broxopios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα. Μου έδωσε ο ξάδερφός μου το λαπτοτ του για να του περάσω τα win7-64bit. Έχει μέσα εγκατεστημένα τα win8.1 αλλά έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν ανοίγουν. Προσπαθούν να κάνουν "automatic repari", μετά "diagnosing", αλλά συνεχώς βγαίνει στην οθόνη που λέει "Your PC did not start correctly". Όταν όμως πάω να του περάσω τα win7 (ακόμη και τα 8 προσπάθησα για να τον κάνω να δουλέψει τουλάχιστον), μου λέει ότι ο δίσκος είναι σε μορφή GPT. Έψαξα λίγο στο ιντερνετ αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να τον αλλάξω εκτός windows (μιας και δεν μπαίνει). Για ρίξτε καμία βοήθεια ρε παλικάρια.
Kostasspil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δες αν στα BIOS υπάρχει επιλογή secure boot. Αν ναι, απενεργοποίησέ το και ξαναδοκίμασε
broxopios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το έχω κάνει αυτό. Το έχω disable. Όπως επίσης και legacy. Επίσης να πω, ότι ενώ έχει dvd drive, δεν μου το εμφανίζει.
Euclides Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Φτιάξε ένα GParted live USB και δημιούργησε MBR partition table: Device -> Create Partition Table. http://gparted.org/liveusb.php Εναλλακτικά το GParted μπορείς να το τρέξεις με ένα Mint 17 Live USB (είναι προεγκατεστημένο). Επίσης πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το UEFI και να ενεργοποιήσεις στο BIOS το Legacy Support. 1
broxopios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σε έχασα. Τι ακριβώς κάνω με αυτό? Επίσης υπάρχει κάποιο βιντεάκι να δω πως γίνεται? Επίσης πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το UEFI και να ενεργοποιήσεις στο BIOS το Legacy Support. Αυτό το έχω κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα