Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, τον αλλον μηνα ερχονται τα ψηφιακα καναλια στην περιοχη και μια απ'τις τηλεορασεις μας χρειαζεται εναν αποκωδικοποιητη MPEG4. Υπαρχει καποιο αξιολογος φθηνος να μου προτεινετε? Ειδα αυτον εδω αλλα δεν εχω ιδεα κατα ποσο αξιζει: Crypto ReDi 215A DVB-T W004512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δες και αυτο το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/539696-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7-mpeg-4/page-2?do=findComment&comment=53442502 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 το είχα ψάξει αρκετά για μένα. ο κορυφαίος απο όλες τις απόψεις για μένα είναι αυτός: http://www.skroutz.gr/s/4178960/Crystal-Audio-Premium-HD.html Value for money, παίζει τα πάντα απο στικάκι, τηλεκοντρόλ που πιάνει όπου και να κοιτάει, χρυσούς ακροδέκτες απο πίσω ποιοτική καταστκευή. δεν κάνει τίποτα περίεργους θορύβους σφιρίγματα που κάνουν άλλοι. πιο πολύ το έχω για mediaplayer και λιγότερο για tv. το μόνο αρνητικό έίναι ότι εχει εξαφανηστεί απο πολλά μεγάλα μαγαζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Eυχαριστω πολυ Σωκρατη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Και μακριά απο crypto και turbox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα