salmp7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα καμια ιδέα. Το λάπτοπ συνδέεται κανονικά σε άλλα ασύρματα δίκτυα(και τα βλέπει και συνδέεται κανονικά- οπότε δεν είναι για παράδειγμα πρόβλημα στην κάρτα δικτύου). Επίσης στο ασύρματο δίκτυο συνδέονται κανονικά άλλες συσκευές(π.χ. το smartphone). Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ δεν βλέπει το συγκεκριμένο ασύρματο δίκτυο(δεν το βλέπει καν όχι απλά δεν συνδέεται) Ευπρόσδεκτες οι ιδέες σας
astrea966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 αλλαξε καναλι στο ασυρματο του ρουτερ.βαλε καποιο απο το 11 και κατω
Sc1FFeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο που όταν γίνει restart το router το βλέπω για 1 λεπτό και μετά εξαφανίζεται πάλι.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω να αλλάζω εγώ κανάλι αλλά και να ήξερα μένω σε ξενοδοχείο και δεν μπορώ απλά να πάω να το πειράξω.Τι μπορώ να κάνω;
arc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Να αλλάξεις συσκευή λήψης σήματος (π.χ. αγοράζεις usb wifi στικάκι ή αλλάζεις υπολογιστή, κλπ)
Sc1FFeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Να αλλάξεις συσκευή λήψης σήματος (π.χ. αγοράζεις usb wifi στικάκι ή αλλάζεις υπολογιστή, κλπ) Έβαλα usb και όλα καλά....Μάλλον πρόβλημα με την κάρτα δικτύου είχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα