Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας είμαι κάτοχος ενός Razer Imperator 2012 και είμαι πολύ δυσαρεστημένος απο το προϊόν αυτο.

Τα εξής προβλήματα μου είναι :  

1. Κακή ποιότητα κατασκευής , το νοιώθεις κυρίως στα πλαινά κουμπία και τα κεντρικά.
  2. Δέν έχει μεγάλη ακρίβεια, σε σύγκριση με το Deathadder 2013 του αδερφού μου, το sensor του δέν φαίνεται να είναι πολύ προσεγμένο σε αυτό το τομέα.
  3. Μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης το χρώμα απο τα κλίκς έχει ξεβάψει καθώς και το μέρος που ακουμπάει η παλάμη.
  4. Έχει το κλασικό θέμα του double-click (δηλώνει 2 κλικ αντι για 1) όπως κάθε ποντίκι razer μετά τους 3 πρώτους μήνες χρήσης και θέλει καθαρισμό κάθε μήνα με σπρέι.

Θέλω ενα optical mouse το οποίο να μήν έχει τα παραπάνω θέματα :)

Έψαξα γενικά κάποια άρθρα στο ιντερνετ και μου άρεσαν τα roccat kone pure optical και το G502. Το πρώτο έχει πολλά μεταφορικά και έρχεται στα 70 απο όπου και να το πάρω και το 2ο μπορώ να το βρώ με 70 απο ελλάδα. Κάθε πρόταση δεκτή.

Επεξ/σία από Tasos_93
  • Like 1
Δημοσ.

Γειά σας είμαι κάτοχος ενός Razer Imperator 2012 και είμαι πολύ δυσαρεστημένος απο το προϊόν αυτο.

Τα εξής προβλήματα μου είναι :  

1. Κακή ποιότητα κατασκευής , το νοιώθεις κυρίως στα πλαινά κουμπία και τα κεντρικά.
  2. Δέν έχει μεγάλη ακρίβεια, σε σύγκριση με το Deathadder 2013 του αδερφού μου, το sensor του δέν φαίνεται να είναι πολύ προσεγμένο σε αυτό το τομέα.
  3. Μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης το χρώμα απο τα κλίκς έχει ξεβάψει καθώς και το μέρος που ακουμπάει η παλάμη.
  4. Έχει το κλασικό θέμα του double-click (δηλώνει 2 κλικ αντι για 1) όπως κάθε ποντίκι razer μετά τους 3 πρώτους μήνες χρήσης και θέλει καθαρισμό κάθε μήνα με σπρέι.

Θέλω ενα optical mouse το οποίο να μήν έχει τα παραπάνω θέματα :)

Έψαξα γενικά κάποια άρθρα στο ιντερνετ και μου άρεσαν τα razer kone pure optical και το G502. Το πρώτο έχει πολλά μεταφορικά και έρχεται στα 70 απο όπου και να το πάρω και το 2ο μπορώ να το βρώ με 70 απο ελλάδα. Κάθε πρόταση δεκτή.

Παρε το steelseries rival και μην το ψαχνεις παραπανω Alucard :P

• Like 1
Δημοσ.

Το έψαξα και δεν μου πολυαρέσει το rival, δέν έχω τόσο μεγάλα χέρια. Εδώ το deathadder το νιώθω τεράστιο για το χέρι μου, το μέγεθος που θέλω είναι κάτι ενδιάμεσο αν σκεφτείς οτι χρησιμοποιώ imperator (11cm vs 13 του rival) 

Δημοσ.

Tσέκαρε αν θες roccat kone pure :D

Δεν ειναι laser αυτο?

Το έψαξα και δεν μου πολυαρέσει το rival, δέν έχω τόσο μεγάλα χέρια. Εδώ το deathadder το νιώθω τεράστιο για το χέρι μου, το μέγεθος που θέλω είναι κάτι ενδιάμεσο αν σκεφτείς οτι χρησιμοποιώ imperator (11cm vs 13 του rival) 

Εγω το deathadder to εχω 10 μηνες τωρα και δεν εχει παθει τιποτα...Να φανταστεις υδρωνουν και τα χερια μου οταν παιζω...(το καλοκαιρι) ουτε το χρωμα (ματ) εχει φυγει ουτε τιποτα...Τα κουμπια δεν εχουν κανενα θεμα,οπως την πρωτη μερα ειναι. Εγω στο προτεινω ανεπιφυλακτα! Αν δεν θες razer, τοτε θα σου λεγα το logitech g400s. 

Τα καινουρια g402/502 δεν μου πολυαρεσουν...Αυτο το fail mad catz στυλακι το κατακρινω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13.2 cm παλι μεγάλο μου φαίνεται :/ μάλλον πρέπει να τα δοκιμάσω ο ίδιος πριν κρίνω γιατί το καθένα κάθεται αλλιώς, αλλα κατα κύριο λόγο με βολέβει το μεσαίο μου δάχτυλο να περνάει την άκρη του δεξιού κλίκ κάτι που δέν συμβαίνει σε 13 cm και πάνω αποτι έχω δει. Πάντως ευχαριστώ για την συμβουλή θα πάω να το δώ τουλάχιστον. Τώρα για άλλα optical ποντίκια όπως Zowie που τα συζητάνε πολλοί σε ξένα site έχει κανείς ιδέα? Απο εμφάνιση φαίνεται σαν απομίμηση steelseries με κακό γούστο αλλά σε feel λένε οτι είναι τέλειο, έχει κανείς κάποιο μοντέλο?

Επεξ/σία από Tasos_93
Δημοσ.

Τελικά πήγα απο τα Public και έριξα μια ματιά και στα 2 ποντίκια. Το G502 ταιριάζει τέλεια, το rival είναι λίγο πιο μεγάλο στο χέρι αποτι περίμενα. Με το που γύρισα σπίτι διάβασα κριτικές για το G502 και αναφέρουν πολλά προβλήματα με το κάτω μέρος οτι ξεκολλάνε οι τάπες και τρώνε και το Mousepad και άρχισα να το φοβάμαι λίγο... :wacko:

Δημοσ.

Τελικά πήγα απο τα Public και έριξα μια ματιά και στα 2 ποντίκια. Το G502 ταιριάζει τέλεια, το rival είναι λίγο πιο μεγάλο στο χέρι αποτι περίμενα. Με το που γύρισα σπίτι διάβασα κριτικές για το G502 και αναφέρουν πολλά προβλήματα με το κάτω μέρος οτι ξεκολλάνε οι τάπες και τρώνε και το Mousepad και άρχισα να το φοβάμαι λίγο... :wacko:

και εγώ τα είχα διαβάσει αυτά αλλά πρέπει να ήταν μόνο για τις πρώτες παρτίδες. το έχω πόσους μήνες σε 2 διαφορετικά mousepad και δεν έχει κανένα πρόβλημα! μετράει πολύ και η ρύθμιση του βάρους.

Δημοσ.

Αααα ωραια ευχαριστώ, μια ακόμα ερώτηση και το παραγγέλνω αμέσως τότε, τα κλίκ σου δουλέυουν καλά όσο καιρό το έχεις δεν πατιούνται πιο εύκολα ή κάτι τετειο?

Δημοσ.

Αν θες ποιοτητα κατασκευης, παρε καποιο corsair. Εχω το M60 εδω και 2 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα, ουτε εχει ξεβαψει πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...