driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα. Πριν απο κανα 6μηνο, μπηκε στο σαλονι το ροτβαιλερ () και εριξε τον εξωτερικο σκληρο μου. Τον ειχα πανω απο 7 χρονια και παντα δουλευε αψογα. Ηταν ενας Seagate Free Agent 320GB(ναι ο seagate δουλευε κομπλε για 7 χρονια και σχεδον παντα στο ρευμα. παρτε τα wd fanboys ). Μεσα στον σκληρο ειχα καμια 120GB φωτο απο την παιδικη μου ηλικια(σε αλμπουμ εχω μονο μεχρι τα 4 χρονια μου). Ο σκληρος αναβει, αλλα κουτσοδουλευει. Μπηκα εδω και ο ηχος που κανει ειναι ο ''Seagate desktop drive with seized spindle trying to spin up.'' Ξερει κανεις αν εχει στο Ελλαδισταν μας καποιο καταστημα που να μπορει να τον φτιαξει? Οι φωτογραφιες που εχει μεσα ΠΡΕΠΕΙ με καποιον τροπο να σωθουν... Και αν ναι, ποσο θα πλερω?
EddieObscurant Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν φτιαχνεται. Κοιτας για εταιριες ανακτησης δεδομένων. Αν θυμαμαι καλά έχει και η seagate. Δεν θα σου πει τιμή απο πριν. Υπολογιζε κανα 1500αρι
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωχ καταλαβα. Δεν θα τις ξαναδω τις φωτο Ε νταξ αν με πεσει το τζοκερ κατι θα γινει edit: μεσα στην θηκη του, ειχα εναν 2.5 σκληρο απο το παλιο μου νετμπουκ. εδω και ποσο καιρο ηταν gg, αλλα πριν λιγο που τον συνδεσα δεν τον βλεπει το pc μου. Ο δισκος αναβει κανονικα, και ακουγεται οπως ακουγοταν. τελευταια φορα που τον ειχα δει στο hd sentinel(εχει δεν εχει μια βδομαδα) ειχε 85% υγεια. ωραια. περσι ηταν χρονια που χαλουσαν οτι ραμ ειχα... φετος ειναι η χρονια των σκληρων.. αντε και του χρονου Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από driftingcris
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (...τί σε κάνει να πιστεύεις ότι "θα είμασΤΕ εδώ", του χρόνου.....; ) ...κατά τ' άλλα μπερδεύτηκα : πριν μισό χρόνο ήταν που σου έριξε τον Σηγκέητ ο γαβγάβ; Και το αναφέρεις τώρα...; (...δεν σου κάνω...παρατήρηση, απλά προσπαθώ να καταλάβω, κι έχω μπερδευτεί από ΟΛΑ σχεδόν που έγραψες...) Είμαι κι 180 χρονώ πια βέβαια και φταίει και αυτό, αλλά... ΕΒΓΑλες τον σκληρό από μέσα, τον δοκίμασες και κάνει το σβουμμμμμμ που λες, ή μιλάμε για τον δίσκο ΠΑΝΤΑ μέσα στην θήκη του...; ...εκείνο το "μέσα στη θήκη είχα έναν 2.5άρη..." (...με τον οποίον, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να "γνωριζόμαστε" κι όλας...ε; ) κι αν με μπέρδεψε στο καπάκι... ΔΗΛΑΔΗ, έβγαλες (όντως) τον Σηγκέητ, κι έβαλες στη θήκη τον λαπτοπίσιο, και είχε πρόβλημα; ΤΩΡΑ; ΜΕ ΤΗ ΘΗΚΗ; Ή εννοείς ότι τον έβαλες εσωτερικά......;!; Σόρι, αλλά μπερδεύτηκα σα ροτβάιλερ σε σαλόνι.... (Αρχικά, όπως σε διάβασα, νόμισα ότι παίζει η θήκη να έχει πρόβλημα...Τώρα όμως, δεν είμαι για τπτ σίγουρος πια...Για ξήγα.) *...το ΜΟΝΟ σίγουρο που έχω να πω, είναι ΜΗΝ κάνεις καμμιά κίνηση με τον σκληρό (...τον ΟΠΟΙΟΝ σκληρό τεσπα έχει τα μπεμπηλίνο σου μέσα ). Δηλαδή ΜΗΝ τον καταστρέψεις/πετάξεις. Διότι οι εταιρίες ανάκτησης (οι ελλαδιστανικές), ενδέχεται να μπορούν να σου κάνουν δουλειά, με αρκετά λιγότερα (από το περίπου χιλιάρικο που ως βάση θέλει όντως η Seagay). Ίσως με μισό πχ. Μπορεί και με τετρακό. Μπορεί και λιγότερα (....μπορεί και όχι, βέβαια. <- Όχι ΛΙΓΟΤΕΡΑ...). Τεσπα θα το δούμε αυτό με τις εταιρίες, αν χρειαστεί. Αλλά για απάντα πρώτα στον γέροντα χωρίς γρίφους, νέοπα...(αυτά που ρώτησα). Και βλέπουμε...
EddieObscurant Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 @washcloud εγώ απο ότι καταλαβα, αφου του είπα ότι δεν φτιάχνεται, άλλαξε θέμα, και για τον 2.5αρη μιλάει για άλλο δισκο και όχι αυτον που έριξε ο σκύλος
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ο Seagate μας αφησε. Και αφου καταλαβα οτι δυσκολα να τον φτιαξω, τον εβγαλα απο την θηκη του και τον εβαλα σε ενα ντουλαπι. Κατι μου ειχε πει καποιος(ουτε που θυμαμαι ποιος) οτι με 80ευρω θα εχω τα αρχεια μου. Ε ειπα αφου ειναι τοσο ευκολο κλαιν. Τωρα με μια αναζητηση στον γουγλη ειδα κατι τιμες που μου επεσαν τα μαλια(αρχιζει η φαλακρα απο τα 18 γμτ ). Και λεω ας ρωτησω τα τσακαλια... Απο κει και περα ειχα εναν 2.5αρη στην ακρη. Ηθελα να τον εχω για σειρες και τετοια στο παλιο μου λαπτοπ(hp omnibook xe3 btw), οπου δεν περνει σατα. Οποτε τον εβαλα στην θηκη του seagate και τον ειχα συνδεμενο με Usb στο λαπτοπ(δουλευε κανονικα εδω και μηνες). Πριν πηγα να βαλω να δω καμια μαλακια να περασει η ωρα, αλλα δεν τον εβλεπε το λαπτοπακι. Ειπα κατι θα εχει ο παππους και δεν τον βλεπει. Το εβαλα στο pc μου. και εκει μου κανει τα ιδια. Δλδ, περνει μπρος ο σκληρος, ακουγεται οπως ακουγοταν παντα, αλλα δεν τον βλεπει το Pc(ουτε κλακ, ουτε κλικ, ουτε λικ λικ). Παντα ειχα θεμα με το ποσο κατανοητα ειναι τα κειμενα μου, αλλα δεν περιμενα και τοσο (19 στην εκθεση παντα σταθερα ) Με τον 2.5αρη δεν νομιζω να γνωριζεστε ( ) μιας και καθοταν μεσα στο χαλασμενο netbook κανα 2 χρονια Ο eddie με επιασε Ναι ρωταω αν ξερετε τι γινεται με τον 2.5αρη. Οχι οτι καιγομαι, απλα κριμα να μεινω μονο με τον 40αρη maxtor που εχω στο pc ΥΓ. Παιζει να σας εβγαλα τα ματια ε? Ειχα και 19 τρομαρα μ
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ...τα "80" πάντως που σου είπε αυτός ο κάποιος, είναι (σχεδόν) σαν αυτά που ζητάει ένας υδραυλικός για να σφίξει μια βρύση, καθώς σοφτγουερική ανάκτηση θα προσπαθούσε (και χαιρόμαστε πολύ, γιατί αυτή ρωτάς πχ εδώ και σου λέμε κι εμείς πώς να την ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ...). Οι "φαλακρές τιμές" πάντως να ξέρεις, έχουν να κάνουν με χρεώσεις εξειδικευμένων εταιριών, που έχουν εξειδικευμένο προσωπικό, που έχει εξειδικευμένες τεχνικές, που απαιτούν εξειδικευμένες ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (διότι πχ ένας δίσκος, δεν ανοίγεται σε σαλοτραπεζαρία ας πούμε. Εκτός κι αν θες να τον φας μια κι έξω....), και φυσικά εξειδικευμένα εργαλεία. ...εν τω μεταξύ, κι εγώ σ' έπιασα (...περίπου :ρ), αλλά ήθελα να τα βάλεις σε μια πιο νορμάλ σειρά (όπως δεν έκανες εξ' αρχής :ρ . ΚΑΙ για λίγο "τιμωρία", δηλαδή. Επειδή δίνεις όλο το καλό το σταφ στις εκθέσεις δηλαδή, και σε 'μας ό,τι περισσέψει :ρ) (...νομίζω κάτι μου είχες πει για τον 2.5άρη παλιότερα....Ή όχι....Τεσπα. Γέρος είπαμε - μη μου δίνεις σημασία...) ...Βασικά (για να κόψω λίγο και τη μαλακία), στο BIOS αναγνωρίζεται ΚΑΠΟΙΟΣ έστω από τους 2 σκληρούς....; Και, ο Πειραιάς, σου πέφτει μακρυά; (...κάτι για Δάφνη θυμάμαι,,,,,,είναι είναι ΠΑΛΙ που ξεμωράθηκα.....; )
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εγω εννοουσα οτι γενικα ειναι πολλα λεφτα. Δεν ειπα οτι δεν κανουν και την αναλογη δουλεια. Στο μπιος το 2.5αρη τον βλεπει κανονικα. Τον εχω συνδεμενο πανω στο pc κανα τεταρτο τωρα τον 2.5αρη, και μολις τωρα μου εβγαλε να τον κανω φορματ. Αμα παω στον υπολογιστη μου, Τον βλεπει, αλλα δεν εχει απο κατω την μπαρα του χωρου. Στην διαχειριση δισκων μου τον βλεπει σαν RAW. Καλα μου εκανες! Τον 2.5αρη δεν νομιζω.. Πειραια? Καμια σχεση ομως τρελε Σερρες City Κοντα επεσες ομως. Μην τρελε
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλά, αυτό με τις Σέρρες με ισοπέδωσε. ...και τί κάνεις εκεί πάνω; Ακανέδες;
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ετοιμαζομαι για στρατο βασικα Τσεκαρα το στικυ '' τα εχασα ολα μπλα μπλα''. Μια απ τα ιδια. τον παταω ενα φορματ και κλαιν μαιν. Αρα για τον seagate ειπαμε πρωτα τζοκερ ε? Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ...όταν λες ετοιμάζεσαι για τον στρατό...εννοείς...τώρα; ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ; Αν δε του 'κανες φορμάτ, δοκίμασε το Test Disk (σελίδα 3 του στίκιου). ΑΝ πάλι δεν καίγεσαι για τ' αρχεία, καλύτερα φορμάτ. Κι άμα δεν στρώσει, ειδοποία να κάνουμε κάτι.
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αυτο δοκιμασα, αλλα δεν εγινε τιποτα. Ε σειρες και ταινιες ειχα μονο. Τον πατησα μια φορματια και κομπλε. τον πατησα και ενα βιδωμα μεσα στο κουτι του pc και gg Στρατο οχι τωρα τωρα, αλλα οπου νανε θα μου ερθει το χαρτι...
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ταχύτης-εξυπηρέτηση...Μωρέ μπράαααβο...(...μη σε πάρουν μόνο χαμπάρι στο στρατό ότι είσαι γρήγορος, γιατί δεν σε βλέπω να περνάς καλά....Αν και, τί κάνετε εσείς τώρα; 9μηνο ή κάτι τέτοιο; Μέχρι να μπείτε, βγαίνετε κι όλας....Α ρε κουφαλίστες, για σας είναι η ζωή. Άντε, τελείωνε γρήγορα λοιπόν, να πιάσεις και καμμιά δουλειά, να μειώσουμε κανένα εξωτερικό χρέος... :ρ) Καλό θα ήταν να είχες κάνει το deeper scan του TD (δεν νομίζω να πρόλαβες να έκανες ΚΑΙ από αυτό. Εκτός κι αν ο δίσκος ήταν πολύ μικρός). Αλλά τώρα, πάει. Όπως καλό θα ήταν να του έκανες κι ένα reinitialization test μέσα από το Hard Disk Sentinel. Το φορμάτ ας πούμε ότι ίσως και να μην αρκεί, για να βγει πιο σωστό συμπέρασμα για την κατάστασή του... Από την άλλη, άμα περιμένεις χαρτί για τον Νοέμβρη (αν ακόμα το πάνε ανά 2μηνο), ίσως να μην έχει και πολύ νόημα να παρα-ασχολιέσαι με τον δίσκο... Άμα όμως έρθεις στα δύσκολα με τους δίσκους σου, εντός των ημερών (εκείνο το "κρίμα είναι να μείνω με τον 40άρη", εδώ μου έχει κάτσει...), σφύρα να δούμε τί μπορεί να γίνει. Επίσης, αν ξεμπερδέψεις με το καλό με την μαμά πατρίδα (ή αν χαλαρώσεις έστω, το οποίο σημαίνει τουλάχιστον 3-4 μηνάκια από τώρα, και με προοπτική να είσαι σπίτι σου κι όχι πουθενά στου διαόλου τη μάνα), και θες, ρίξε καμμιά ειδοποίηση μπας και βγάλουμε καμμιά άκρη με την χαμένη παιδική σου ηλικία...
driftingcris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 χαχαχα εισαι μεγαλος. σ ευχαριστω. ναι απο τον επομενο μηνα μαλλον φευγω..
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Άντε με το καλό να πας και με το καλό να γυρίσεις. Και να έχεις τον νου σου - γενικώς. Είδες τί έγινε τις προάλλες, ή πρόπερσι μ' εκείνα τα παιδιά με την ηλεκτροπληξία κτλ. Και γενικά μην πάρεις τίποτε "πατριωτικά" : κανείς δεν πρόκειται όχι να το ανταμείψει, αλλά ούτε καν να το εκτιμήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα