Sog96Ch Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλο βιβλίο για την εισαγωγή στην C
jek20 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Στην C ή στην C++ θέλεις? Ρωτάω γιατί άλλο γράφεις στον τίτλο και άλλο ζητάς.
Moderators Kercyn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Προγραμματισμός με τη C++ του Stroustrup. Είναι ακριβό αλλά εμένα μου αρέσει πολύ. Βέβαια γενικά τα βιβλία προγραμματισμού είναι ακριβά, οπότε γιατί δεν ξεκινάς με tutorials απ' το Internet;
nikpel7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 The C programming Language, κυκλοφορεί κ σε ebook.
paok4dim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Site: C Programming: A modern Approach . Οτι καλύτερο για να μάθεις σύγχρονη C, αν σε φαίνεται ακριβό ζήτα το απο τον θείο. Αλλίως δες και το Site: C primer plus το οποιό μπορεις να το βρεις και απο Ελλάδα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 +1 για την πρόταση του #paok4dim και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτό το βιβλίο..
Marizza107 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΘΕΜΑΤΑ Α 1) Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο να διαβάζει συνεχώς μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες. Η εισαγωγή των θερμοκρασιών να σταματάει αν ο χρήστης εισάγει τη τιμή -100. Το πρόγραμμα πριν τερματίσει να εμφανίζει πόσες μέρες η μέση θερμοκρασία ήταν στο διάστημα [5,15]. 2) Να γραφεί ένα πρόγραμμα το οποίο να εμφανίζει τα πεζά αγγλικά γράμματα στην ίδια γραμμή με την αντίθετη σειρά. 3) Να γραφεί συνάρτηση υπολογισμού της επιφάνειας κυλίνδρου, η οποία θα έχει τα απαραίτητα ορίσματα. Η συνάρτηση να καλείται από πρόγραμμα στο οποίο: α) τα απαραίτητα δεδομένα να δίδονται από το πληκτρολόγιο και β) η επιφάνεια του κυλίνδρου να εκτυπώνεται στην οθόνη.
defacer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το αστείο είναι πως το πρώτο είναι το πιο δύσκολο. Δε μπήκε καν στον κόπο να επιβεβαιώσει για ποιά γλώσσα μιλάμε.
imitheos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι. 1) Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο να διαβάζει συνεχώς μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες. Η εισαγωγή των θερμοκρασιών να σταματάει αν ο χρήστης εισάγει τη τιμή -100. Το πρόγραμμα πριν τερματίσει να εμφανίζει πόσες μέρες η μέση θερμοκρασία ήταν στο διάστημα [5,15]. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void avgtemp(int t); int main(void) { avgtemp(0); } void avgtemp(int v) { static void (*f[2])(int) = { avgtemp, exit }; static int m =(145^1169)>>31; int t; m += v; scanf("%d", &t); if (!(t+100)) printf("%d\n",m); v = t>4?t<16?1:0:0; f[!(t+100)](v); } Διάβασε την πρώτη και μετά να δούμε και τις υπόλοιπες. Έξοδος: 30 25 20 15 10 5 0 -10 -100 3 Μέσα στο εύρος είναι τα 15,10,5 οπότε στο τέλος εμφανίζει 3. 3
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void avgtemp(int t); int main(void) { avgtemp(0); } void avgtemp(int v) { static void (*f[2])(int) = { avgtemp, exit }; static int m =(145^1169)>>31; int t; m += v; scanf("%d", &t); if (!(t+100)) printf("%d\n",m); v = t>4?t<16?1:0:0; f[!(t+100)](v); } Άμα το παραδώσεις αυτό περνάς όλα τα μαθήματα που έχουν C στη σχολή σου.
imitheos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Άμα το παραδώσεις αυτό περνάς όλα τα μαθήματα που έχουν C στη σχολή σου. Αρκεί η υπομονή του καθηγητή (ή η λίστα με τους αριθμούς που δίνει στο πρόγραμμα μέσω pipe) να είναι μικρότερη από την stack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα