Gunix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα σας. Θέλω την βοήθεια σας. Θέλω να γράψω σε CD/DVD τα δεδομένα μου Word, PDF, Εικόνες, Βίντεο και άλλα. Αλλά θελώ να το έχω κλειδωμένο. Δηλαδή να μην μπορεί κάποιος να γράψει τα δεδομένα από το CD ή DVD αλλά να μπορεί τουλάχιστον να τα βλέπει μόνο μέσα απο το CD ή DVD. Υπάρχει κάποιος τρόπος????
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πριν το γραψεις, μπορεις να τα μαζεψεις ολα μαζι σε ενα .rar/zip/7p και να το ασφαλισεις με κωδικο που θα ξερεις μονο εσυ.
Gunix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να το γράψω και να μπορεί να τα βλέπει και χωρίς να τα αντηγραψει
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν γίνεται κάτι τέτοιο,από την στιγμή που θα τα βλέπει θα είναι στην μνήμη του και θα μπορεί να τα αποθηκεύσει. Μόνο αν τα μετατρέψεις σε εκτελέσιμα που θα ζητάνε κωδικό για να ανοίξουν,αλλά και πάλι από την στιγμή που θα πρέπει να ξέρει ο άλλος τον κωδικό για να δει το περιεχόμενο τελείωσε,τρύπα στο νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα