Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση των windows xp

South_Park

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω στον υπολογιστή μου τα windows me, αλλά τελευταία πήρε ένας φίλος μου υπολογιστή με xp και μπήκα στον πειρασμό να τα δοκιμάσω και γω. Σκέφτηκα να τα βάλω από το γνήσιο cd που χει ο φίλος μου από το δικό του. Σταμάτησα όμως την εγκατάσταση (όταν μου ζήτησε product key) γιατί άκουσα από κάποιον ότι αν τα βάλω και γω θα κλειδώσουν και τον δυο μας τα λειτουργικά κατά την ενεργοποίηση.

Ερωτήσεις:

1) Ισχύει ότι κατά την ενεργοποιήση κλειδώνουν αν έγινε εγκατάσταση από το ίδιο cd;

2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το product key του φίλου μου και μετά να παρακάμψω την ενεργοποήση ή να γίνει με "άλλο τρόπο";

3) Άκουσα ότι μπορείς να βρεις "ξεκλείδωτα" xp αλλά δεν είναι σταθερά, βγάζουν προβλήματα, ισχύει;

Θα μουν ευτυχής αν προσφερόταν κάποιος να βοηθήσει, γιατί έχω το cd στα χέρια μου και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη γίνει καμιά ξερή και την πληρώσει και το φιλαράκι μου!!!

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

South_Park,

1) Ισχύει ότι κατά την ενεργοποιήση κλειδώνουν αν έγινε εγκατάσταση από το ίδιο cd;

Θα κλειδώσουν μετά από ένα μήνα προειδοποιώντας σε συνεχώς για το υπόλοιπο των ημερών που σου μένουν.

Τα windows του φίλου σου θα τα κερδίσει όποιος τα βάλει πρώτος και τα ενεργοποιήσει μέσω τηλεφώνου ή ίντερνετ(με το δεύτερο είναι υπόθεση μερικών δευτερολέπτων από ότι θυμάμε.)Για αυτό καλύτερα μην παίζεις εσύ γιατί ο φίλος σου τα πλήρωσε χρυσά.

2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το product key του φίλου μου και μετά να παρακάμψω την ενεργοποήση ή να γίνει με "άλλο τρόπο";

Και του σπανού τα γένια γίνονται.

3) Άκουσα ότι μπορείς να βρεις "ξεκλείδωτα" xp αλλά δεν είναι σταθερά, βγάζουν προβλήματα, ισχύει;

Και τα μεν και τα δε είναι σταθερότατα.bigyellow.gif

Wert Χαιρετώ και ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

Η απάντηση σου στο 2ο ερώτημα μου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό για του σπανού τα γένεια ;-)

Μόνο που αν μπορείς, ή όποιος άλλος, δώσε οδηγίες τριχοφυίας.

Τελικά είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω το product key (win xp sp1 greek) του φίλου μου και μετά να τα ενεργοποιήσω (εδώ θέλω βοήθεια).

Υ.Γ. άλλα product key που δοκίμασα από το δίκτυο δεν τα δέχεται

Παρεπιπτόντως έχω και mail (αλλιώς το κότερο) [email protected]

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω στον υπολογιστή μου τα windows me' date=' αλλά τελευταία πήρε ένας φίλος μου υπολογιστή με xp και μπήκα στον πειρασμό να τα δοκιμάσω και γω. Σκέφτηκα να τα βάλω από το γνήσιο cd που χει ο φίλος μου από το δικό του. Σταμάτησα όμως την εγκατάσταση (όταν μου ζήτησε product key) γιατί άκουσα από κάποιον ότι αν τα βάλω και γω θα κλειδώσουν και τον δυο μας τα λειτουργικά κατά την ενεργοποίηση.

Ερωτήσεις:

Θα μουν ευτυχής αν προσφερόταν κάποιος να βοηθήσει, γιατί έχω το cd στα χέρια μου και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη γίνει καμιά ξερή και την πληρώσει και το φιλαράκι μου!!!

Ευχαριστώ[/quote']

Εχεις pm φιλε μου!!! :D :D :D

• Super Moderators

"[...]

Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά:

α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

[...]"

Από τους Κανόνες του forum! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...