Supes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Λέω να πάω για τον πρώτο μου φυσάει Χρησιμοποιώ Nikon D5100. Τώρα λέω να πάω για έναν από τους κλασσικούς vivitar, opteka, samyang, rokkinon. Το θέμα είναι ότι διάβασα σε άπειρα sites ότι είναι... ακριβώς οι ίδιοι! Καμία διαφορά. Ίδιο γυαλί ακριβώς. Και οι διαφορές που λένε ο ένας 7mm ο άλλος 6,5 και ο άλλος 8 είναι παραπληροφορία, στην ουσία είναι όλοι 8, κάτι ψιλό. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί αν ναι, πάω για τον πιο φθηνό!
hayas88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Samyang rokkinon είναι οι ίδιοι τώρα τα άλλα δεν τα ξέρω... Όπως και να χει πάρε samyang να είσαι σίγουρος Γενικά δες τι μοίρες καλύπτει ο καθένας και όχι τα mm του 1
Supes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Samyang rokkinon είναι οι ίδιοι τώρα τα άλλα δεν τα ξέρω... Όπως και να χει πάρε samyang να είσαι σίγουρος Γενικά δες τι μοίρες καλύπτει ο καθένας και όχι τα mm του Καλησπέρα! Όλοι 180 μοίρες δηλώνουν... Το θέμα είναι ο Samyang ειναι πιο ακριβός απο τον Vivitar ειναι κρίμα να πληρώσω παραπάνω για τον φακό επειδή ειναι Samyang, σε περίπτωση που ειναι το ίδιο γυαλί...
hayas88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 180 δεν θα είναι λόγο crop αισθητήρα κάπου στις 170 θα είναι έτσι και αλλιώς δεν παίζουν σε ff αυτοι μου φαίνεται.. εγώ έχω τον samyang και είναι αρκετά soft τώρα με τον vivitar δεν ξέρω τι παίζει αλλα αν δεν είνια μεγάλη η διαφορά καλύτερα να πάρεις samyang ακόμα και απο την άποψη οτι τον πουλάς ευκολότερα άμα θέλεις έτσι και αλλιως φακος παιχνίδι είναι ουσιαστικά ο fisheye κάποια στιγμή θα τον βαρεθείς ( οπώς και εγώ )
dollyyy19 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 φαινεται καλης ποιοτητας και με επιστρωσεις.πιστευω ειναι ιδια κατασκευη με αλλο ονομα..........απο αμερικα δεν θα εχει και τελώνειο?γιαννη ,ποσο θα σου βγει με μεταφορικα?
Supes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αυτό το φοβάμαι κι εγώ! Ξέρει κανείς επι του θέματος; ~150 ευρώ με USPS.
orestismiki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 εφόσον είναι με απλό ταχυδρομείο μπορεί να είσαι τυχερός και να μην το σταματήσουν... οτι και να σου πούν πάντα υπάρχει το ρίσκο όμως
dollyyy19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 σε αυτο το αρθρο http://dpanswers.com/roztr/lens_show.php?id=274&pid=VI835F γραφει οτι ειναι ο κλασικος σαμγιανκ 8 χιλιοστων,με αλλο ονομα.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να τον πουλανε φθηνοτερα απο οτι τον ιδιο τον σαμγιανκ.............οπως και να εχει ,στα 150 ευρα ,καινουριος,ειναι πολυ καλη τιμη.ακομη και τελωνειο να πληρωσει,δεν πιστευω να φτασει την τιμη πωλησης του σαμ,εδω στην ελλαδα........
Supes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πάντως dolly και ο samyang ένα 50ρικο πάνω κάνει από e-bay εδώ για κάποιο λόγο μόνο τον χτυπάνε πολύ. Λέτε να το τολμίσω και να του πώ να το στείλει ως gift?
dollyyy19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 εγω λεω να το τολμησεις,σαν δωρο και με απλο ταχυδρομειο,δεν θα περασει τελωνειο.και αν δεν σε αρεσει,μου τον πουλας!!!!!!!!!!!!!!
Supes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 εγω λεω να το τολμησεις,σαν δωρο και με απλο ταχυδρομειο,δεν θα περασει τελωνειο.και αν δεν σε αρεσει,μου τον πουλας!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα να 'μαστε! Οκ, λοιπόν, τον παίρνω την Δευτέρα
Supes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 εντελη τον αγορασες;τελωνειο πληρωσες; Καλησπέρα, όχι δεν τον αγόρασα, μετά τα Χριστούγεννα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα