ..

Δημοσ.

Θα τα ακουσω αν και δεν ειμαι τοσο φαν των λατιν ρυθμων οσο του ερωτισμου που εκπεμπουν και κυριως των θηλυκων αποδεκτων. :P

Ειναι δροσερο το συγκεκριμενο ,χαλαρα το φανταζομαι σε καλοκαιρινο κλαμπακι 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nobody is perfect....  χαχαχα

Γεια σας ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι του ote tv;; που παίζει στο διαφημιστικό της παρουσίασης αθλητικού τηλεοπτικού περιεχομένου για την χρόνια 2014-15.

Δημοσ.

Γεια σας ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι του ote tv;; που παίζει στο διαφημιστικό της παρουσίασης αθλητικού τηλεοπτικού περιεχομένου για την χρόνια 2014-15.

εγω σιγουρα οχι..ουτε τηλεοραση βλεπω,ουτε αθλητικα παρακολουθω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...